Случи ми се нещо странно XXVI

• 88 074
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Току що загрях,че днес купих ботуши на детето,без да поглеждам цената и на касата се оказаха 33лв. Сега почвам да търся информация, определено това число ме преследва и значи нещо.
Писала си в 21:33ч 😁

# 496
Ох, има нещо с това число Joy дори е странно,че пиша в темата и вие забелязвате още и още неща с него. Сега отворих статия,че 33 е ангелското число, носи кураж и сили да сбъдваш желанията си и подкрепа от висши сили. Ако го виждаме постоянно,значи духовния ни водач ни пази и подкрепя силно в начинанията. Засега това разбрах Blush

# 497
[spoiler33 – дaдeнoтo чиcлo ви пoднacя ĸpaтĸo и яcнo cъoбщeниe: вcичĸo e ocъщecтвимo! Aĸo твъpдo cтe peшили дa пoдoбpитe cвoя живoт, дa живeeтe ocъзнaтo и в нaй-виcoĸa вибpaциoннa cpeдa, тo aнгeлитe и вcичĸи Cвeтли cили щe ви пoдĸpeпят. Bcяĸo пoзитивнo нaмepeниe щe бъдe peaлизиpaнo, вcяĸa пpoмянa зa дoбpo щe cтaнe фaĸт – c пoмoщтa нa Bceлeнaтa.

https://paralel42.com/685/angelski-chisla-angelska-numerologiya/][/spoiler]

# 498
  • Далечният изток
За всички в темата се отнася. Колко пъти го видяхме това 33 Grinning

# 499
  • here and now
Прибираме се от морето това лято.
Тръгнахме рано, тъй като времето изглеждаше лошо. Но по пътя се появи слънце и решихме да отидем на плаж. Колебаехме се между две населени места, сестра ми избра едното, аз се съгласих. Закарах ни до там, като аз избрах плажа. Беше пълно и се настанихме под единствения свободен чадър.
Точно до нас имаше 2 жени с около 10-15 години по-големи от нас. Едната беше с моето телосложение и прическа, а другата като нея. И двете бяха руси като нас.
Казвам на сестра ми " Току що видях бъдещето"
И тя ми отвръща "Да, аз се познах и теб те познах."
Странно ми се стори и си пожелахме наистина да сме "видели бъдещето".

# 500
На мен също почти всеки ден ми се случва да виждам комбинацията от цифри на рожденната ми дата- 14.12

Може час да не съм поглеждала към часовник,но  направя ли го и хоп 14:12, почти всеки ден го виждам така.
Но ако случайно не стане ,то сметката ми в магазин е била 14:12лв , виждала съм кола с регистрация 1412 , пропуснато обаждане в 14:12, приложението на тел ми за градусите и времето да се е обновило последно в 14:12,отварям да чета информация в интернет и накрая виждам,че е публикувана примерно преди няколко години на 14:12, взимам стока от магазин и срока на годност е до 14.12  и още и още ....

# 501
Моето име е доста рядко срещано, на майка ми беше по-популярно. Мъжът ми работеше с една жена, която се казваше като майка ми, а дъщеря й - като мен.

# 502
  • here and now
Аз май съм писала някъде из темите, че съм родена на 13-то число, майка ми също, както и нейния брат, сестра ми също, както и детето ми.
В блока в който живеехме като деца, на нашия етаж и в трите апартамента имаше по един човек роден точно на моята дата и месец. А в апартамента над нас, съседката имаше рожден ден в същия ден като сестра ми. Адреса ми е също номер 13.
В гимназията имах едно гадже, родено на 13-ти, както и една от най-добрите ми приятелки..
Сигурно има и още, ама и тези не са малко....
Баща ми, племенника ми(на сестра ми сина) и бившата ми свекърва имат рожден ден също в един и същ ден(не е 13-ти).

# 503
Има такива съвпадения. Може би и това е някаква родова карма. Почти целият род на майка ми празнуваше рожден ден през месец май. Повечето бяха зодия Телец, но аз и майка ми - Близнаци. Явно и професията ми е свързана с тази зодия, защото където съм учила и работила, преобладаващата част от хората бяха от моята зодия.

# 504
  • София
Преди дни разговарях с една баба-комшийка на свекърва ми( Бог да я прости).
Тя ми каза,че сънувала отдавна починалия си съпруг.Бил облечен в бяло,казал й,че се връща от Съюза и е щастлив,защото се е оженил за Наташа.Бабата се събудила.На другия ден се приготвила и отишла на гроба на мъжа й.Сложила му храна,вода...погледнала точно зад гроба,сравнително нов гроб...на някаква Наташа.Пита ме дали е случайно това.

# 505
  • Where I am Happy
Ката сме на тема знаци,аз пък миналата седмица си намерих златна Богородица.
Преди много години,като ученичка си бях намерила една и сега съвсем случайно още една.Върнах се до колата,че си бях забравила чантата и хоп...нещо ми блесна.
Със сигурност го отчитам,като знак от съдбата.Но не знам как да го разтълкувам

.

# 506
Трябваше да се огледаш наоколо, за да намериш и синджирчето.

# 507
Здравейте,

Преди много време нещо ме хвана под мишниците и ме повдигна от земята. Носи ме около 30м . Това нещо беше невидимо. Тоест все едно летях вертикално на около половин метър над земята. Случката бе в старата ни къща в централната част на Стара Загора. Мисля , че е било малко преди да бъда в първи клас.

# 508
Мен редовно не преследват 3, 33, 13. Когато имам "период" с 13, после винаги се случва нещо знаково в моя живот. Май съм разказвала тук.
И аз имам подобна история като на Алис с жените. С ММ още ученици (ученическа любов сме), веднъж бяхме в парка седнали на една пейка. Покрай нас мина доста по-възрастна двойка с абсолютно същите обувки като нашите. Мъжа със същите маратонки като на ММ и жената със същите обувки, като моите. Те специално бяха много шарени и цветни - сигурно аз и тази жена сме били единствените закупили точно този модел. 🙈
Тогава и ние коментирахме, че все едно виждаме бъдещето.

# 509
  • София
Здравейте,  днес ми се случи нещо, за което нямам обяснение. На село сме да помогнем на бабата, че е възрастна и все има работа по къщата. Имаме куче, което през повечето време е вързано до къщичката си. Отидох аз до кокошарника да видя дали има яйца, а кучето през това време се скъсва да лае. Спрях се аз до мрежата където му е къщата и започнах да му говоря, за да се успокои. То обаче гледа зад мен към бараката и не спира да лае. Отидох до бараката,  огледах я , няма нищо, което да му привлече вниманието. Пак отидох до мрежата и изведнъж нещо му стана на кучето. Почна още по силно да лае , да се свива и да скимти, след това тръгна да напада и първото, което си помислих,  е че влязло чуждо куче и го напада. Не виждах нападателя от къщичката му. А кучето не спираше яростно да се отбранява. Тръгнах да излизам, за да го спася и какво беше учудването ми като видях, че няма нападател. Нищо нямаше около него. Изведнъж всичко спря все едно не е било. Аз се бях разтреперила от страх. И мъжа ми е видял случката от прозореца на къщата и той е помислил, че е влязло някое чуждо куче, само че и той като мен не е видял нападател. А аз бях на два метра от кучето като се случи това.

Общи условия

Активация на акаунт