СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 584
  • 895
  •   1
Отговори
# 750
  • София
boksii, какво съобразително дете имаш.
А, моичкият все им се заканва, че ще ги изметка през прозореца . Аз обаче ще ги спася, че имам приятелка със шестокласник.

# 751
  • Пловдив
boksii, обявявам твоето дете за ученик на годината Sunglasses Още матурите не са минали, той мисли как ще преговаря за входните Joy Joy
Пожелавам оздравяване на болните и добра кондиция на всички!
Нашата класна каза от неделя нататък да не учат. Да почиват, да излизат на въздух и денят преди матурата да ограничат телефони и компютри. Ако все пак решават нещо, то да не е нещо ново, а да пререшават стари задачи. Даде ни обяснение защо е така и ѝ повярвах Simple Smile

# 752
  • Mars Hotel
Моята от няколко месеца се е наканила да изгори ритуално всички помагала и учебни тетрадки от 7 клас след НВОто. Joy

# 753
  • София
Не само шкафа ще си изчистя от всички помагала, десктопа ще си изчистя от всички папки с имена ПИ, видеоуроци и файлове на помагала.
Моето дете сглобява танк... Питам го няма ли да се упражняваш за НВО? Каза, че в училище всеки ден правели по два ПИ по БЕЛ и 2 ПИ по МАТ и нямал намерение и в къщи да се ангажира. Тия практикуми, само дето ги платих - 10 теста да е решил общо от всички, от които 5-6 от 30 минутните за Колежа.

# 754
Аз ще пазя помагалата за следващите ми тормозители,времето не е далеч.Мъка,мъка....
Днес се оплака,че не му е добре,мина му урока,написа домашното и спи,свито ми е.Дано не се разболее,стиснете палче за здраве.
За тезата,залагам на "Немили-недраги",а за преразказ -сякаш клоня към -от името на герой😳Нашата  класна е ад,нищо не знае и само повтаря,питайте родителите си,та така ще четем ръководства,инструктажи, и т.н.А и в понеделник имат контролно,е избеснях и писах,че моят няма да го прави,ако желае г-жата да го оформи така,ако ли не да го изпитва след нво-то.Намирам го за отвратително,гавра с децата.Обмислях да отиде само за бележката,но няма ясното по кое време ще се раздават,пфууу.

# 755
Благодаря момичета.Не знам на кого се е метнал със сигурност не на мен RelaxedВинаги е бил много подреден и здравомислещ за годините си .Аз се бъзикам ,че е от зодията му "Дева" Sweat Smile

# 756
  • Пловдив
Връщам се от родителска среща. Обясняваха протокола за НВО ,все едно ние ще бъдем в стаята. Няма лошо, но относно кандидатстването се казаха тотални глупости. Да се чакало второто класиране, за да имат избор. Ми не се сдържах-обадих се.
Обаче да ви кажа, никой от родителите не беше наясно, какво, защо и как. Хората са си спокойни и над нещата.
Девойката днес приключи с ученето и решаването на задачи. Само ще прелиства на ветрило. И двете учителки казаха "Край".

# 757

Нашата класна каза от неделя нататък да не учат. Да почиват, да излизат на въздух и денят преди матурата да ограничат телефони и компютри. Ако все пак решават нещо, то да не е нещо ново, а да пререшават стари задачи. Даде ни обяснение защо е така и ѝ повярвах Simple Smile
Синковецът ме пита какъв е планът за тази вечер, отвърнах му, че има да направи един първи модул по математика. След това уточних, че има още само три дена да решава - събота, неделя и понеделник. Той се позамисли и заяви, че и във вторник и сряда щял да си порешава малко геометрични задачи. Нямало да му навреди, можело да му е само от полза. 🤣

# 758
  • София
Ох,  не ми се пие. Шоколад ме влече, шоколад! Ужасно е. Sad

За теза - нищо не изскача в ума. Но за преразказа си мисля, че ще е от името на герой. Може би защото моята се оплака, че това й е по-трудно.

А, и по бел класното било трагично. Щяла да им каже оценките след матурите. Да не ги стресирала точно сега... очаквам 4 или 5 макс, съответно отива на 5 за срока и годишната оценка не се знае. Та дс, няма какво да се стресират децата, ама хич.

# 759
  • София
Днес в училището на наборчето са казали, че не може да носят триъгълник с транспортир ,а от курсовете им подариха точно такива днес.Щели да им ги съберат,ако са с такива.

# 760
  • Пловдив
Да, не може транспортир, защото щяли да мерят ъглите на примерните чертежи Simple Smile
И друго са им казали днес - часовник само със стрелки (това се очакваше), но и водата, която ще си носят да е без етикет Head Band Никакви храни, шоколади и т.н. Дали са им служебните бележки. Проверих в системата на МОН - има я Simple Smile Следващото влизане в сайта и следващите рефрешвания около 28.06. ще са интересни Blush

# 761
  • София
bobsi81,  дано му няма нищо на момчето  ,  стискам палци! Може пък вече да се поизморил като за край на учебната седмица.
Това с тестове/ контролни/ изходни преди НВО и аз не го разбирам! Що за хора са това? То трябва и човещина. Вярно с това не се свършва света, но за децата е голямо изпитание, вълнуват се и се притесняват.

# 762
Следя събитията от двуцифрен брой години. За пръв път чета за такова издребняване като триъгълник с транспортир и шоколад. Но след цирка с ДЗИ и ДИППК май вече не се изненадвам особено.

# 763
  • София
А водата защо без етикет? Да не би да си напишеш пищови на етикета ли Joy

# 764
  • Пловдив
Мен това с бутилката с вода без етикет ме изненада. Какво пък толкова ще преписват от този етикет, че не трябва да го има. Или не трябва да има продуктово позициониране Joy
Издребняване е да, но ще спазим каквото изискват. Да ви кажа, сякаш само родителите се вживяваме ненужно. Нещо хич не се впряга моята. И по-добре де.

За втория модул по математика разбрах - по 1 лист белова на задача се полага.
Но по български преразказа едностранно или двустранно се пише?

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 20:50 от Ханна

Общи условия

Активация на акаунт