Няма да ядосвам вече мама, ШЕФА й го прави и за двама!

• 15 728
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • София, център
Ей Катееееееее супер новина, да си ги харчиш с кеф!...

Аз подсмърчам, мъжа и той...само се моля бебе да е здраво!

Нямам време за нищо, пожелавам ви лека нощ ! Hug

# 106
Здравейте момичета! Аз малко се позагубих... Rolling Eyes Тук съм , 4ета ви ,но нещо нямам настроение и време за писане.Голяма лудница е около мен Crazy.Обещавам да наваксам и с писане тия дни и вси4ко ще ви разкажа Laughing
Сега оба4е се вклю4вам набързо с молба за помощ. Свеки има рожден ден другата седмица. Както знаете- заслужила е  Wink.Та- давайте идеи какво да й взема, 4е нямам абсолютно никаква идея ooooh!

# 107
  • София
Здравейте, работарки Simple Smile
Да ви кажа и Гого е болен Sad  В понеделник имаше 38.2 градуса температура, а сега кашля като магаре. Не пием антибиоботик - аз съм много против тях, на ако няма начин... - затова само като се разкашля или разсмърка - на лекар!
Казаха само "Хустагил" и Вит.С; много чай и малко диетка - имаме и малко по-често и по-рядко ако (това е май от зъбките де).
И така чак днес съм на бач - ако ви кажа какво ме чака, ще ми запалите свещ и на всичкото отгоре се скарахме с мъжо - май майчището му ще идва за Коледа (ама и тя смотлата микога не знае по-рано, все 25мин. преди да тръгне го решава, че идва   #Cussing out )
Е, аз започвам да копам Simple Smile
Лек ден и дано днес в къщата ви влезе благороден и чист човек - днес е Игнажден и се съди за годината по това кой е влязъл пръв през прага на дома ви.   Hug

# 108
Здравейте и добре дошли на новите офис-мами,
Имам доста да ви пиша, но ще нахвърлям само най-важното. Когато бяхме на консултация на 9 декември измерихме Ники 6.200 кг и височина 61 см. Сега дестина дни по-късно ми се струва, че гони 7-те кила... много бързо расте. Simple Smile Сутрин направо се изненадвам като го погледна колко е дръпнал само за една нощ. И много говори, говори, говори, чак се опиянява от собствения си глас и започва да крещи от радост, че говори Laughing Вчера ходихме да пазаруваме в "Хит"а и вече го сложихме в (пазарна) количка със столче за бебе. Еее, голяма радост беше и за него и за нас Laughing Тези дни минахме и през ортопеда. Едната му тазобедрена става се е оправила напълно, а другата е на границата. Така че ще поносим гащичките още малко.
Свеки и тази седмица е в Трявна и на мен ми е "широко около врата" Laughing След като говорихме на кръглата маса оня петък тя ми се разсърди и на другия ден въобще не се доближи до малкия та да му съм се нарадвала както съм искала #Crazy Е тва е то, жена на крайностите Confused Сега в събота и ние заминаваме за Трявна (там ще прекараме празниците) и се надявам да е преосмислила нещата и да се държи по-нормално.
Днес и утре съм самичка с Джуниър. Големия Ники е в командировка - играе го дядо Коледа, раздава подаръци на клиентите си. Миналата седмица беше в Египет на фирмено коледно парти. От там ми донесе кутия за пръстени ама без пръстен Sad Cry (нали не сме се оженили още Embarassed)
На мен ми се отвори епизотомията и сега си припомням първите дни след раждането ooooh! със всичките му там тоалети и Бивицин-а Close Следващия път задължително ще раждам секцио.
Велмарче, Дари ти е порастнала много и е станала голяма сладурана. Хайде качи малко снимки в албумчето, де! Как ми се ще да я видя ама вече много захладня за разходка до вас. Дано се видим на СледКоледното парти. На свеки може да й подариш някакъв хубав крем п/в бръчки или пък да я поглезиш с един масаж / разкрасителна процедура в козм. салон
На старите работарки- хич да не ви дремееееее! Завиждат,че хем имате деца,хем успявате да се справите и с работата си, и с домашните си задължения и не на последно място намирате време и за децата си! Това са обикновено хора,оперирани от самопреценката. Да духат супата! Могат само да ви дишат , опс , да ни дишат праха!..................
и т.н. да не поствам пълен цитат..... точно така RAVIA, споделам това мнение напълно!!!.... Снимките от хасковската среща са станали много хубави.... И да ви кажа, беба Йо-Йо е такава красавица, нежно цветенце, пу-пу! Heart Eyes Да й е честит мини-рождения ден на патерици.
Кали, добре да си починеш през двете седмици ваканция.
Цачи, да не се повтарям с другите. И на мен веднъж ми се случи това, което и на теб, така че те разбирам колко много си му сърдита. Ти добре си си изкарала яда, но трябва да намериш време и да седнтете с мъжа ти да поговорите за тази случка. Добре е да осъзнае вината си Rolling Eyes
Болничките да оздравяват по-бързо!
EkaterinaM, браво за премията. Това е едно от най-приятните чувства, които може да изпита човек - да бъде оценен по един или друг начин. Нали това ни дава стимул да се развиваме Peace

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 00:35 от Kabiv

# 109
Ей, мами! Много несериозно подхождаме към писането в темичката. Тази 6-та страница не можем да я прескочим от 100 години.
Кабив, а вие планирате ли сватба? Може пък пръстена да е коледната или новогодишна изненада.
Кате, честита ти премия! Браво на шефовете - значи имало защо да звънят половин година по никое време - отплатиха се за безсънните нощи  Wink.  Моят шеф в това отношени е пълен идиот - не понася празниците и смята, че не е редно да се дават премии заради тях. Нашите заплати се формират от твърда заплата и бонуси, които са на база приходите и според него постигнатите добри резултати на фирмата вече са платени. Та този месец пликчето си беше като всеки останал месец  Cry ама аз не съм и очаквала друго. Единственото радостно нещо, е че моята заплата е с 1000 лв по-голяма от другия шеф, с които се водим като равни в йерархията длъжности, та аз се почувствах оценена още като се върнах от (майчинството) и направи това разграничение между нас. Сега замина за 2 седмици за да се спаси от настъпилата коледна лудница в София, а ние на пангара и като се върне ще е с много нови идеи и ще ни се отели вола от работа ама такъв е живота.

# 110
Кабив, неприятно е това с епизотомията, една приятелка имаше подобни проблеми  Cry дано бързо да се оправяш. Да не ти пука, че свеки е сърдита  Wink както казва мъжа ми за Михаил - и хляба и ножа е в нас, колкото и да се сърдят ще им мине иначе достъп до внучето  Naughty ! АААА за пръстенчето никакаво чакане, едно преди сватбата, едно след нея  Wink тая кутийка празна не може да седи  Laughing
Герчо, незнам дали е от новия апарат ама много ти е хубаво детето и много прилича на теб умалено копие  Heart Eyes
Михаил е хремав, но засега аз го лекувам с капки за нос и витамин ц , уж се пооправя  Praynig

# 111
Абе планираме сватба и кръщенка 2-в-1 догодина ама не е в това въпроса. Щеше ми се мойту мъж да е по-романтичен за такива неща. То нашата връзка отначало си почна така без романтика. Запознахме се в sladur.com Embarassed Embarassed Embarassed преди повече от 5 години, когато аз още работех в Булгартабак в Хасково, нямах лична среда и никакъв шанс да срещна свестен (неженен) мъж. Случаите, когато ме е изненадвал приятно са били два. Първия път беше на първия ни Св. Валентин, когато той дойде в Хасково без ми подскаже за това. Тогава напуснах Булгартабак и се преместих да живея при него в Пловдив. Втория път беше на 30-ия ми рожден ден миналата година, когато ми подари 51 червени рози чрез куриер в офиса. Аз така се развълнувах, че като резултат се роди Ники Laughing.
Мъж ми не ми е предлагал брак официално, а заговорихме за това откакто забременях. Аз не искам да правим истинска сватба с булчинска рокля, с всичките й адети и обичаи, но това е друга тема. Затова му предложих да сключим брак, когато кръщаваме Ники и центъра на вниманието да бъде изместен към него. Но това съвсем не означава, че трябва да ме лиши от романтичния жест да ми подари пръстенче Naughty

# 112
Кабив, ти поне за 2 случая се сещаш, а аз с моят мъж не се сещам и един  newsm78. за пръстена ме заведе в един златарски магазин и ми каза най-романтично "като избереш ме извикай - аз отивам да пуша навън". За подаръци въобще и не си помислям - винаги ми казва едно и също - отиваме по магазините и квото си избереш - разбирайте "като избереш ме извикай - аз отивам да пуша навън"  Joyhahaha Joy.

# 113
Кабив, абе миличка и аз пръстен сама си го избрах  hahaha каква романтика...те са оперирани милите! Той горкия се беше нагласил да ме изненада, ама аз криво го разбрах и стана една суматоха аз мислех да се изнасям бяхме още на квартира, че му преча, той се държеше неадекватно 1-2 седмици, защото се чудел как да ми предложи, беше смях в залата, добре че кумата ме спря навреме със сака с багажа звъни ми и ми вика "овца къде си тръгнала, всичко разваляш, връщай се той човека иска да се жените" та отидохме на другия ден за пръстен  Joy 
Повечето подаръци са дето вика Герчо разбирай "купи си каквото искаш, само не ме влачи по магазините"  Wink
Преди една седмица му викам искам да застелиш леглото с листа от рози и шампанско и да ме изненадаш с нещо, и той ме гледа  Shocked "абе да не си пила нещо преди да се прибереш "  та с рози и без рози, кой щял да чисти листенцата после  Joy  нали накрая едно и също сме щели да правим  Joy

# 114
  • София
Каква романтика  Shocked! Абе, моя мъж в началото ми носеше цветя всеки ден и разни други такива, ама после... А относно романтичното предложение за брак и при мен романтиката отсътваше. С мъжа ми бяхме 7 години гаджета и един ден майка ми пита "вие защо не се жените?" И ние като започнахме да прехвърляме топката, аз казах, че той не иска, а той, че аз не искам и така вдигнахме сватба. Пък после като му размислих кога ще работя, кога ще гледам деца (мъжа ми отдавна искаше) и сега си имаме един хубав Калоян.
Ние ще кръщаваме Калоян на Ивановден. Нали тогава му е имения ден. Не мисля да правя голямо събиране, само семейството (19 човека). За мен това е много лично събитие и кой ако не най-близките ще се зарадват истински. На първия рожден ден на племеника бяха поканили колеги на бащата, ами не беше хубаво. Някак си не беше топло. Само родата се радваше на порастналото момче, другите бяха дошли  да хапнат и пийнат.
 Хубаво нещо са семейните празници. Сега като се заредят едни масииии ... и от 3 януари на работа.

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 16:31 от e_angelova

# 115
  • Русе
Мами, минавам набързо, защото както и предполагах всички клиенти сега се сетиха, че всичко трябва да стане до края на годината, и се оптват да ни "надупят" по празниците... #Cussing out

Честито на оценените мами!!! Освен всичко, сте и страшно забавни, както винаги... : Grinning

И при нас романтиката никаква я няма, аз даже и пръстен не исках  Crazy.

Много ми стана смешно днес  Laughing- пишем оферта за сайт за дървени пъзели, и в чеклист-а ни има въпрос за "Целева Аудитория", на който са отговорили:

"Скучаещите майки, които кликат през цялото време на предиобедния,следобедния и т.н. сън на техните деца.
Майките, които се ровят в сайтове като http://www.bg-mamma.com и др.
и после надълго и нашироко обсъждат с други майки...."

Joy Joy Joy

# 116
Здравейте и от нас!
Какви са тия смъркащи дечица?Бързо оздравявайте!
Да ви споделя че свикнах с гледачката на моята бебка.Не че не и правя забележки ежедневно  Crossing Arms,но "бабата" поне си взема поука и после се коригира.Дано да е така и за напред.Чак не ми се вярва, че случих от първия път.
Браво на оценените момичета.Дано стане парактика при все повече работодатели  раздаването на коледни премии.
Относно романтиката -има ли такова нещо бе хора? Thinking
Не помня от кога не съм имала романтично преживяване ...то е един стрес ,едно бързане ,няма време за нищо ,така си летят дните и годинките.Сякаш бе вчера когато разбрах че съм бременна ,а ето че днес бебка прави 3 месеца. Simple Smile

# 117
Cazo, честита месечинка на Дари! Сега започва забавната част, да знаеш. Днес хванах моя дребен да рита с крачето съвсем съзнателно една плюшена рибка, която сме му я вързали да виси от китайската роза. Рита с крачето рибката, гледа как се клати клончето и се залива от смях. Смях се и аз с глас като го гледах. Grinning
Иленка, ми то "скучаещите майки" са най-таргетираната група щото не изпускат нищо от ТВ програмата... вече и от форумите и харчат готови пари (ако има такива). Те са най-лесния потребител - жадни са за информация, за клюки ако щеш; най-лесно е да им създадеш потребност от нещо, от което нямат нужда; споделят новината за новия продукт най-бързо и сред най-много себеподобни....съвършените зомбита, както ги е описал и вашия клиент. За тях са измислени сапунените сериали - ТВ новелите, в които се ОБлъчвали най-много реклами за перилни препати, а в последствие за какво ли не. Добре, че вече не се вписваме в тази категория Laughing hahaha лелеее, тва ако го прочете някоя августовска мама ще ме разпънат на кръст Embarassed
Отивам да спя, че съвсем каталясах

# 118
  • София
Привет, мамета-работарки, неоценени от мъжете си, защото ние сме си виновни  Sad
Кому е притябвала тая еманципация, мамка му, като няма да съм вече нежен пол. Ами аз забелязвам, че не съм нежна дори. Спрях да се гримирам, не съм си издухвала косата от сума време (верно, че имам добра фризьорка де Simple Smile ), предпочитам да пазарим за вкъщи отколкото да си купя червило или секси бельо .... и т.н.  На мен лично малко ми е тъжно - за себе си разбира се, - че мъжът ми не е романтичен, не нежен и внимателен дори. Потънали в битовизми се караме всяка седмица - особено преди уикенда Sad А животът е кратък...

Иначе аз съм добре Simple Smile  Не съм спала, защото детето кашля като магаре и се карахме с мъжо, но съм добре.
Работа имам за целия български народ - нали всичко трябва да се свърши, а аз искам да не исвам на работа следващата седмица.
Затова целувки и ви оставям да си бачкате.
Хубав ден    Hug   bouquet

# 119
И аз да се включа за моя възлюбен защото днес сутринта така ме вбеси че напрво ми идва никога да не му проговоря.Сутрин явно освен децата ще трябва и него да обличам. Хайде по късно ще се включа пак щото моите клиенти не почиват и днес след като порядъчно загрях сутринта вкъщи ще бъда мила любезна и трудолюбива.

Общи условия

Активация на акаунт