Случи ми се нещо странно XXVI

• 88 068
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
И ние имахме подобна случка на село,но при нас като отиде моя мъж до кучето се оказа,че има змия скрита под къщичката му и с нея се е борело .
Иначе от 2-3 метра не се виждаше и разбираше защо се държи така и по кой лае така злобно.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 15:13 от Red*rose

# 511
  • София
Бързо разкрихме мистерията. Ужилила го е оса или пчела. Като го огледах по отблизо се беше подул миличкият. Дадох му два кюфтака да му мине по-бързо.

# 512
Мен продължават да ме преследват тройките, но вече няма да ви пиша,да не досаждам.

Онзи ден преди лягане си мислех как бих искала да се казва второто ни дете. Сравнително рядко име е и не сме го обсъждали с мъжа ми. Сутринта той от нищото ми казва "Искаш ли като имаме второ да го кръстим *******?" Grinning

# 513
Аз винаги уцелвам 11.11 часа на телефона. Joy

# 514
  • Sofia
Бързо разкрихме мистерията. Ужилила го е оса или пчела. Като го огледах по отблизо се беше подул миличкият. Дадох му два кюфтака да му мине по-бързо.
И аз за това се сетих първо..🥺

# 515
  • София
Мен продължават да ме преследват тройките, но вече няма да ви пиша,да не досаждам.

Онзи ден преди лягане си мислех как бих искала да се казва второто ни дете. Сравнително рядко име е и не сме го обсъждали с мъжа ми. Сутринта той от нищото ми казва "Искаш ли като имаме второ да го кръстим *******?" Grinning

При мен беше същото - понеже не знаехме какъв пол ще е  бебето около 4ти месец се заговорихме за имена. Изстрелях едно - баща ѝ не го хареса. После той предложи нещо - аз не го одобрих. Но спокойно останахме да мислим, имахме много време още. Минават ден-два, никой нищо не е обсъждал по темата, през деня аз  си мисля
 за друго любимо име - Ирина. Вечерта си лягаме и изведнъж той казва "Знаеш ли, мислех си за име за момиче - Ирина". Бях втрещена.
Ясно беше, че ако е момиче ще е Ирина.

# 516
  • София
Вероятно е фейк, но девойката е много искрена в реакциите си.
https://www.facebook.com/reel/5073150252790606?fs=e&s=TIeQ9V

# 517
Глупости.

# 518
  • Sofia
Пълно е с такива клипове.

# 519
  • в сърцата на децата <3
Тва ако беше вярно, да е избягала с писъци още на бутилката...

# 520
  • Deutschland
Любопитно ми е какво се случва с Королева. Чак притеснено, често я мисля.

# 521
  • Бургас
Любопитно ми е какво се случва с Королева. Чак притеснено, често я мисля.
Родила е и се надяваме, че има сладко  майчинство и щастливо семейство 🥰

# 522
Да се включа и аз в тази интересна тема. Моята баба почина 1999 г. Преди това аз се грижих за нея, а тя ми казваше"как ще ти се отблагодаря...". Аз й отговарях, че съм й внучка и така е редно, няма за какво да ми се отблагодарява. Спяхме в една стая.Няколко дни след нейната кончина в нещо като полусън  видях нейната сянка над себе си. Скоро започна адски да ме боли ниско долу корема и кръста. Не можех да спя от болка. Тръгнахме по лекари и докато разберат какво ми е, състоянието ми съвсем се влоши. Оказа се, че е срастване на матка, яйчник и черва. Бях получила перитонит... Преживях голяма операция, а малко след нея чух насън бабиния глас, викаше името ми. Лекарката каза, че са ме върнали от оня свят,а мама твърдеше, че баба е била с мен и аз вярвам в това. Сега отново съм изправена пред голямо здравословно изпитание и вярвам, че моите любими хора ангели не са ме изоставили. Един бял гълъб често ме навестява... Вярвам в Бог, има сила над нас...

# 523
Много хубава история, сигурна съм, че ще имаш добър изход за здравословният си проблем.

# 524
Гълъбче, само че сиво, беше влетяло в спалнята ми, а тогава много исках да забременея.
Стана чудото! Имайте вяра и ще оздравеете!

Общи условия

Активация на акаунт