ДЕКЕМВРИ гордо се задава, скрил бяло щастие за мама!

• 16 979
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
уф добър вечер, на мен вече тотално ми писна на тоз дет го нямам  Tired
и днес не стана нищо с мойте осигуровки. ходих в ПроКредит, висях един час, чаках главната счетоводителка да направи разследване. тя милата звъня в НАП в НОИ и къде ли не и не можаха да и дадат обяснение защо така се е получило  Sad и ми казаха дай тел. за връзка като разберем какво е станало ще ти се обадим  Rolling Eyes е хуу ве майка му да е*а нямам време да ги чакам  #2gunfire
ако взема че се разраждам какво правим?от 2 дена съм с леко наболяващи контракции,а картона ми от ЖК е замразен на регистратурата на МД и не го дават на доктора , реве ми се вече  newsm45

# 106
  • Düsseldorf
Virginity  : Мен утре ме чака борба с НОИ, да видим до къде ще я докарам... Стискам ти палци да уредите нещата!

# 107
  • Варна
а за наща мацка забравих да пиша! гледай как съм се изнервила забравих си детето вече  ooooh!
Мацка е около 3000 - 3200 вече, много ниско била, водите на изчерпване,плацентата и тя, но Цветкова каза че няма място за паника, според нея едва ли ще превиши 3500 (ще видим) и че ако реши спокойно можела да откара и до термин при тея показатели хранела се добре и не изпитвала никакви страдания Shocked
а мен пита ли ме някой дали нямам страдания?  Sad много ми тежи вече  Rolling Eyes

а нещата ще ги оправим, няма къде да отидат, въпроса е че нямам време да се занимавам с тях и да ги чакам безкрайно Sad защо чак сега накрая се сетиха да ми мътят водата беееее не можаха ли преди 2 месеца или след 20 дена да се сетят точно сега да го е.... Cry

# 108
Oooo, Vergy направо гадост, и то в това състояние вместо да се настройваш с положителни емоции, те ти бъркат в ...... здравето  #Cussing out Аз днес се събудих с чужди крака  #Crazy тези дереци определено не бяха моите. Така подути, все е дно съм спала права. Утре съм на преглед да видим какво ще ми каже доктора за шийки, карантийки и др. тем подобни. Тайно се надявам да ме изненада с некво си разкритие, ама като гледам че нямам никакви контракции - едва ли. Е, онзи горе си знае работата  Praynig

# 109
Щото ще зема да родя преди да се порадвам на изтичащата им кръвчица!
Три пъти ми повтори че ги боядисвали безпрахово с незнамсиква боя - бе викам му - ако искаш с водни боички ги оцветявай на цветчета, ако искаш на една кука ги плети - бод зад игла ги бодирай, само ги дай по бързо! Егати! Две железца!
Мам, къде , бе джанъм да го подам това оплакване, като са ми дали два мобилни дето си ги включват в 10 сутринта и в 4 ги изклячват - те били представителството! На кой да го подам!?
[/quote]
 Не си образувай нерви. За да се случат нещата просто човек трябва да си търси правата и да се оплаква на по-високо ниво. Аз те съветвам да потърсиш координатите на фирмата (може в нета) и да напишеш официално оплакване. Маже да си сигурна,че ще ти решат проблема на момента. Аз много мразя да се оплаквам,но за съжаление установявам,че явно в Бг-то хората ги мързи да работят и гледат да те минат. Аз днес имах подобен проблем само,че с една банка,която ме мотаят от една седмица. Днес се развиках в единия клон,че ме правят на маймуна и ,че ще подам официално оплакване от обслужването им. И много интересно да видиш докато не можеше това и онова да стане(така поне ме убеждаваха до преди няколко минути) да видиш колко бързо се свързаха с всички клонове и ми решиха проблема в рамките на часове. Дори ми се обадиха да ме информират,че всичко е О.К и да ми се извинят. Омръзна ми от хора които ги мързи да си вършат работата за която получават пари.

# 110
  • София
Nikki, с какво изчисти кошарата, сподели моля те  Hug

На мен от магазина дето си купих кошарата и скрина ми казаха да ги изчистя с вода с оцет вътре, нищо друго - така и направих Peace

# 111
Nikki, с какво изчисти кошарата, сподели моля те Hug

На мен от магазина дето си купих кошарата и скрина ми казаха да ги изчистя с вода с оцет вътре, нищо друго - така и направих Peace
Благодаря ти, pontes, така и ще направя  Peace

# 112
 Virginity alex_shu успех на вас дано се оправите на време с НОИ стискам ви палци!  Praynig

Simple Smile

# 113
Здравейте, момичета,

видях че сте говорили за масажа на перинеума - да докладвам аз какво съм разбрала досега... Тези масла на Веледа ги има в Германия, в БГ мисля че ги няма. От сайта им видях че маслото за масаж на перинеума е от бадемово масло и масло от пшеничен зародиш.

Аз си взех от маслата на Икаров и си смесих и се мажа с тях от няколко дена - честно казано пропускам някои дни, ама не съм от най-сериозните. Принципно препоръчват и масло от червен кантарион, но такова нещо не може да се намери в БГ.

Сара беше споменала че на една от лекциите Елена от у-ще Ма-ма беше казала че няма файда от това мазане на перинеума - да, ама Надя каза че има полза, а и на запад масово го ползват, тъй че се надявам да има някаква полза.

# 114
Здравейте, момичета!

Първо искам да поздравя мамите, които вече си гушкат сладките бебчета! Да са ви живи и здрави и много да ви радват! smile3525

Аз да ви се оплача, от няколко дена съм на антибиотик, защото на последното вагинално изследване ми откриха едни доста лоши бактерии. Изобщо не ми е ясно от къде съм ги хванала, но имам съмнения че може да е от колата маска на триъгълника, която отидох да си направя 2-3 дни преди въпросното изследване. Съответно, пиейки този антибиотик не ме подминава и бялото течение. Изпаднала съм в тих ужас. През цялата си бременност не съм била антибиотици и точно сега накрая, когато всичко трябва да е чисто на мен ми намират тези ужасии! Cry
На всичкото отгоре, до сега мога да кажа, че изобщо не ме беше страх от раждането, а от вчета по цял ден си мисля само за това и осъзнавам, че ужасно много ме е страх. Сигурно защото като се обадих на доктора ми, той явно беше в родилна зала и до него някаква жена крещеше все едно я коляха. След това вече си мисля дали да не го помоля да ме среже и край!
Дано да не съм ви "надула" главите, но знам че вие най-добре може да ме разберете!
Поздрави на всички и стискайте палци да не родя преди да съм се изчистила от тези бактерии!

# 115
Здравейте мамита.
Благодаря ви за пожеланията, разплаках се чак  Heart Eyes
Честито на всички които си имат бебчета.
Днес ме изписаха и съм много щастлива че съм си вкъщи. Моника се роди 3.150 кг и 48 см дълга. Много ми е кротка, само спи и яде, даже и като яде спи Simple Smile Секциото мина... беше доста стресиращо 25 минути лежах на масата подготвена да чакаме анестезиолог... това беше ужасно направо. Но както и да е, важното е че мина.
Приятен ден на всички.   bouquet

# 116
  • София
Ехааа, pebble, супер, че сте си вкъщи!   bouquet
Дай снимки на малката, като ти остане време!

# 117
  • София
SilverStar дано всичко се оправи преди големия момент!

А за ужаса и страха и мен почнаха да ме хващат, а бях толкова смела, направо се чудя какво ми става и колкото повече наближава деня толкова повече се притеснявам. Един милион въпроси ми се въртят в главата  #Crazy Само седя и чета и искам всчико да мине, защото почвам да се натоварвам психически  ooooh! А знам че не трябва, и че ми предстоинай-хубавия момент в живота  Heart Eyes

pebble чстито прибиране в къщи и дано продължава да е така кротка твоята принцеса  Hug

# 118
  • Düsseldorf
Здравейте мили момичета!
Идвам си от лекар, понеже направих много странен обрив и не спах цяла нощ от сърбежи... По ръцете, по лактите и по стъпалата на краката, ама едни огромни, червени и сърбящи петна.. Казаха, че ще да е от някой препарат покрай многото чистене тия дни, така че внимавайте с тях! Чистете с ръкавици.  newsm75
Инак бивам, сутринта ме зарадва и приятелката, дето втора седмица е в болница, че вече е родила и са двечки и с нетърпение чакат да се приберат в къщи, и настроението ми се оправи!  Party
Хубав ден на всички!!!

# 119
Моми4ета аз съм малко притеснена защото снощи леко /много леко/ прокървих какво ли зна4и дали е въпросната тапа много се притеснявам newsm45 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт