Така решихме за да няма сърдити роди

..свекъра и свекървата пощуряват,че бебче не било кръстено на дядо си(свекъра)....,че като я изписват нашата от болницата и като хваща свекървата.....
.....и всички са доволни от името на детето...
) и, като малка имах позната Йоана, и все й завиждах на хубавото име и се ядосвах на майка ми как не се е сетила, пък и е по-близо до Йовка. Та Йоана и Йоан бяха имена, които коментирахме с тати преди да забременея. После дойде бременността, но той все си траеше за име и поех инициативата без да целя да кръщавам детето на него. Направих списък с хубави според мен женски имена и му го дадох. В него фигурираше и Йоана. Той го изчете, осмя всички други, но не и Йоана, но не отговори категорично иска ли да е това. После разбрах от близки, че ако ще е кръстена на него, иска аз да съм решила така, а не да си го е изпросил...милият
..и това сложи точка на дискусиите ни около името. Бебка се роди и аз просто я кръстих Йоана без капка замисляне. Той не показа никакво отношение по темата, но пак от близки разбрах (ех, че ми е потаен), че се е похвалил, че е кръстена на него и бил много щастлив от факта. А щом той е щастлив, аз съм още повече.