СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 793
  • 895
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет, момиченца!
Като една бивша, но и настояща майка на седмокласник, идвам първо да честитя празника на всичките ни дечица, да им пожелая да са здрави, щастливи и успешни във всичко, което им предстои!
А вас да ви питам, заредихте ли белото Joy

Не успях тази година да се включа в темата. Но ще се присъединя в предстартовото броене, да се свестяваме взаимно Joy

Толкова ми е приятно да видя стари любими никове! С някои се знаем от най-великата седмокласна тема на набор 2004, с други от бебешката отчетна на набор 2008. Радвам се да ви "видя" Hug

# 166
  • София
Белиндаааа! Kissing Heart

А аз да питам: ти единайсетокласник нямаш ли?

# 167
  • София
Belinda, каква приятна изненада:))). Спомням си те много добре с вълненията покрай баткото, “белото и черешите” и с бебето под ръка.😂.
Сега е ред на номер две значи. 🤗
Тук сме доста от култовия набор 2004:)

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 22:07 от Skiorche

# 168
Някои не сме точно от него Joy, но за мен ( без да искам да засегна някого) това беше най-яката седмокласна евър. А  имам зад гърба си доста седмокласни теми.

# 169
  • София
Белиндаааа! Kissing Heart

А аз да питам: ти единайсетокласник нямаш ли?
Намира ми се Laughing Но е на самоотглеждане, не мога да стигна до него...
А ти какво правиш тук?! Малчо не може да е седми клас Open Mouth Нали?

Скиорче, Дидева Hug

# 170
  • Варна
Здравейте, чета ви отдавна, но не остава време да се включа. Аз съм от Варна, наборът също, но тук май няма съгражданки. Благодаря Ви за споделените пробни изпити. Някой мисля писа за решенията на втория модул на пробния на СМГ. Ако още имате интерес, ще ги кача тук. Само че не гарантирам за краснописа и за правилната подредба 😁
Аз съм от Варна, но не пиша редовно в тази тема, повече в 10-класната. С второто ми е доста по-лежерно, а и доскоро не ми оставаше време да следя темите. Като Belinda се включвам преди финалния спринт Simple Smile.

# 171
  • София
А ти какво правиш тук?! Малчо не може да е седми клас Open Mouth Нали?
Не, в пети е. Готвя се от сега. Joy Плюс, че ме ме мъчи носталгия по нашата седмокласна тема. Wink

# 172
Отметнах тази вечер ПИ на СМГ. Тъй де, едното някъде мереше улиците, другото е във Варна, не ми остана какво друго да правя. Хубав ми се стори пробния. Нищо трудно не видях, но е интересен. Ще видим и малчо какво ще каже по въпроса.
Състезанието му е утре. Болят го раменете. Миналата седмица беше на облекчен режим, сега почти нищо не е правил на тренировките в залата. Цели съчетания не е играл отдавна. Изобщо си нямам и идея какво ще успее да изиграе утре. Знам, че ще стисне зъби и ще се раздаде на макс, заради отбора най-вече.

# 173
  • Варна
Здравейте, чета ви отдавна, но не остава време да се включа. Аз съм от Варна, наборът също, но тук май няма съгражданки. Благодаря Ви за споделените пробни изпити. Някой мисля писа за решенията на втория модул на пробния на СМГ. Ако още имате интерес, ще ги кача тук. Само че не гарантирам за краснописа и за правилната подредба 😁

Аз също съм от Варна, следя темата, но пиша рядко. Преди 2 години с големия ми син имах повече време да се включвам, може би покрай Ковид и онлайн перипетиите. Сега имам много работа, много ангажименти с тримата вкъщи и отварям темата от време на време. Големият наплив ще е около самото НВО и така, докато излязат класиранията. Нашият седмокласник е над нещата, плъзга се по течението и си мисли, че светът е негов. Нищо не мога да кажа, умно ми е момчето, но хич не му се чете и е лишен от амбиции. Утре ще ходя до МГ да получа резултата от пробния по БЕЛ. Досега по БЕЛ се движи от 72-3 до 84, по МАТ е правил 2 пробни, на единия имаше 84, на другия - 68т.
В петък трябва да пътува за 3 дни, за концерт. Това ще бъде разтоварването преди изпита, надявам се да поеме въздух, събере положителни емоции и да даде най-доброто от себе си на дните Х.

# 174
  • София
belinda ти се завърна, приемам го като добър знак, доста стари кучета сме тука, надявам се и този път да мине добре, както с големите набори! Кажи нещо за №2 ?
Добре дошли на всички новообозначили се!

# 175
  • Варна
Аз съм от Варна, но не пиша редовно в тази тема, повече в 10-класната. С второто ми е доста по-лежерно, а и доскоро не ми оставаше време да следя темите. Като Belinda се включвам преди финалния спринт Simple Smile.

И аз съм от Варна.Чета редовно, но пиша рядко. Каката на набора също е 10 клас, но там НВО-то въобще не го мисля. Тука са големите вълнения.

# 176

Утре ще ходя до МГ да получа резултата от пробния по БЕЛ.
За изпита от 25-ти май ли става дума? Не знаех, че са излезли резултатите. И моят син не си дава много зор. На пробните в училище изкарва над 80 точки, но на тези от школите не се представя много добре. Мисля, че и аз го пресирам доста и имам вина за това, но някакси не успявам да балансирам. Мисля в останалите дни да го оставя малко на мира. То се е видяло, че ще разчитаме на късмета и доброто настроение.

# 177
  • Варна

За изпита от 25-ти май ли става дума?

Резултатите са готови след 5 работни дни. Това предполага, че утре трябва да са проверени

# 178
Дано да са готови. На сайта пише след 7-ми юни, но пък току виж са се забързали.

За изпита от 25-ти май ли става дума?

Резултатите са готови след 5 работни дни. Това предполага, че утре трябва да са проверени

# 179
  • София
Някой мисля писа за решенията на втория модул на пробния на СМГ. Ако още имате интерес, ще ги кача тук. Само че не гарантирам за краснописа и за правилната подредба 😁
Привет, без претенции за краснописа, ще се радвам на решенията на СМГ - втори модул.
Добре завърнали се всички седмокласни мами 😃. С вас ще е по-весело, пък и акъл ще дават онези, които вече са преминали през зора.

Общи условия

Активация на акаунт