СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 859
  • 895
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Каква може да е тезата, свързана с "Една българка"?

# 721
Моята девойка залага на "Неразделни. Аз не се притеснявам за матурите, защото е записана вече и решението ни е окончателно, но все пак искам да се представи добре, е така да може да се похвали човек Grinning И сега се чудя това, че и тя е спокойна и нищо не и зависи от тези матури, ще и помогне или ще ги претупа. Thinking Аз ако бях, признавам си, щях да направя второто Joy

Заветните служебни бележки получихме и ние днес!

# 722
Днес синът ми е попитал класната ,ако се падне въпрос свързан с "Една българка" как е правилно да напише калугерът или отец Евтимий .Отговора и е ,че трябва да се напише отец Евтимий ,защото имало миналата година деца написали калугера и не са го отчели за верен отговор.
Това гледах на картите е отец, а в произведението не е ли калугер? Как ще е грешно?

# 723
С тезите съм се предала. На моят са като прессъобщения. Прости изречения.
Но за да бъда откровена тези от книжките и на мен ми звучат ужасно префръцунени.
За точките ми е все тая. Нашето училище не се слави с голям бал. Математиката му е по-силната, но БЕЛ - там ако изкара 80т. - ще дам банкет.

# 724
  • София
Аз ще сложа шоколад от фризера , не съвсем дървен , но стегнат. При напрежение си трябва захар. От адреналина се вдига инсулина и адски огладняваш, даже може и да се разтрепери човек, това е индивидуално.

Тези проверяващи с техните критерии и еднакви отговори като по критериите фа се гръмнат. То па бива буквоядство, ама това на нищо не прилича.

Utro77, май е време да посегнеш към "шкафа", остави го валидола.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 14:40 от ims

# 725
Pipilota, вие какво решихте за АК? Младежът нали беше приет там.

# 726
  • София
Utro77, май е време да посегнеш към "шкафа", остави го валидола.
И аз така мисля!
В камерата стои шишето с любимата ми кайсиева ракия. В един шкаф с дълбоки залежи - още 2 бутилки Flushed Ми така, де, може рязко да свърши в магазинната мрежа, пък и не е от най-разпространените. Вино напоследък не мога да пия, запушва ми се носа и после ден и половина съм като  най-тежко синузитно време Ill Затова - тежката артилерия. Пия една (две) ракия със салатка и после кротко и безметежно преговаряме реплики на герои или обем на валчесто тяло. Или привеждане под общ знаменател на дроби...щото дори това можело да бъде забравено...
Скрит текст:
Залагам на "Една българка"

# 727
  • София
В един шкаф с дълбоки залежи - още 2 бутилки Flushed Ми така, де, може рязко да свърши в магазинната мрежа, пък и не е от най-разпространените.

Ако има проблем с ракията пишете, бащата ще свари на село. Поне в наше село ракийцата е разменна монета. Така че хората никога не остават без резерви за всеки случай.

Аз също като Нина за тезата първо помислих за "Хайдути".

# 728
Отец Евтимий?!
Те не искат ли и трите му имена да знаят децата? Добре, че е калугер и има само едно име!
Аман вече!

Стига с тази "Една българка"!

Дайте да направим молебен за нещо по-лесно и приятно!

# 729
Днес синът ми е попитал класната ,ако се падне въпрос свързан с "Една българка" как е правилно да напише калугерът или отец Евтимий .Отговора и е ,че трябва да се напише отец Евтимий ,защото имало миналата година деца написали калугера и не са го отчели за верен отговор.
Това гледах на картите е отец, а в произведението не е ли калугер? Как ще е грешно?
Точно за това е попитал и му е направило впечатление ,че в някой пробни матури верния отговор е калугера ,а в други пишат отец Евтимий.Когато е питал класната ,която е учител по БЕЛ и всяка година е проверяващ му е казала така.Казах ви го за да го имате впредвид Simple Smile

# 730
Е то е на тото значи. Да си го пише, както си го знае, пък какъвто късмет, такъв.

# 731
Ми то и Немили недраги не е от най-приятните за теза.
Моят син оня ден гледа пред кварталния магазин обичайната група безделници-алкохолици и вика "айде немили недрагите пак са тук" Laughing

# 732
  • София
Каква може да е тезата, свързана с "Една българка"?
"Любимата" ми теза по "Една българка" е "Сполай ти, бабо!". Кой идиот ги измисля тези цитати за тези, идея нямам.

# 733
Pipilota, вие какво решихте за АК? Младежът нали беше приет там.

Подадохме документи за финансова отстъпка. И всичко зависи от това. Пълна такса + наем в София не можем да си позволим, за съжаление. Той - хем иска там, хем - тук с всички стари другарчета. Та тепърва ще смятаме, анализираме, дебатираме и т.н. Дано ни отпуснат поносима отстъпка.

# 734
Преди две години големият също се беше засилил да учи в друг град. Твърдо беше решил уж, но накрая даде заден. Замисли се за компютъра, колелото, приятелите... и се отказа. Аз също се бях разколебала, предвид неизвестността как щеше да протече следващата учебна година - онлайн или присъствено.

Общи условия

Активация на акаунт