ДЕКЕМВРИ гордо се задава, скрил бяло щастие за мама!

• 16 986
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
desidm, обади се на докито Peace Стискам палци всичко да е наред Peace
pebble , добре дошла отново Hug

# 121
  • Бургас
di_ аз докато се включа в материала с чистенето и тя pontes вече ти е отговорила. От вън си почистих кошарата с Medix за мебели, полира се страхотно, а от вътре първо я изпрахосмучих и после с влажна кърпа, след това застлах цветни опаковачни харти стана много свежо. Мисля, че идеята на понтес с оцета е добра, а така също мисля, че и със спирт ще стане. На  мен лично прекалената стерилизация не ми е по вкуса.

desidm свържи се с доктора си!!!

# 122
 desidm обади се на лекаря и дано всичко мине нормално. SilverStar успех и на теб, дано всичко е ОК, не се притеснявай,трябва да си оптимистка  Simple Smile verolina и аз малко така, не се притеснявам, но като наближава, малко се замислям, кое как ще стане, как ше мине, оххх направо нямам думи. Ами така е, притесняваме се, защото ни е за 1ви път и не знаем кое какво е и как ще в родилното. Ама трябва да се държим, не трябва да се притесняваме   Praynig Peace Hug

# 123
след малко ще ходя при док но исках ако може да ми кажете какво може да е. тя в4ера ме бръкна за разкритие дали е от това или нещо друго

# 124
Момичета, какво сте зе запритеснявали за раждането? Боли, не боли, няма начин, ще издържим, Господ ни е направил такива, че да издържим и да сме щастливи след това! Колкото повече се притеснявате, толкова повече адреналин отделяте и пречите на организма да се самоуспокои и да произвежда сам обезболяващите хормони, за които говорят например в оная Маймунска тема (разказите на [desi])...

Lladybird, това за перинеума - не съм го казвала аз, че някоя си е отрекла ползата от масажа...аз ви писах един линк да прочетете как се прави масажа (на английски). Но от това, което пък аз съм прочела, разбрах, че наистина, ползата не е толкова голяма, при всяка жена е различно и не е гаранция, че няма да има разкъсвания, ако си е правила такъв масаж...във всеки случай е добре да се прави, но пък на мен ми е гадна процедурата, плюс, че ме домързява.

Е, на мен явно danielad няма да ми помогне с педиатъра, така че утре като ходя за тоновете на бебо, ще питам лекарката, която ще ме изражда...дано да ми препоръча някой свестен лекар в квартала...

desidm, не се притеснявай, а си питай докторката веднага. Ако е розовеещо, а не чиста кръв, няма страшно, но говори все пак с док!  bouquet

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 13:35 от Sarra

# 125
Добър ден на всички. Имаме си цял отбор от изнервени и започващи да се сяшкат мами. Присъединявам се смело към тях. До онзи ден една смела бях- ще родя нормално, каквото и да ми струва това- днес съм с подвита опашка и незнам какво да правя! Изнервям се ,че от хойкане по улиците нямам време да си изчистя къщата, и да наготвя нещо, но какво да направя като не ми се стои в къщи, С бебока ще има да си седиммм...... Мъжо ми вика от кога не бил ял домашно готвено. Еми какво да направя?
 Да ви се похваля  smile3521 страх не страх снощи luvbed то и ния сме хора, не сме от желязо. Полека полека ставало.
 Момичета чувствам се изморена вече и психически и физически. Последни метри, но най-трудни. Това чакане  #Crazy, тази мисъл- кое?как?къде?кога?защо? ме изморява.
 Е стига с моите проблеми!
 Лек ден на всички!

# 126
  • Бургас
Айде за малко разтоварване и лекуване на нерви да разгледате армаганите дет ми ги е пратила мама. Ам не можах да се сдържа и ги нащраках набързо.  Heart Eyes
http://snimka.bg/album.php?album_id=76877&photo=31
ето от тази снимка нататък

# 127
# 128
  • София

Е, на мен явно danielad няма да ми помогне с педиатъра, така че утре като ходя за тоновете на бебо, ще питам лекарката, която ще ме изражда...дано да ми препоръча някой свестен лекар в квартала...

[/b]Сара спокойно,бе жена,нали ти обещах NaughtyВчера нямах никакво време,влизах два пъти ,два пъти пишех и двата пъти връзката се разпадаше #Cussing outпедито се казва Вълкова.Ще ти пиша пак после че мъжа ми ми чака долу Laughing

# 129
Някой може ли да препоръча добър педиатър в Младост, София?  Rolling Eyes Verolina? Mama_shushi?

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 14:43 от tini-mini

# 130
  • сто акровата гора
Здравейте мамита  Hug Гледам че всички се притесняват вече...ми и аз да не съм по-долу  #Crazy Добре че работа имам да върша и се стягам по малко иначе съвсем ще изперкам, като се размисля кое, как, кога и зашо... ooooh! и като нямам отговор, защото не може пък да предвидиш всичко и ми потъват гемиите. Странното е, че по принцип не съм такава, по-гъвкава съм, не обичам да планирам всичко, реагирам на момента и се чуствам добре, сега какво са ме налегнали "планови кахъри" направо не знам. Явно хормоните си казват думата.
Иначе контракции има, безболезнени са и са не повече от 5-6 пъти на ден, вечер предимно. Ама нали съм в 9тия вече няма страшно. Понякога като ме ритне в ляво ниско долу и ме заболява силно и се стряскам, но иначе нямам оплаквания. Слава Богу не ми оттичат краката, е малко ми е неудобно, че коремчето се смъкна леко, а си бях свикнала да е по-нагоре, но не е страшно.
Та така, стискаме зъби и чакаме колкото можем по-спокойно и търпеливо  Hug

# 131
  • София
Девойки, един съвет за всички, които си търсят педиатър. Вместо да питате тук, където все пак още бременеем, пуснете си питането в Отчетните теми за вашия квартал или град. Аз така направих, писах в Отчетни Гео Милев и момичетата се отзоваха веднага, дори едно мамче ме заведе и ме запозна с докторката Hug
Аз съм цял ден с болки леки, а днес не може, че ни го няма таткото Rolling Eyes Но пих ношпа и малко ми размина, стискайте палци да не се разраждам днес Tired

SilverStar, гадно е това с антибиотиците, но успокой се, мила, лекарите имат решение за всичко, от нас се иска само да не се шашкаме доколкото е възможно, и на мен ми се появиха пак гъби баш накрая, но какво да се прави, ще ги лекуваме Rolling Eyes

desidm, след преглед за разкритие най-естествено е да прокървиш малко, почти при всички се случва Peace

pebble, добре дошла! Чакаме снимки на бебка!!!

Nikki_Ivanova, подаръците от мама са супер!

Олеееее, сега видах малката Екатерина на мама Еличка - просто е страхотна!! Пу пу, да ви е жива и здрава малката нежна принцеса!!! (Това сигурно е таткото, защото му е одрала кожата Simple Smile)))

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 15:53 от pontes

# 132
Ей, не знам дали се сещате за албумчетата ни да ги разглеждате - но сега видях, че Elichka` е пуснала две снимки на бебка! Много е сладкинка! Много да те радва, Еличка!

А също и Вержи ква е мацка в албума "Декемврийската ни мама е голяма сладурана".  И реших и аз да ви пусна малко снимки от  преди бременността, ама аз нали, без лицето...е гати какъв щърбел съм! hahaha

pontes, не се шашкай, ами си осигури компанийка!

# 133
#Cussing out Писах-писах и изчезна! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Исках да ви споделя колко очарована останах сега от една продавачка в един магазин.Момичето е видимо по малко от мене.Харесах си едни домашни чехлички и отивам аз да си ги купя. Ама големия проблем е, че трябва да се пробва. Нито мога да се наведа, нито крака да си вдигна нищо! Та сабух си някакси ботуша, пробвах чехълчето-стана ми-идеално вземам го! Ами сега как ще се обуя пак? Момичето ме гледа и вика "Дай да те обуя и да ти закопчая ципа". Неведе се и ми помогна! Почувствах се малко странно, до сега където и да отида никой не се беше съобразявал с това, че съм бременна. Веднъж на една опашка само дърти кокошки пред мене, не ме пуснаха напред. В градския транспорт никой не става  #Cussing out и после казват правете деца, България има нужда. Та направи ми впечатление , че младо момиче се съобразява а по възрасните дами които знаят какво е са безразлични smile3512.
 ААААААА какво сладко бебче си имаме в албума! Много е хубавинка!
 Като видях Вержито преди да забременее и сега когато е бременна си давам сметка колко се променя жената за 9месеца.

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 16:10 от Ekaterina85

# 134
Здравейте момичета- аз пак не успях да се наспя тази нощ.Незнам какво ми става но вече като по режим ставам до тоалетна;после с часове въртене в леглото;"бебето събуждам и то прави гимнастика" абе с две думи вместо сега да се наспя..... #CrazyСутринта  ходих да ми правят изследвания за кръв и урина и пак силни емоции.Лаболаторията на Цибелаб не работеше в 17 ДКЦ и трябваше да мина през тяхната си.Та това удоволствие ми излезна не само олекване финансово;редене по опашките сред добронамерени пенсионери ами и доктори за които направленията и бременноста ми бяха за някъде  другаде. #2gunfireНо най съм доволна че вече се запознах с нашата педиатърка.Не само като препоръчана жена но наистина изглеждаше много мила и много добре се отнесе с мен.Дано и за напред да е така. Praynig
Е оплаках се вече сега ще ходя да си полегна че много ми се спи.

Общи условия

Активация на акаунт