Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 80 038
  • 738
  •   3
Отговори
# 90
Здравейте,да попитам отново за мнения за неоперативни процедури за прибиране на отпусната кожа на корем .
Ще съм благодарна да споделите лични впечатления!
Здравейте, мога да кажа кое не работи и да не си давате парите :
1. Ексилис радиочестота
2. Мезоконци в Хил клиник

Може ли да споделиш за конците?

# 91
  • софия
Благодаря,а някой пробвал ли е вела шейп или ну ера тайд.
Навсякъде обещават уау резултати,явно не е така.
Аз съм от случаите,при които много движение и отслабване не помагат.
Дори след сваляне на кг. се получи това провисване,а от операции ме е страх .

# 92
  • София
Привет! Аз съм се насочила към Vellashape 3, по-скоро за стягане на кожата на корема, не ми е нужно отслабване. Надявам се другата седмица да направя процедура и дано след време да се види добър резултат. Гледах и по чужди форуми, realself.. струва ми се, че има някакъв ефект, но ще видим.
Досега не съм правила никакви процедури за тяло.

# 93
  • при Arctic Monkeys
Днес направих РРС айс в Естетик клуб Варна. От 1 няма да има ефект, но поне я почвам отнякъде. За мое учудване, при целия бод зад игла, никакви синки. Но ме намазаха с арника, а аз се дооплесках с хепароид. Дано има ефект.

# 94
Аз имам уау резултати от криолиполиза и венус. Правих крио на най-трудните ми омазнени зони, като сега ги довършвам с по средно 4 венуса на зона.
В момента съм на втори венус и вече имам свивания с до 3-4 см. Само единият брич не се дава (този от дясната страна). Другият изчезна. Та ще го мъча него може би с общо 5-6 венуса.

Аз помагам на процеса и с Детокс 2.0 (при мен имаше просто невероятен резултат, свалих 2 кг, но само мазнини), плюс тичане 2-3 пъти седмично. Старая се да пия вода и минимално приемам лактоза, глутен и захар (макс 1 ден в седмицата).

Просто тялото ми няма общо с преди месец и половина, а не съм положила кой знае колко усилия.
Венусът много стяга.

# 95
  • София
Дали в такъв случай би повлиял на отпуснатата кожа под брадичката? Нямам излишни мазнини, само малко отпусната кожа...

# 96
Какво е Детокс 2.0?

# 97
Дали в такъв случай би повлиял на отпуснатата кожа под брадичката? Нямам излишни мазнини, само малко отпусната кожа...

И аз това се чудя и мисля да пробвам, но не на цяло лице, а само брадичка.

# 98
  • София
KPP,  бихте ли споделили къде правите тези процедури?

# 99
Привет!
Влезе ми в ума идеята да си направя Виваче и Радиес.
Ясно, мога първо апаратната процедура, след това Радиес.
Но ако реша да са няколко процедури Виваче - втората и третата дали ще разградят Радиес?
Flushed

# 100
Здравейте, момичета
Имам нужда от корекция на лице - отслабнах доста и около носа, брадичката и шията нещата се влошиха.
Чета за мезоконци и лифтинг терапия.
За момента се спрях на Хил и Вог клиники за консултация.
Някой може ли да сподели мнение.
Благодаря предварително .

# 101
Привет!
Влезе ми в ума идеята да си направя Виваче и Радиес.
Ясно, мога първо апаратната процедура, след това Радиес.
Но ако реша да са няколко процедури Виваче - втората и третата дали ще разградят Радиес?
Flushed
Със сигурност. Ако не за друго, поне Вивачето го познавам достатъчно - правих 5 или 6 процедури. Най-добър ефект има след третата, после или кожата свиква, или ти очакваш повече, но ефект като цяло има. Докторката каза, че никакви филъри или други пълнители не се слагат преди Вивачето, разгражда всичко. Успех!

# 102
Имам леки маларни торбички след филър отпреди 2 години. Не изчезват и това си е. И се чудя сега дали да сложа малко бустер под тях да поосвежа и запълня мааалко надявам се, че и отслабнах леко и веднага се отрази към по-зле?!

По темата - мезотерапия съм правила 2 процедури под очи, а трябваше 6, но не го почувствах моето. Ако успея да махна маларните, бих правила само бустер там.

# 103
  • при Arctic Monkeys
Аз да кажа след мезотерапия rrs eyes -поизгладени фини линии около очите. Торбички и сенки - никаква реакция. Вярно, че няма да стане от веднъж, но ми се искаше поне мааалко подобрение.

# 104
Gunhilda, маларните торбички след филтър под очи или в скули се получиха?

Общи условия

Активация на акаунт