Отговори
# 165

Усещам аз, че Толга ще ни изненада с нещо ново и интересно съвсем скоро, но и губя търпение. Надявам се "Ченгето Халюк" да се появи, та да има какво да гледаме. От фотки на Толга с приятели и видео от вкъщи на албанката и родата ми втръсна.
     Джаки, благодаря за този невероятен чаровник Джан.
     Каквото и да кажа за него, все ще бъде недостатъчно.Това е феномен, няма друго такова явление в турската филмова индустрия. Световна величина и слава, които единствено Джан Яман заслужава.
     А Ийт Козан винаги ме усмихва и никога не може да ми омръзне ...

# 166

Не че е нова фотката
 но тъмните облаци много ми харесват..
Joy

# 167

Не че е нова фотката
 но тъмните облаци много ми харесват..
Joy
    Софи, на фона на тъмните облаци да пусна и сторито от албанката. Толга отново е заобиколен от родата и аплодира баскетболния мач на зетя.
     Семейна идилия...
     Жалко, че не можах да изрежа хубаво само Толга.

# 168
Божеее, от толкова време се чудя защо Толга и Джеди Осман се следват взаимно в ИГ, а забравих, че зетя е баскетболист и сигурно се познава и с Толга лично.

Софи, любимите облаци

# 169
Софи, любимите облаци

Да подсиля "картинката" с един зашеметяващо красив, но и силно "буреносен облак".

# 170

Така и не разбрах каква е тази мания
да се снимат Толга и Амине постоянно с родАта..
нямат ли приятели освен бръснарите, фризьорите и готвачите,
 не излизат ли никъде без да честват нечий семеен празник,
какви са тези интервюта пълни с битовизми..
не вървят добре нещата след като стигнах до облаците
вместо до "седмото небе"..
Joy

# 171

Софи, ако питаш мене Толга изобщо не би се снимал с родата (без значение дали става въпрос за неговите родители, или албанските навлеци). Това е дело на Алмеда в желанието си да се покаже. Ама аз съм доволна донякъде - поне успяваме да зърнем физиономията на този красавец, че иначе ще забравим как изглежда и като Феми ще чакаме с месеци да видим нова и актуална фотка.
   Снимките с бръснари, фризьори и готвачи са безплатна реклама за заведенията и фризьорския салон. Отива Толгахан с приятели да се почерпи в заведение и как управителят, готвачите и сервитьорите ще изпуснат възможността да отразят навсякъде, че Толга и отбрани неслучайни хора около него са ги удостоили с честта да отседнат в хотела, ресторанта и бара им. Фоткат се на поразия и веднага публикуват снимките, да видят хората, да увеличат посещаемостта, оборота и т.н.
    За интервютата няма да пиша, изумена съм. Турските медии изглежда само от битовизмите се вълнуват. Ограничени, елементарни, като "коне с капаци" са.

... не вървят добре нещата след като стигнах до облаците
вместо до "седмото небе"..
Joy

Ще продължаваме да се реем из облаците, а до "седмото небе" едва ли ще успеем да стигнем със снаха като албанската пиявица. Тцц, няма да ни огрее. Joy Joy

# 172
Здравейте!

# 173
Здравейте, момичета!

"Никое лекарство не може да излекува това, което може да излекува щастието."
Габриел Гарсия Маркес

Нека денят ни донесе повече радост, щастие и успехи и по-малко негативни влияния!

Ново от Суде:

Цитат
zulalsudeguler

leo🤍аз🤍небето

Скрит текст:

# 174
Следобедно фрапенце

Ще помоля Еми да резне този горещ парещ гиф .Kiss
https://twitter.com/team_ulusoy/status/1534973134687850497

Хазалка така ме радва .Hands Clap Зашеметяващи морски снимки е споделила .
Красавицата ми  Green HeartSleeping

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 15:14 от femmi2

# 175

Феми, Хазал е много сладка на тези морски снимки. А тази на Чачо защо не си ни я донесла, от същия профил е, а той тук е страхотен. Нищо, че е стара

# 176

Феми, Хазал е много сладка на тези морски снимки. А тази на Чачо защо не си ни я донесла, от същия профил е, а той тук е страхотен. Нищо, че е стара

Много е сладка Хази , естествена красавица и поведение .
Ето още с Деметка в Алачатъ

Цеце , има нова снимка на Чаго от сета най послееее.   
Не ми харесва снимката. Този, който е снимал не умее.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 15:43 от femmi2

# 177
Да сложа и нашите морски "сирени":

Феми, благодаря за фрапенцето! Успях да направя само една гифка, след това ми излезе надпис, че браузера не може да отвори видеото. По-късно пак ще опитам.

# 178
Някой знае ли почна ли сериала на гаджето на Суде ? Мисля ,че този на Иляйда вече почна.
От толкоз продукция се объркваш......

Мерси за гифката Flowers Hibiscus

# 179

Феми, онази снимка на Чачо я видях, но първо си помислих, че е стара. Добре че ми каза, ама той много бозав на нея.
За сериалите нямам и идея кои са. А тази Илайда нито съм я виждала, нито съм я чувала, накратко не знам коя е. От летните ако ми остава време съм набелязала "Приказка за розата", стори ми се интригуващ сюжета.

Общи условия

Активация на акаунт