Случи ми се нещо странно XXVI

• 88 111
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Аз така знам: присъни ли ти се ИЛИ причуе ли ти се, че детето ти те вика, значи то има нужда от помощ! Може то в момента да спи, но в сърцето му да има неразрешим за него проблем. С други думи това е вик за помощ!

# 481
Аз не си слагам на сърце какво сънувам относно децата, защото ще се побъркам. ( Добре, че рядко се случва! Повече сънувам пълни фантасмагории, други светове, цели сериали с непознати за мен хора. ) Просто майчиното въображение няма равно за ужасии, затова не го мисля. Научила съм се. Но като се замисля, дете не ме е викало насън, другаде се вихри моето въображение.

# 482
  • София
Вчера ми се случи нбещо много странно.
Предполагам, че е било някакво преплиране на кабелите в радиото, но не мога да си го обясня, днес пак го пробвах - нц.
Значи - в колата радиото свири, когато карам или е на контакт. В момента, в който извадя ключа - спира. Е, да -
 ама не - вчера се качвам с колат а, пъхам ключа в стартера ( без да давам на контакт) - и радиото тръгва.  Не само това - извадих ключа - пак си върви. После като покарах и изключих колата - спря. Днес също. Както винаги. Какво беше това вчера - не знам.

# 483
И при мен се е случвало това с радиото, може би си е технически бъг. Даже преди няколко седмици стана и се похвалих на ММ,че имам уникално радио, той каза, че редовно става Grinning

# 484
  • в сърцата на децата <3
Светулчица, не е странно, проблем в електрониката е. Внимавай, защото сега като захладнее може да ти свали акумулатора и да се чудиш от какво е. Моята си прави проблем с тоците, така че си всички вариации по темата сме ги "играли" 😁

# 485
Аз тъкмо щях да пиша нещо странно. Първо нещо по-интересно. Онзи ден пазарувах и сметката ми беше 33.33лв. вечерта майка ми се прибира и вика "гледай,купих маслини и излязоха 3.33лв, колко странно ", викам Ооо, бия те с 33.33 " Joy
А тази нощ пък сънувах, че съм част от филма Хари Потър. Идваше Волдемор и дименторите,много страшно беше,аз бях самия Хари. Сутринта отварям фейса и ми излиза реклама на Хари Потър аксесоари -чаши, шалове,касички и тн. За първи път я виждам и никога нищо подобно не съм търсила във фб.

# 486
Вече и насън ни следят за реклами Simple Smile

# 487
  • Sofia
И в мислите ни проникват май 😁
Преди 2-3мес.майка ми се оплаква от нейният телефон,че не зарежда,че се изключва сам...той е стар като модел,с копчета и малък екран,но все още се продава...влизам в инстаграм и ми излиза като реклама същият 🤔

# 488
  • Далечният изток
Аз тъкмо щях да пиша нещо странно. Първо нещо по-интересно. Онзи ден пазарувах и сметката ми беше 33.33лв. вечерта майка ми се прибира и вика "гледай,купих маслини и излязоха 3.33лв, колко странно ", викам Ооо, бия те с 33.33 " Joy
И публикуваш на страница 33 от 33 Wink

# 489
  • Там където
Скрит текст:
Вчера ми се случи нбещо много странно.
Предполагам, че е било някакво преплиране на кабелите в радиото, но не мога да си го обясня, днес пак го пробвах - нц.
Значи - в колата радиото свири, когато карам или е на контакт. В момента, в който извадя ключа - спира. Е, да -
 ама не - вчера се качвам с колат а, пъхам ключа в стартера ( без да давам на контакт) - и радиото тръгва.  Не само това - извадих ключа - пак си върви. После като покарах и изключих колата - спря. Днес също. Както винаги. Какво беше това вчера - не знам.

Преди много години и аз имах такова радио- даже му казвах полтъргайст. Работеше и при изключен автомобил и даже като го извадиш.... Simple Smile Внимавай, защото накрая се оказах с проблеми с токовете, клемите и акумулатора.

Аз като прочетох последните 2-3 страници се замислих дали гласът, който ни вика не е нашит собствен "АЗ". Може би в някакъв ключов и важен момент от живота ни. Аз често чувам, че някой много ясно ме вика и даже съм излизала навън, а няма никой. Понякога и вик "мамо" съм чувала, а синът ми отдавна е пораснал и живее сам.

# 490
И публикуваш на страница 33 от 33 Wink
Ето това вече е супер странно Flushed дори не съм видяла.. кажете според вас какво значи,когато дадени цифри ти се повтарят постоянно?

# 491
.. кажете според вас какво значи,когато дадени цифри ти се повтарят постоянно?
"Три за щастие"? 😊

# 492
Ама какво три Grinning аз хич не мога да разчитам знаци, а разбирам като нещо не е случайно и е знак,но дотам..

От няколко дни само странни неща стават,къде повече или по-малко.. преди малко казвам на детето "ела до комшийката да си вземем праскови" и някакъв мъжки глас ми прошепна "вземи и за мен", направо подскочих, огледах се - няма никой на цялата улица. Даже леко валеше и нямаше живо пиле наоколо,нито някой се появи в последствие.. а съм сигурна, че ясно го чух. Много странно за мен..

# 493
Като напиша "повтарящи се числа" излизат тълкувания.

# 494
Току що загрях,че днес купих ботуши на детето,без да поглеждам цената и на касата се оказаха 33лв. Сега почвам да търся информация, определено това число ме преследва и значи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт