ДЕКЕМВРИ гордо се задава, скрил бяло щастие за мама!

• 16 970
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
GlanG,ако са представители на немска фирма,можеш да направиш оплакване #2gunfire Смятай ,че германците ще ги разкатаят после.Знам го от един подобен случей,само че с бормашини.  box
Vessito беше споменала за тази козметика на Веледа. Бебешка е . Simple Smile

# 91
ClanG, що не ги удариш с бойлера по главата  #Cussing out.
Щот ше зема да родя преди да се порадвам на изтичащата им кръвчица!
Три пъти ми повтори че ги боядисвали безпрахово с незнамсиква боя - бе викам му - ако искаш с водни боички ги оцветявай на цветчета, ако искаш на една кука ги плети - бод зад игла ги бодирай, само ги дай по бързо! Егати! Две железца!
Мам, къде , бе джанъм да го подам това оплакване, като са ми дали два мобилни дето си ги включват в 10 сутринта и в 4 ги изклячват - те били представителството! На кой да го подам!?

# 92
  • Бургас
ха пак ви добър ден, върнах се от тонове, ами тва е детето си седи горе и не ще да слиза, хубаво му е явно на топло при мама и си се гушка там. preggo Не че аз бързам за някъде, напротив все се моля да си дочакам термина, доки и тя каза, че по всяка вероятност няма да родя преди термин, ама не било лошо да си наглася багажа за родилното, пък аз незнам за кво се ослушвам още..... еми не се чувствам като жена дето ще ражда скоро......
Днес дойде дългоочакваният пакет от мама, чак от Румънско го карат smile3534
ClanG тва с бойлера и аз съм го преживявала и знам какво е, ние като правихме ремонта бяхме купили доста нови уреди, на които за да им важи гаранцията трябва да дойде "оторизиран" човек от сервиза да ти ги "инсталира" ..... тогава и аз ревах от яд, направо бях побесняла, за една тъпи газови котлони ни ошушкаха още сумата си и пари, щото маркучи трябвало, винтили, някакви клапи, е то на магазина имало, ама техните били качествени, и ми взимат пари за 5 метра маркуч /а от бутилката до котлона са не повече от 10 см/...... после с газова бутилка да ги свържат и там редуцил винтил...... нямам идея какво е това, ама и него си го платихме..... та май в БГ на всякъде е така.......

# 93
  • sofia
Здравейте маминки! Heart Eyes
 Сарка, благодаря че си се сетила за мен, мила, но аз не пиша понеже съм кълбо от нерви и често разревана...Просто вече много се притеснявам, тапата ми падна преди 10 дни, а аз нямам чувството че ще раждам. Момичета, с контракции съм от 5 месец, изпих един тон нош-па и магнерот, влизах 6 пъти в болница за задържане, а откакто съм в 9 месец НЯМАМ НИТО ЕДНА КОНТРАКЦИЯ при положение че съм спряла и всички лекарства...Ако не ми беше паднала тапата, нямаше да се шашкам толкова и щях спокойно да си чакам далечния термин-18.12. Сега просто се тревожа за бебето, защото плацентата е узряла, водите са намалели, нямам тапа, а и се бях разраждала седмица преди да вляза в 9 месец...Предполагам че щом бебко стои още вътре, значи му е добре...Ако не мърда 15-20 мин. и почвам да цивря с глас...това ако е нормална бременна... Cry Та така, луда за връзване, ама няма кой да ме върже...
  Просто не ми се щеше да ви развалям настроението  bouquet

# 94
  • София
mama-shushi, всички сме малко или много кълбо от нерви...Аз съм станала адски енрвна, викам за щяло и нещяло по детето. Вярно е, че ми е адски палава, ама и на мен прага ми на търпимост е под 0 вече. Преди като че ли по-малко виках.  newsm78 Изнервила съм се на Н-та степен.

# 95
  • Бургас
Някоя мама има ли идея, какво мога да сложа вътре в шкафчетата на легълцето, за да не слагам дрешките направо така, добре съм го изчистила, ама ми се ще да облепя с нещо от вътре, или пък хартия някяква???

# 96
Аз сложих коледна подаръчна хартия (беше опакована в целуфанче). А първо бях сложила хартия за печене, ама ми казаха, че била с някаква мазнина, та я махнах. И без това е невъзможно да е супер стреилно вкъщи, колкото и чисто да се поддържа. Дъската за гладене, на която преглаждаме всички дрешки и кърпички за бебо, също се докосва до нестерилни неща...ръцете ни - колкото и да ги мием, също...така че...

Аз пък хич не съм нервна - изнервя ме само тоя сайт, като ми изтрие и изгуби писаниците и ми каже page expired!!! #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire И не ще да влезе после, а ми вика, че сървъра нам си кво си!!! Е гати сайта!?

Klemy, теб сигулно те изморява това, че мъничкото е болничко пак. Не се давай на нервата.  bouquet

Добре, че писа mama_shishi - чувала съм да се чака и повече след падането на тапата. Споко. Може и да не ти е паднала всичката. А и нали си имаш личен гинеколог, да се тревожи вместо теб, безпокой го/я, а не се поддавай на ревове и истерии, че само си трупаш бели на сърцето. При някои жени минава по-тежко бременносттта...споко, всичко е за добро   bouquet

Ей сега ако пак ми изгуби постинга - ще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 97
  • Düsseldorf
Н. Иванова: Аз мисля да си купя един спрей Сарготан (дано намеря в Бг де, май го имаше и тук) - той дезинфекцира доста добре. И с него да напръскам и избърша всички чекмеджета на шкафа, който още не съм намерила... Sad

# 98
върнах се док ме прегледа и с един пръст разкритие съм и бебко не спира да расте сега е 3,300-3,400  нормални са ми водите,плацентата и матката и док каза "ти няма да до4акаш 13.12 но ще е по рано" и от там право на анестизиолога направи пробите същата е като за пеницилин драска по ръката и слага от няколко вида упоики и после гледа кои са отрицателни и тях слага на самото раждане много обстоино ми обясни дори и материал за вкъщи ми даде да се просветя и каза по всяко време може да се обаждаш и сега ве4е сам готова и спокоина багажа ми е до врата упоиката е избрана и док е подготвена само аз незнам кога ще е събитието лек ден newsm10

# 99
Момичета,  и аз се чудя с какво да почистя кошарата и скрина за дезинфекция newsm78 Утре ще си я вземам и нямам търпение  Crazy За препарат за чистене и дума не може да става, дали със спирт newsm78
С нервите и аз не се спревям добре, опънати са ми адски Shocked
 Hug

# 100
Здравейте Hug. Да докладвам, че съм добре, още не съм родила Rolling Eyes въпреки ужасяващите контракции, които имам тия два дни. Вчера бях на писмения, чакам в сряда резултати и, ако съм го взела, в четв. или петък- устен и КРАЙ.
Не знам вие как сте, ама аз само рева от нерви и недоспиване  и тотално ми писна това учене вече, ама , хайде, още седмица!
Дано всички сте добре.
Липсвате ми и ми се идва на училището, но другата седмица. Прегръщам ви всичките!

# 101
  • Бургас
благодаря ви момичета! Аз забърсах шкафчетата, сега и една много сладка детска хартия ще сложа и така ще реша въпроса.
Лека вечер на всички, и гледайте да сте във ведро настроение, от излишни нерви полза няма.  Heart Eyes

# 102
Здравейте и от мен!
Много сте продуктивни  Laughing. Едва сега успях да понасмогна малко с информацията. Честито на новите майчета и бебоците им  bouquet Да са живи и здрави и много да ги радват!
Относно течението и аз имам едно по-скоро воднисто течение без мирис, което се появи преди около месец. Взеха ми секрет, но за съжаление резултатите все още не са готови.
Иначе в петък бях на доктор. Разбрахме за запис на тонове за този четвъртък. Тогава очаквам да ми направят и тест за упойки. Надявам се и най-накрая да разбера колко голямо е станало бебето. (Коремът ми видимо нараства, макар за сега да съм се закотвила на 70 кг = + 14 кг от началото на бременността).
По повод на питането на KITTI, мога само да споделя, че и на мен понякога ми се втвърдява корема през нощта. Отдавам го на затрудненото храносмилане, въпреки, че се случва няколко часа след вечеря. 1-2 чаши вода обикновено облекчават положението, а и разбуждат бебето. Последващата серия ритници слага край на притесненията и малко по-късно дори успявам да заспя отново.
Във връзка с училището утре, лекцията наистина е сменена. Новата тема е "Хранене през бременността и след раждането", лектор д-р Милка Жижанова, диетолог

# 103
Nikki, с какво изчисти кошарата, сподели моля те  Hug

# 104
....моята ще я измием в банята с душа...
(ама тя е платнена)

Общи условия

Активация на акаунт