Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 862
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Karmacoma, ти колко мезотерапии направи. Пробвай тази новата с полинуклеотиди, Pluryal silk няма хиалурон и не би трябвало да задържа вода. Ние сме сме и постоянни. Мезотерапиитете трябва да в протокол по 3-4 през около 6 месеца,за да се поддържа ефект реално.

# 541
  • при Arctic Monkeys
Направих две. Как да правя повече, като не ми се отразява добре. На всичкото отгоре от боденето остават напукани капиляри около очите, съвсем да е мазало. Не е за мене това... Гледам в Турция правят хубави пластики, както и тази пловдивската докторка. Накрая...

# 542
  • пустинята Гоби
Нали обсъдихме възрастта на Ива Екимова скоро. Тя няма 50 години, на 46 мисля, че беше. Роклята и тока са подходящи за 46 годишна жена. По-възрастна изглежда тя обаче, не само в лицето.

# 543
  • Варна
Не знам, но Денкова е окепазила направо и нея и онази гримьорка, съпругата на футболиста, забравих ѝ името.

# 544
Ива не ми харесва как се облича, но не разбирам и  обяснението кой на колко  как трябва и не трябва да се облича. Носете си новите дрехи с удоволствие, от това няма по-хубаво.

# 545
Не знам, но Денкова е окепазила направо и нея и онази гримьорка, съпругата на футболиста, забравих ѝ името.
Защо какво и е на Жени? Тя е след фациалис.

# 546
  • при Arctic Monkeys
Лицето и е подпухнало, шията е зле, за дрехите нищо не мога да кажа, но е дала пари колкото за един лифтинг, за да я набухат с филъри с модерното име фул фейс. Да и беше пооправила и врата поне.

# 547
Аз достигам до извода, и то много късно, че главния издайник са очите и очната зона! Всичко друго се подръпва, опъва, запълва, а очите, освен че им се променя формата, като се пънят скулите, се третират трудно и със спорен успех.  Правих мезотерапии за очи, освен, че съм по-подпухнала, не видях друг ефект!! Почвам да се отчайвам. Хем торби, хем тъмни кръгове, хем паднали клепачи...
Здравей,
Моля да споделиш каква мезотерапия си правила, аз си записах час за BEAUTIFEYE на  FILLMED, ще правя такава процедура за първи път и се притеснявам. Ако някой има опит за нея, нека да сподели.....

# 548
  • Варна
Защо какво и е на Жени? Тя е след фациалис.
Фациалиса е ясен и нямам него предвид. Направила ѝ е такова тежко и грубо лице в долната част както на Ива. А с филъри уж декомпенсирали фациалиса. Ужасно е наблъскана с филъри Жени.

# 549
Важното е, че тези жени се харесват след направените процедури.
И се снимат, позират и са щастливи, и не им пука от нашето мнение...

# 550
Аз правих скинбустер Restylane Vital преди 2+ седмици с цел хидратация, освежаване, подхранване. Оток имах няколко дни след процедурата, малко синини тук-там, но аз лесно посинявам. Някъде след 5 ден лицето ми си възвърна обичайния вид, иначе определно бях по-топчеста и скулите ми ги нямаше за няколко дни, а съм с доста изразени. Сега всичко си е ОК.
Поставих и ботокс за първи път (чело и гневна), направих и ретуш вчера, имаше нужда само малко допълване над едната вежда. Много съм доволна от ботокса за сега . Знам, че няма да е вечно, но все още опиянението ме държи. Бях много скептична, защото си имах няколко хоризонтални линии на челото, едната по-дълбока и си я носех от има-няма 15 години, та се бях примирила, че така ще си ходя, защото не знаех как ще го понеса, много ме беше страх от странични ефекти, главоболие най-вече и цялостно как ще ми се отрази, че съм с Хашимото и хипофункция, но съм очарована от резултата (за сега пак казвам;))  . Да, линията още я има, но е почти незабележима, пък другите по-повърхностните хич ги няма. Около очи не съм слагала, според докторката няма нужда, факт е, че там почти нямам мимика. Понесох го учудващо за мен добре, с много леко главоболие, но нищо подобно на мигренозните пристъпи, които ме спохождат поне 2-3 пъти в месеца и без сериозна дрога не минават.
Вчера на ретуша направих и първата процедура мезотерапия под очи, ще направя 3 общо основно с цел намаляване на тъмните кръгове. Планирала съм и PRP за края на септември като приключа с морските почивки. След това имам планове за  серия PicoSure лазер, за който ще започна подготовка с някакъв специален крем, който ще ми дадат от клиниката, но това определено ще стане след октомври. Подготвила съм и един третиноин за въвеждане пак там някъде.
На този етап от това имам нужда и се радвам, че с лекарката имаме сходни виждания как да се движим напред с процедурите. Отдели ми доста време, обяснява ми добре, по-няколко пъти като за страхливци от игли като мен, които изпадат в ступор като видят иглата Scream Първата ни среща трая 50 минути. Нямаше прибързаност, претупване. Бях при доктор Клаклова в Дерма-акт, определено има химия помежду ни и смятам за сега да продължа да я виждам Relaxed   пп не съм гей Laughing
   Може ли да споделите какъв ботокс сложихте!

# 551
  • Варна
Не съм сигурна, че се харесват, а и след като с професионален грим положението е такова, то без грим.. Просто така са се омотали в порочния кръг, че..

# 552
  • при Arctic Monkeys
Правих RRS eyes.
За себе си търся процедура дренираща, с хидратиращ ефект, по-скоро някаква машина, а не бодене и пълнене с разтвори. Все се каня да си правя масажи всеки ден на очите и ме домързява..

# 553
Аз днес правих RRS eyes , миналата година видях добър резултат сега се надявам да съм доволна отново.

# 554
Може ли да споделите какъв ботокс сложихте!
Добър въпрос! Поглегнах сега картончето, което са ми дали тогава, но там има стикер само за скин-бустера... Идея си нямам какъв е ботокса. На 18 имам ходене в клиниката и ще питам. Ако не ти е късно ще споделя. 
BEAUTIFEYE на  FILLMED, ще правя такава процедура за първи път и се притеснявам. Ако някой има опит за нея, нека да сподели.....
Аз имам един курс от миналата есен - за съжаление не беше нищо особено или поне много слаб ефект при мен. Повтарям се, но осново имам проблем с тъмните кръгове. Процедурите бяха с нано-игли и са доста повърхностни като убождания. Затова сега заложих и аз на RRS eyes пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт