.Обещавам да наваксам и с писане тия дни и вси4ко ще ви разкажа
.Та- давайте идеи какво да й взема, 4е нямам абсолютно никаква идея

В понеделник имаше 38.2 градуса температура, а сега кашля като магаре. Не пием антибиоботик - аз съм много против тях, на ако няма начин... - затова само като се разкашля или разсмърка - на лекар!
)
Сутрин направо се изненадвам като го погледна колко е дръпнал само за една нощ. И много говори, говори, говори, чак се опиянява от собствения си глас и започва да крещи от радост, че говори
Е тва е то, жена на крайностите
(нали не сме се оженили още
със всичките му там тоалети и Бивицин-а
Следващия път задължително ще раждам секцио.
Да й е честит мини-рождения ден на патерици.
. Моят шеф в това отношени е пълен идиот - не понася празниците и смята, че не е редно да се дават премии заради тях. Нашите заплати се формират от твърда заплата и бонуси, които са на база приходите и според него постигнатите добри резултати на фирмата вече са платени. Та този месец пликчето си беше като всеки останал месец
ама аз не съм и очаквала друго. Единственото радостно нещо, е че моята заплата е с 1000 лв по-голяма от другия шеф, с които се водим като равни в йерархията длъжности, та аз се почувствах оценена още като се върнах от (майчинството) и направи това разграничение между нас. Сега замина за 2 седмици за да се спаси от настъпилата коледна лудница в София, а ние на пангара и като се върне ще е с много нови идеи и ще ни се отели вола от работа ама такъв е живота.
дано бързо да се оправяш. Да не ти пука, че свеки е сърдита
както казва мъжа ми за Михаил - и хляба и ножа е в нас, колкото и да се сърдят ще им мине иначе достъп до внучето
! АААА за пръстенчето никакаво чакане, едно преди сватбата, едно след нея
тая кутийка празна не може да седи

. за пръстена ме заведе в един златарски магазин и ми каза най-романтично "като избереш ме извикай - аз отивам да пуша навън". За подаръци въобще и не си помислям - винаги ми казва едно и също - отиваме по магазините и квото си избереш - разбирайте "като избереш ме извикай - аз отивам да пуша навън"
.
.
каква романтика...те са оперирани милите! Той горкия се беше нагласил да ме изненада, ама аз криво го разбрах и стана една суматоха аз мислех да се изнасям бяхме още на квартира, че му преча, той се държеше неадекватно 1-2 седмици, защото се чудел как да ми предложи, беше смях в залата, добре че кумата ме спря навреме със сака с багажа звъни ми и ми вика "овца къде си тръгнала, всичко разваляш, връщай се той човека иска да се жените" та отидохме на другия ден за пръстен
нали накрая едно и също сме щели да правим

.
,но "бабата" поне си взема поука и после се коригира.Дано да е така и за напред.Чак не ми се вярва, че случих от първия път.

лелеее, тва ако го прочете някоя августовска мама ще ме разпънат на кръст 
), предпочитам да пазарим за вкъщи отколкото да си купя червило или секси бельо .... и т.н. На мен лично малко ми е тъжно - за себе си разбира се, - че мъжът ми не е романтичен, не нежен и внимателен дори. Потънали в битовизми се караме всяка седмица - особено преди уикенда
А животът е кратък...
Не съм спала, защото детето кашля като магаре и се карахме с мъжо, но съм добре.