Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 913
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
Това е от RF-а, вероятно. Нещо не е ОК с уреда или боравенето на терапевта...

# 391
Става така ако “терапевта” е обучен вчера… при непълен контакт с кожата се усеща точно, като биене на ток.  В едно студио имах пакет, едното момиче си работеше супер, другата ме разтресе 2 пъти, прост станах и отказах да продължи тя.
Много се извнявам, ама да плащам 4 цифрена сума, за да ме ползват за учебно поле, не благодаря. Повче не ме работеше тя, а другата.
Мниго обичам да ми казват какво е или не е визможно да усещам! Начииии откачам!
Или гарантирам че от този супер дупер лазер няма да се появи пигментация, спокойно и лятото може и прочее… за да изкарат някой лвФ, ние после с години нв можем да опраивм белите. На никого нв вярвам вече! Проучвам колкото мога и внимавам! Щот честна дума няма, има интерес.

# 392
Той и лица ли оперира?

Да и наистина с мнооого добри резултати.

# 393
Здравейте,
Някой слагал ли е : RRS Long Lasting
Пише, че е 3 мл и е нешо средно между бустер и филър.Има моментален ефект?

Какво мислите?
Моля, споделете мнения.🍀
Аз. Не съм впечатлена хич, но може би на по-млада кожа да е ефективно, аз съм на 50+. Тия дни на моя приятелка на 39 години и слагаха от това ( Лола го наричаме за по-лесно) и тя каза, че вижда ефект и е доволна. Не можах да я видя, домързя я да ми прати снимки.

# 394
Maroonka, беше писала за радиес, спадна ли отока, как изглежда сега? Доволна ли си? Аз имам загуба на обем в средна част на лицето и съм разглеждала радиес като вариант.

Спадна отока съвсем, но още не мога да преценя имам ли разлика т.к в момента съм болна и не изглеждам на себе си, подпухнали очи и т.н.... най-добре след месец да кажа дали се е "разгърнал" резултата, както докторите обичат да се изразяват Simple Smile

# 395
Maroonka , благодаря, бързо оздравяване!

# 396
Лично аз имам нулева толерантност към услуги, за които плащам поисканата цена и отсреща резултатът е никакъв, някой се учи върху мен или недай си боже да има поражения. Търся си правата до дупка.
Ако искат модели за обучение, да го заявят ясно и който иска да се запише, подписвайки нужните документи за лична отговорност. Или ако имат стажант, който тепърва навлиза - да направят дискаунт или да ме компенсират при недоволство. Но да ме убеждават, че си въобразявам - няма да мине.

Преди години медицинско лице по телефона ми назначи лекарствен продукт - без да ме види, без да ме прегледа, без да ме тества. Получих такава алергия, че едва ме спасиха от задушаване. Оттогава искам всичко писмено, с име на специалиста и т.н.  Изобщо не бих се поколебала да заведа дело, ако имам някакво увреждане. Да заповяда в съда да обясни как си измислям.

# 397
Ива Екимова има вече много сходно с Евгения Джеферович, явно подхода на Денкова е унифициран и прави едни огромни тежки лица, и аз бях тръгнала в същата посока и се поспрях преди да заприличам съвсем на питка в главата. Мога само да кажа внимавайте с попълването и филърите защото неусетно човек може да стигне някои крайности. Сега сложих поредните конци и да споделя ефекта е силно минимален след спадане на отока. Всеки път се надявам на нова техника евентуално по-добри резултати но май трябва да се откажа.

# 398
Този филм с конците съм го играла вече. Хвърлени пари на вятъра са. Ако има някакъв ефект, то той е много краткотраен. Гледам във фейсбук Хилклиник постоянно пускат резултати на процедури с конци, нооо снимките са непосредствено след слагането. Никога не съм видяла резултат 6 месеца след това. Поради простата причини , че няма дълготраен ефект.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 16:31 от Mimi2018

# 399
Този филм с конците съм го играла вече. Хвърлени пари на вятъра са. Ако има някакъв ефект, то той е много краткотраен. Гледам във фейсбук Хилклиник постоянно пускат резултати на процедури с конци, нооо снимките са непосредствено след слагането. Никога не съм видяла резултат 6 месеца след това. Поради простата причини , че няма дълготраен ефект.

Точно. Сестра ми си сложи в Хил клиник и е много нетрайно. Не защото е правено там. Смятам много добри специялистите им. Аз всичко си правя там, но конците са много нетрайни на всякъде

# 400
Някой може ли да даде предложение за процедура за смаляване на порите?
Вече съм опитала всичко като козметика и нищо не работи…
Чудя се наесен по-сериозен пилинг или лазер да опитам…

# 401
Според мен и лазерите са с врвменен ефект.

# 402
Някой може ли да даде предложение за процедура за смаляване на порите?
Вече съм опитала всичко като козметика и нищо не работи…
Чудя се наесен по-сериозен пилинг или лазер да опитам…

Купи си 30% salicylic acid пилинг и прави по един на всеки 3-4 седмици. Много добър ефект има в/ху порите! Алтернативата е да ти го направи дерматолог или козметик, ако го предлагат като услуга, но надали ще е на много места  - предлагат се предимно гликолови пилинги в офисите. Аз си го правя сама, не е сложно, стига да се следват инструкциите за безопасност. Не бих давала пари за нещо лесно.
Ежедневната грижа за кожата, както и спф също много помагат за подобряване вида на порите и на кожата. Хидратираните, чисти пори са по-незабележими.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 11:26 от Анонимен

# 403
Може ли да покажеш този пилинг, който ти ползваш? Искам да прочета инструкциите.

# 404
Моят е този, поръчвам го от Амазон.
https://www.amazon.com/SALICYLIC-Blackheads-Whiteheads-Seborrhei … p/B00428EJXU?th=1
Не знам има ли инструкции към него, но прикачвам тези, които аз следвам от един друг сайт за пилинги.

Скрит текст:
https://cdn.userway.org/remediations/pdf/425/0765e65e5f79c14b.pdf

Ексфолианти/пилинги с алицилова киселина
Пач-тест преди употреба върху цялото лице:
Пач тест под ухото, според указанията по-долу. Изчакайте 24-48 часа, за да
вижте дали се развива някакво дразнене.
Указания за употреба:
■ Дръжте под ръка кухненски таймер
■ Нанесете този продукт върху почистена, суха кожа
■ Изстискайте малко количество серум със салицилова киселина върху върха на пръстите и
нанесете върху областта на лицето
Тънък слой е всичко, което е необходимо
■ Настройте кухненския си таймер и оставете серума върху кожата за 1 минута
■ Изплакнете с хладка сапунена вода
■ Изплакнете  втори път, за да сте сигурни, че *цялата* киселина е отстранена от кожата. След това подсушете
■ Следвайте с нашето алое с лавандула за успокояване след пилинг
■ *Не* използвайте продукти, съдържащи киселини поне 24-48 часа след пилинг
■ Изплакнете обилно с хладка сапунена вода
■ Използвайте слънцезащитен крем със СФП 15 или по-висок за 1 седмица след пилинг

Този продукт трябва да се използва *само на всеки 7-10 дни.*
По-честата употреба може да доведе до дразнене или изгаряне.
Може да не се получи видим пилинг, но ще се постигне дълбоко ексфолиране, заедно с контрол на маслото, когато се използва според указанията.
Можете да увеличите количеството време, което оставяте този пилинг върху кожата на стъпки от 30 секунди, нагоре до ниво 3-4 минути. Никога не оставяйте този продукт върху кожата повече от 4 минути. Изгарянето може
резултат. less is best / с киселини. Ако постигате добри резултати на ниво н-минута, не
трябва да го оставите върху кожата по-дълго.

Правен отказ от отговорност: Когато се използват според указанията, нашите химически продукти са единствени и изключително ефективни. Моля, следвайте всичко написано, посоки екзотични, както са представени в нашите учебни материали. Вие носите цялата отговорност за правилното им използване.
MUAC не поема отговорност/задължения за последствия/наранявания/действия в резултат на използването на нашите продукти. На киселинна основа продуктите са формулирани за подобряване на външния вид и по никакъв начин не са предназначени за диагностициране, лечение, лечение, предотвратяване на заболявания или заместване на съвет от квалифициран медицински специалист. Дръжте далеч от деца. Злоупотребата с химически продукти води до наранявания и изгаряния, така че, моля, следвайте всички указания точно както са написани.
Съхранявайте продуктите далеч от деца! Злоупотребата с химически продукти може да причини наранявания и изгаряния.
Предупреждения: Тъй като салициловата киселина е в аспириновото семейство, е важно за клиенти, които са алергични към аспирин, да внимават. Ако сте бременна, консултирайте се с вашия акушер/гинеколог преди да използвате продукти на химическа основа. Винаги тествайте кожата преди товаизползване на продукти на киселинна основа. Изчакайте 24-48 часа, за да видите дали се развива раздразнение. Ако почувствате дразнене, изплакнете незабавно и прекратете употребата. Не нанасяйте върху зачервена, раздразнена кожа.

Съветът със силициловия пилинг наистина действа. Препоръка ми беше от един възрастен, много коректен дерматолог, който винаги се грижеше най-вече за кожата на пациентите си. Цените му бяха в пъти по-ниски от на конкуренцията, за да могат повече хора да си го позволят, макар че и 10-торни да изискваше, графикът му винаги щеше да е също препълнен, защото се води корифей в областта си. Та той препоръчваше този пийл пред всеки лазер.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 12:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт