СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 576
  • 895
  •   1
Отговори
# 765
Ханна, не е туй, просто трябва да не се шуми, затова искат да е без етикет, най - добре някоя бутилка за вода, от тези спортните. За сладичко предлагам, пакетчета захар, за всеки случай, или от наливните бонбончета, но да са опаковани така, че да не се шумоли.

На нас ни казаха няколко пъти, триъгълник с транспортир, най - добре било. За шоколад забраниха, че имало изцепка една година, дете си ошлякало бланките. Но на почивката, в промиждутъка, не пречи да си хапне нещо предполагам.

Ра, стискам палци, всичко да е наред, сигурна съм, че ще е.

А на болничките да се оправят.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 22:51 от Тони ♒🍀

# 766
Е, престарават се някои.
Големият си отиде с триъгълник с транспортир. За чертежите от първи модул не върши работа, защото те не са точни. Идеята беше на геометричната задача от втори модул да му помогне, евентуално, да си направи възможно най-точно чертеж. Изобщо не знам дали го е ползвал, най-вероятно не. И сега вкъщи като решаваме задачи пак не винаги го ползваме и по-често на око пускаме ъглите. Ако обаче нещо се закучи задачата, е добре да се прецизира максимално чертежът с точните ъгли, белким се види по-лесно под коя трънка се крия заека Simple Smile С нищо няма да ти помогне този транспортир, ако не умееш да решаваш задачи.
Баткото и с електронен часовник беше без стрелки. Каза, че никой не им е оглеждал часовниците. То и това е смехотворно.
Значи, на фона на оставени текстове за преразказа в някои стаи по време на целия втори модул, втелясването на други места за часовници, транспортири и етикети на бутилките с вода, ми идва прекомерно.

# 767
  • София
Не разбирам това вторачване в храната. Все трябва да могат да издържат 2,5 - 3 часа без да се хранят. Извинявайте ама те за хранене или за задачите ще мислят. Шоколад, след шоколада вода, после това, че могат да излязат до тоалетната ще ги притесни и разсейва повече отколкото, че не са яли. Те и бебетата не се хранят на всеки час.

# 768
  • Пловдив
Е, как ще шумят с етикета на бутилката. Заради преписване е. Просто нашите се престарават. Никакви бонбони, нищо. На чина само нещата, които ще трябват, без несесер. Триъгълник с транспортир няма да допуснат. А доколкото разбрах почивка между двата модула няма.
Говоря ги тези неща сега на щерката. Да не трягне да се налива с вода и да не може да издържи 2 часа, да отиде до тоалетна преди изпита и т.н. Пък тя само ме поглежда небрежно и ми вика - Знам как се ходи на състезания, споко, не ми е за пръв път.

# 769
  • София
Че тя пластмасова еднократна бутилка като я стиснеш издава сто пъти повече шум, отколкото би могъл да издаде един етикет, колкото и да го мачкаш Joy
Пълни щуротии са това, хора!  Просто им се чудя на акъла, кой сяда и ги измисля тия глупости?! Но указанията явно са официални, защото нашата класна изрично също написа в мейл до родителите бутилираната вода да е без етикет Joy Припад!

# 770
Моето дете от малко си чертае окръжвости с транспортира. Трябвало да са красиви...

# 771
  • при моите любими
И днешния ден свърши. За днес  преразказ, 2 те матури от 2018- първа и втора част, последното домашно от школата, разни упражнения и 2 тези допълнително. Утре е на школа до обяд, после целия следобед е на рожден ден. За неделя е решила да направи по една пълна пробна и на двата предмета и разходка с приятелката и от училище. За понеделник още не съм планирала нещата, но мисля да излезем на разходка и суши и да купим къси панталони, че почти нищо не и става от миналата година, а все не намира време да излезем на пазар. Много искам да сме спокойни. В неделя, ще карам рано рано ММ на летището и сестра ми чака едни мебели, ще помогна и там. Ще се ангажирам с каквото намеря да не мисля за заветния ден.

# 772
За втория модул по математика разбрах - по 1 лист белова на задача се полага.
Но по български преразказа едностранно или двустранно се пише?
Тоест за много важното отстраняване на триъгълниците с транспортир и етикетите на бутилките ви казаха, но не обърнаха внимание на бланките?
 С риск да стана досадна.
– На листовете за отговори не се пише двустранно.
– На свитъците за белова се пише двустранно - листовете за преразказ имат редове и от двете страни, или поне така беше досега.
– На листовете за чернова се пише двустранно.

# 773
  • София
Нещо съм изпуснала момента с коментар за водата с или без етикет.
Връщам се да чета назад.
Моят пък без храна не може, просто като е на зор и огладнява. В къщи яде по нещо през два часа  - плод, сладичко, сладолед, нещо по така. Добре, че е клечав, има късмета, че не се е паднал на мама.Joy

# 774
  • София
Момичета, пишем на воля до неделя в тази тема докъдето стигнем,  после пускам седмична, питах модератор.

Да, и днес мина. Гледам програми максимум сте изпълнили, само така, събота и неделя последен напън и после "каквото сабя покаже"!
За шоколада тъжно, но правилно, само ще се разсейват, после за награда ще хапнат даже цял. Има едно стъклено шише от Икеа, него ще носи. И на нашите са казали не може транспортир, май и вграден в триъгълник.
За тезите на олимпиадата се падна ОЛВ "Една българка", що пък не и теза, в контекста на годишнината на Патриарха. Може и "Заточеници". Ех, ако имахме Утрешен вестник, помните ли сериала, в който главният герой четеше утрешния вестник и предотвратяваше разни събития. Ама така няма да е интересно и честно:smiles: А какво говорят звездите за заветните дати?

# 775
Трябват разбивки по зодии.

# 776
Приятелка нумероложка ми каза, че 14ти юни е кръст, не е хубав ден....за който вярва

Момичета, пишем на воля до неделя в тази тема докъдето стигнем,  после пускам седмична, питах модератор.

Да, и днес мина. Гледам програми максимум сте изпълнили, само така, събота и неделя последен напън и после "каквото сабя покаже"!
За шоколада тъжно, но правилно, само ще се разсейват, после за награда ще хапнат даже цял. Има едно стъклено шише от Икеа, него ще носи. И на нашите са казали не може транспортир, май и вграден в триъгълник.
За тезите на олимпиадата се падна ОЛВ "Една българка", що пък не и теза, в контекста на годишнината на Патриарха. Може и "Заточеници". Ех, ако имахме Утрешен вестник, помните ли сериала, в който главният герой четеше утрешния вестник и предотвратяваше разни събития. Ама така няма да е интересно и честно:smiles: А какво говорят звездите за заветните дати?

# 777
Силвия, я уточни за кръста, какво по - точно ще рече туй.
Така ми звучи на Хъшове.

Ра, не само по зодии, но и по пол.

# 778
Вкъщи сме с три котки, ще ги пробвам за оракул.

# 779
  • София
Хора, Вие съвсем влязохте във филма...успокойте се😀

Общи условия

Активация на акаунт