Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • при Arctic Monkeys
За ъгълчетата на очите - може би ботокс, с временен ефект.
Общо взето, вариантите не са много, като най-хард е оперативна горна блефаропластика, но като гледам и при нея как поизчезва ефекта след една година... съм се отчаяла.
Как така след една година?!Аз очаквам поне 6-7 години да има ефект.
При позната жена, подложила се миналата година, позицията е почти изходна. Може би зависи от възрастта, кожата, мускулите и т.н. Потребителка, мисля Jaki май беше споделила същото за операцията на мъжа си.

# 466
За ъгълчетата на очите - може би ботокс, с временен ефект.
Общо взето, вариантите не са много, като най-хард е оперативна горна блефаропластика, но като гледам и при нея как поизчезва ефекта след една година... съм се отчаяла.
Как така след една година?!Аз очаквам поне 6-7 години да има ефект.
При позната жена, подложила се миналата година, позицията е почти изходна. Може би зависи от възрастта, кожата, мускулите и т.н. Потребителка, мисля Jaki май беше споделила същото за операцията на мъжа си.
Е аз правих ендоскопски лифтинг на горна част - очи, ефект никакъв след 1 година и половина,
горна блефаропалстика съм правилла има ефект но при мен беше след катастрофа за изравняване на двата клепача и има отваряне на окото определено. вече 10 години след операцията още си е ок.

# 467
Правили ли сте мезо за коса ?

# 468
  • в 1001-та нощ
Да, на скалп - много любима и ефективна процедура.

Аз 6 месеца след оперативна горна блефаропластика - мога да кажа, че ефектът се разгръща. В самото начало - кожата е обрана, но в самата зона има някаква лека оточност. Това с времето се прибира и зоната уляга. Ще видим как ще е след 1 година, но на 100% не очаквам да съм в изходно положение.

# 469
Два пъти съм правила Радиес - страхотен ефект при мен, не ми се е налагало да подновявам, все още, а минаха доста години. Горещо препоръчвам, разбира се - с канюла.

Благодаря, Алена, мисля есента и аз да я направя.

# 470
Да, на скалп - много любима и ефективна процедура.

Аз 6 месеца след оперативна горна блефаропластика - мога да кажа, че ефектът се разгръща. В самото начало - кожата е обрана, но в самата зона има някаква лека оточност. Това с времето се прибира и зоната уляга. Ще видим как ще е след 1 година, но на 100% не очаквам да съм в изходно положение.

Колко процедури си правила? Аз гоня само лек растеж и сгъстяване ,нямам фрапантен косопад и проблеми като цяло.

# 471
Crissy, при кой лекар беше Радиеса?

# 472
Crissy, при кой лекар беше Радиеса?
Привет, не съм правила още Радиенс на ръце, консултирах се с Алена и реших че и аз ще го направя есента
предполагам при д-р Ванеска

# 473
Crissy , на лице имах предвид.

# 474
Simple Smile Не съм слагала Радиенс на цяло лице, а мезоконци при д-р Ванеска
и филър под очи Радиенс II
Доволна съм.

# 475
Нещо стана объркване.Радиес е филърът, за който пита Мариголд и не се слага под очи.Може би бъркаш с
Реденсити, Криси

# 476
Нещо стана объркване.Радиес е филърът, за който пита Мариголд и не се слага под очи.Може би бъркаш с
Реденсити, Криси
да, Права си, благодаря ти. Помислих че, има впредвид този филър. Радиес не съм слагала. Сега ще сложа на ръцете.
Реденсити е този който сложих под очи.

# 477
  • София
Днес бях на консултация при д-р Михайлов и много ми допадна за разлика от д-р Ванеска, за мен тя кара на конвейр.
Той ми препоръча точков лифтинг в средната част на лицето и малко в назолабиалните гънки. Утре ще си запиша час при него Blush

# 478
  • Sofia
Някой слагал ли е RRS® HA LONG LASTING.Не мога да намеря инфо къде го поставят,както и достатъчно отзиви в Бг.Също ме интересува някой правил ли е мезо ботокс на цяло лице?

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 22:54 от chocha

# 479
  • тук и там
Да кажа само,че Теосал Кис не препоръчвам .Устните ми изглеждат добре, на мен ми сложиха 0,5 мл и стои съвсем естествено-като моите си устни- но преди да изтънеят с годините.. Още  ме болят устните обаче , опъват ми, усещам ги твърди и не мога да си прехапя долната устна.Не ги усещам и добре хидратирани  .Предполагам,че ще се отпуснат и ще мине , но твърде дълъг е за мен периода в който се чувстваш некомфортно.

Общи условия

Активация на акаунт