СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 573
  • 895
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Вкъщи сме с три котки, ще ги пробвам за оракул.
Дано да са на едно мнение 😉

# 781
Вкъщи сме с три котки, ще ги пробвам за оракул.
Как се прави ( указание, разработено по котката Маша, виден оракул от преди две години).
Написваш имената на произведенията на отделни листчета.
Пускаш котка номер 1 да се разходи по тях. Където легне, това е.
 Повтаряш упражнението с номер 2 и номер 3.
Където имаме най-голям брой съвпадения, споделяте с широката общественост.Joy

# 782
Дидева, безценна както винаги!
Ще следвам указанията и ще споделя!

# 783
  • София
Ако водата трябва да е без етикет, тогава шоколадът може ли да е в обвивка? Или и нея да махнем, така че да си се разтопи спокойно на чина? А шишето с кола и то ли да е без етикет? А ако детето си е ожулило коляното, може ли да има лепенка? Ако вътре скрие пищов с решените задачи?
И въобще не трябва ли да се явят с прозрачни дрехи, да не е някой да си е написал преразказа на чорапа? А да попитам за триъгълника - той може ли да има ъгли? Да не би да премерят нещо с тях? Ако им поискат и кръгли триъгълници вече ще ги призная.

# 784
  • София
Момичета, "веселото" настроение май ни е обхванало повсеместно  Joy
Спокойствие и топла храна!
Все ще избутаме някакси до 16 (последния ден).
Помните ли колко ги чакахме и как времето не минаваше, а сега май ни "изтекоха водите" и болките започват? ( препратка към началото, когато се смеехме че сме обременени) Stuck Out Tongue Winking Eye
На болничките дечица изпращаме положителна енергия и мисъл за бързо оздравяване! Hug
Хайде спорен, ползотворен и спокоен ден на всички! (това е за добрите визуализации ) Innocent
пиша визуализация  То излиза актуализации. Този аутокоректор на телефона ще ме умори.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 08:32 от ims

# 785
  • София
Pepeblue на теб разчитаме 😁
Младежът днес е за последено в школата и приключва с ученето. Днес и утре ще прави тестове по литература от “Уча се” за подготовка за НВО. Спряла съм го от училище в понеделник и сряда, за да си почива в дните преди изпитите. Готов е за оформяне по всички предмети, без химията. Там е между 5 и 6 и ще го изпитват допълнително.
Аз вече съм с опънати нерви и се опитвам да не му предавам напрежение преди изпитите. Приготвила съм кашон за всички сборници, помагала, тестове и т.н и с удоволствие ще разкарам всичко още в четвъртък. За капак, сестра му се върна болна от зелено училище и сега двамата са разделени в отделни стаи. Надявам се да успеем да го опазим здрав до вторник.

# 786
Имс, а тъй, вкара малко емоции на душичката ми, теб ще те цаним за поетеса, но хумористична.

Роузи, дано го опазите набора, а сестра му бързо да оздравява.

И да попитам - какво ли ще е времето вторник и четвъртък, Joy

# 787
  • София
И да попитам - какво ли ще е времето вторник и четвъртък, Joy
Да кажем, че ще им върви по вода 😁 на българския и ще се промъкне надежда за лято на математиката. Съвсем по план 😉

# 788
Тъкмо си мислех, че и Ковид и министерски тикви тормозят децата, но Господ е с тях🙏 Няма да им се сварят мозъците 😜
А за изпитите по рисуване ще има слънчице, че да им е приятно и вдъхновяващо 🍀🍀🍀

# 789
Ден с кръст означава ден, в който не е хубаво да се предприема нещо, да се подписва, интервюта, изпити , с две думи да е лежерен ден без да очакваме нещо....но да гледаме позитивно , късмет да си имат децата!
Силвия, я уточни за кръста, какво по - точно ще рече туй.
Така ми звучи на Хъшове.

Ра, не само по зодии, но и по пол.

# 790
  • София
Моят син има съученичка, която постоянно преписва през скъсаните си дънки. Пише по коленете, дърпа надолу-нагоре и все ѝ се получавало. Та сега пак се готвела да преписва на матурата. Не знам как смеят да рискуват.
А на изпита предварително ли е определено кой къде ще седне?

# 791
  • София
Да, на  чиновете има залепени листчета с имената на децата.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 14:03 от ganis

# 792
  • София
В клипчето от 2020 пишеше, че на чина има етикет с името на детето.
Аз лично не бих преписвала баш на НВО. Какво точно да напиша на тези пищови? Колко широки "диреци" трябва да имам, за да събера материал от 5 та до 7 клас?!

# 793
Добре де, на НВО какво да преписват от пищови?
Ако нямат устройство, което да им изплюе решение на задача... Какво да преписват🤔

# 794
  • София
Аз дори не мога да си представя как се решават задачи с преписване. Айде, по литература ще препишеш някоя и друга ключова дума за тезата, някой и друг въпрос по български и...толкоз. Невъзможно е да се представиш на ниво на нво с преписване.

Общи условия

Активация на акаунт