СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 864
  • 895
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Втория линк имам предвид аз. Не е добра подредбата според мен. Аз бих ползвала таблиците в сайта на Дидева.

# 616
О, да втория и третия линк. Но там са PDF, а ми се искаше да са Excel

# 617
Иринка, вероятно си през Хром. Смени с друг браузър.

# 618
О, да втория и третия линк. Но там са PDF, а ми се искаше да са Excel

Имах същия проблем - при мен като изтрих http:\\ в началото на адреса и стана.

# 619
  • София
При мен антивирусната ми дава съобщение, че файлът не е сигурен. Но като потвърдя, че е ОК, го отваря.

# 620
  • Варна
Моето седмокласно дете е пестеливо на емоции и не сподя какво го мъчи. През изминалите дни имаше 2 концерта, пътувания, емоции. Прибираме се в понеделник сутринта във Варна и той казва "Сега и на матурите остава да се представя добре". Толкова ме е яд, че ги подлагаме на такъв тормоз. За 2 години ходене на уроци той разбра, че някои учители в училище не стават за нищо, няма какво да научиш от тях, други са много добри. Нямам обяснение за него защо е в такава ситуация и понякога си мисля дали няма да ме попита един ден защо не съм избрала друго училище, с други учители.
Във вторник отиде на училище и след това каза, че няма смисъл да ходи. В час са десетина деца, по БЕЛ правят преговор, по МАТ и без това не слуша какво говори, защото си решава задачи на уроците, а по другите предмети общо взето си губели времето. Учителите не преподават материал, защото са малко деца в час. И така, и той е снабден с бележка за отсъствията, влиза само по БЕЛ за преговора, шляе се час-два след това с приятелите и се прибира. От много седене вкъщи започна да свири всеки ден на пиано, нещо, което не прави в обичайното си ежедневие, когато ходи на уроци по пиано.
Заветната бележка със стаята ще получи утре. В понеделник са се разбрали да ходят на кино, за да разтоварят вечерта преди НВО.

# 621
Тизи бележки не трябваше ли до утре да ги дадат? Днес са им казали, че в понеделник ще ги раздават.

# 622
  • Сф
Тизи бележки не трябваше ли до утре да ги дадат? Днес са им казали, че в понеделник ще ги раздават.
И при нас са в понеделник.

# 623
  • Варна
Според графика на дейностите срокът за бележките е до 10ти вкл.

# 624
И моят е получил днес бележка с разпределението по стаи. Бележката с паролата за МОН в донесе още преди два месеца.

# 625
Според графика на дейностите срокът за бележките е до 10ти вкл.
И аз така съм запомнила, но то при нас нищо не се случва по график. Мислех да го спра поне за понеделник, но явно ще си ходи. Много се изнервям от липсата на яснота и организация при нас.

# 626
Никакви бележки не са дали и писах на класната.Всички са на линия ,но учат по бел(преговор),а по др.предмети дремят.Оформен е и след НВО ще го оставя малко да си почива у дома или ще отдъхнем за няколко дни извън София,да се заредим за резултатите.Нахъсали са се със съученици,смятат точки,чете справочника и тези дни  сякаш се постара повече,направил е и страхотен преразказ,дано така се надъха и на самите НВО-та.

# 627
Бележка със стаите получи днес моята. В училище били 7 деца, моята също не ходи. И другата седмица чак в петък ще отиде сигурно.
За бележка с парола за МОН обаче за първи път чувам.
Редакция - на служебната бележка пишело и код за достъп до МОН, може би е това.

# 628
  • София
Обещах да проверя НВО-тата за тезите. Ето резултатите:
2021 - Немили - недраги
2020 - На прощаване
2019 - Бай Ганьо
2018 - Опълченците на Шипка
2017 - Опълченците на Шипка
2016 - Немили - недраги
2015 - Българският език
2014 - Заточеници
2013 - Немили - недраги
2012  - Една българка
2011 - Немили-недраги
2010  - Немили - недраги
Това е.Sweat Smile

# 629
И при нас днес са били само 7 човека. Бележките щели утре да ги дадат.
И край на ходенето, оттук нататък миксля да я спра тотално, ако иска- последната седмица само, да върнат бумагите.

Общи условия

Активация на акаунт