Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Вандев е зъболекар.
Бих се насочила към друг лекар.
Аз лично съм доволна от Албена Чолакова, но не знам дали тя прави такива процедури.
Добри отзиви има за Ива Стоилова.

# 301
Вандев е зъболекар.
Аз лично съм доволна от Албена Чолакова, но не знам дали тя прави такива процедури.
   Може ли да споделите къде работят и какво сте правили при тях?

# 302
Момичета , препоръчайте моля къде в Бургас мога да направя уголемяване на устни с TEOSYAL Kiss или други по-трайни филъри ... Мерси

# 303
  • Варна
Здравейте! Някой с отзиви за Hydrafacial в Пловдив? Обмислям да посетя DrVandev Clinic.
Това си е една обикновена нищоправеща почистваща процедура. Не знам какво точно обмисляте. Във всеки салон от средно ниво и нагоре ще ви я направят.

# 304
Момичета, някой слагал ли е корейски ботокс, кои са добрите марки?

# 305
Аз слагам корейски ботокс от няколко години - за хиперхидроза. Слагат ми Neuronox.
Доволна съм, държи доста дълго време, обикновено 8-9 месеца, само миналата година ме удари Ковид на 6-тия месец и му намали ефекта. Но това е нормална реакция, не е от марката ботокс.
Иначе преди съм слагала Xeomin, той не е корейски. Там ефектът е наистина уау, ако имаш избор, този е по-добър.

# 306
Къде в София слагат Xeomin?

# 307
За в момента не знам, това беше преди 4 години - в Евродерма. Но дали още ползват такъв, нямам идея. Наистина обаче беше бетон.

# 308

В тези се кълне приятелка, 8 месеца държали.
Ама като ми е непознато, викам чакай аз да питам тук.

# 309
Здравейте! Някой с отзиви за Hydrafacial в Пловдив? Обмислям да посетя DrVandev Clinic.
Това си е една обикновена нищоправеща почистваща процедура. Не знам какво точно обмисляте. Във всеки салон от средно ниво и нагоре ще ви я направят.
Да потвърдя и аз написаното .Освен почистено лице друго не очаквай ,но за тези пари според мен не си струва .

# 310
Вандев е зъболекар.
   Може ли да споделите къде работят и какво сте правили при тях?

При Др. Албена Чолакова съм слагала Радиес и филър в устните.
Др. Ива Стоилова - нямам опит с нея, но много я хвалят в Пловдив.

# 311
  • Варна
Момичетата от Варна, някой с впечатления от Лазер клиник Париж относно естетичните процедури? Чували ли сте името на доктор Дженкова?

# 312
Дами, връщам се пак в тази тема за да изкажа мнение след процедура мезотерапия RRS HA eyes.
Преди време бях обяснила, че съм на 29 години, но от малка съм с наследствени торби под очите, кожата ми е по-матова и с естествен тен (благодарение на смесените ми българо-азиатски гени) и торбите са чак лилави до някаква степен, като цяло много им се дразня и е нещото, което със сигурност бих променила и след време бих се подложила на операция за тях.

Една жена от тук беше много мила да ми обясни подробно някои неща на лично съобщение и да ме насочи към Агнес процедурата, но за момента Агнес ми идваше доста извън бюджет за чисто естетична процедура, тъй като обзавеждам сама апартамент и в момента е на първо място да има къде да спя Grinning
В крайна сметка реших да си пробвам мезотерпия rrs ha eyes, направих пълните 4 процедури, като пакета ми излезна 320 лева. Сега съм две седмици след последната процедура и ефекта е уау при мен. Торбите са намалели значително, както и лилавия цвят се е разсеял. Не съм идеална в момента, но на фона на преди разликата е огромна и е достатъчно добра за мен за момента. Колеги и приятели ми казват, че изглеждам сякаш съм се наспала много добре и съм отпочинала и са втрещени колко различно изглеждам. По време на процедурите имах доста синки, които били нормални, чак приятелят ми се притесняваше хората да не си помислят, че ме удря, но между 3-4 дена изчезваха.
Напълно наясно съм, че ефекта намалява с времето, но другата година, ако съм с по-малко разходи по апартамента и всичко е наред с финансите ми, ще мина и Агнес процедурата, а след години планирам направо операция, но за момента съм много доволна от резултата.

Реших да споделя, може при друг човек да няма същия ефект. За фини линии не мога да кажа нищо, тъй като аз все още нямам никакви по лицето и очите, но за торбите определено си заслужаваше при мен.

Ако някой иска мога да му пратя снимки преди/след без грим и на двете.

# 313
Lidiya 92, много хубаво, че сте доволна. Аз минах две от мезотерапиите, предстои ми трета следващата седмица, а не виждам никаква разлика Sad

# 314
Скрит текст:
Дами, връщам се пак в тази тема за да изкажа мнение след процедура мезотерапия RRS HA eyes.
Преди време бях обяснила, че съм на 29 години, но от малка съм с наследствени торби под очите, кожата ми е по-матова и с естествен тен (благодарение на смесените ми българо-азиатски гени) и торбите са чак лилави до някаква степен, като цяло много им се дразня и е нещото, което със сигурност бих променила и след време бих се подложила на операция за тях.

Една жена от тук беше много мила да ми обясни подробно някои неща на лично съобщение и да ме насочи към Агнес процедурата, но за момента Агнес ми идваше доста извън бюджет за чисто естетична процедура, тъй като обзавеждам сама апартамент и в момента е на първо място да има къде да спя Grinning
В крайна сметка реших да си пробвам мезотерпия rrs ha eyes, направих пълните 4 процедури, като пакета ми излезна 320 лева. Сега съм две седмици след последната процедура и ефекта е уау при мен. Торбите са намалели значително, както и лилавия цвят се е разсеял. Не съм идеална в момента, но на фона на преди разликата е огромна и е достатъчно добра за мен за момента. Колеги и приятели ми казват, че изглеждам сякаш съм се наспала много добре и съм отпочинала и са втрещени колко различно изглеждам. По време на процедурите имах доста синки, които били нормални, чак приятелят ми се притесняваше хората да не си помислят, че ме удря, но между 3-4 дена изчезваха.
Напълно наясно съм, че ефекта намалява с времето, но другата година, ако съм с по-малко разходи по апартамента и всичко е наред с финансите ми, ще мина и Агнес процедурата, а след години планирам направо операция, но за момента съм много доволна от резултата.

Реших да споделя, може при друг човек да няма същия ефект. За фини линии не мога да кажа нищо, тъй като аз все още нямам никакви по лицето и очите, но за торбите определено си заслужаваше при мен.

Ако някой иска мога да му пратя снимки преди/след без грим и на двете.
Интересно къде сте правили процедурите на тази цена,аз съм я правила преди години и цената за една е била най-ниско 120 лв. ,а сега гледам,че на места гони 190-200.Да не сте правили колагенова мезотерапия на Гуна,тя върви 80 лв. за процедура и е подходяща за тъмни кръгове и торбички,защото не добавя обем? Иначе да,много добре запълва линии.

Общи условия

Активация на акаунт