Отговори
# 480

Flowers Tulip ФЕМИ* Аполона защо е с блуза с дълъг ръкав и шапката идиотка,
хубаво да те нагушка и после да се разходи по шорти, без шапка и очила..
Толга и да се появи/в което силно се съмнявам/
 няма да е сам и разголен,пиявицата дебне
Joy

# 481
Така ходят рибарите джанъм с такива шапки. Що е с дълъг ръкав не знам.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 09:57 от femmi2

# 482

Скрит текст:

Аз също ще се почерпя с питие от еко бутилката  и бонбони по случай Международния ден без найлонови торбички, но ще задигна и подаръците, заедно с хартиените торбички.

Скрит текст:

# 483
Еми, пък смях ли се на хартиените торбички...
И в "Сега и завинаги" спазват еко правилата... само г-н Ийт донесе улова в найлонова кисия и то, която му стига до "глезените"

Софи, еко бутилките са точно в целта, опитвам питието, знам ли може да има по добър вкус в тези бутилки.

# 484

г-н Иит се готви за сватба Joy

# 485

г-н Иит се готви за сватба Joy
    Софи, приготовленията са сериозни. Stuck Out Tongue Winking Eye Г-н Ийт е твърдо решен да се жени.
     Грабнал е огромната кутия със сватбената рокля за Иджлял и гордо крачи из коридора.
     Не е забравил обаче да опакова роклята в картонена кутия.
     Последователен еко активист, еййй!

# 486
# 487
Здравейте, момичета!

Нека страхотното време, усмивките на приятелите, приятни комплименти, вълнуващи моменти, интересни събития, очакването на чудо изпълнят деня ви!

Да  превърнем понеделника в нещо по-различно от поредния тегав първи работен ден.
Седмица, изпълнена с прекрасни изживявания ви пожелавам!

# 488
Здравейте!

Не мога да повярвам, сторито на Амине е цял ферман, че и соло снимки има...

# 489
Цеце , това си е за питие любимците ни радват.
Остава и Толга да се появи.

От Карджъ има ли ново?
Каква е тая почивка на рибаря явно за уикенда е било.
На въпроса що е с дълъг ръкав феновете го измислиха пази се от слънцето да не изгори, щото още снима проект.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 16:14 от femmi2

# 490
Феми, Джем си направи сутрешната гимнастика и отиде на работа с колело. Маршрута е същия, като на гифката, която бях сложила преди няколко дни. Значи Чачо е бил на почивка само за уикенда...
И да любимците тези дни и седмица много ни радват. Продължават да излизат нови и нови снимки на Ебру от фото студиото заснело сватбата и всяка е по- хубава от предишната...

При първата бременност Амине се криеше, а сега явно е разбрала, колко е красива така... или пък бебето е момче. Те момичетата сякаш ги крият, даже когато са още в корема на мама. Много ми харесаха снимките й

Ред е вече и Толга да пусне стори роман, и той да ни зарадва с повече соло снимки.

# 491

Амине наистина ни изненада. Толкова много фотки и то без "бодигардове" залепени за нея. Направо не мога да повярвам.
     Сега се питам къде е нашата красавица. Някои от снимките удивително ми напомнят за Кападокия. Дали не е там, или има и други места в Турция с такива скални жилища.
     Позволих си да сложа върху нейните снимки това, което аз съм снимала, но когато бях там времето беше мрачно, та не може много да се усети на снимките поразителната прилика.
     Предполагам, че до довечера журналистите ще отразят местоположението й.

# 492
Еми, и на мен ми се стори, че това е Кападокия, но не бях сигурна, сега като гледам снимките ти съпоставени с тези на Амине съм убедена, че е там.
Амине днес изумява, пуска стори след стори. С брат си е, не съм смъквала другите снимки.

А този хубавец се е скрил в миша дупка или на самотен остров

# 493
Еми, и на мен ми се стори, че това е Кападокия, но не бях сигурна, сега като гледам снимките ти съпоставени с тези на Амине съм убедена, че е там.
Амине днес изумява, пуска стори след стори. С брат си е, не съм смъквала другите снимки.

А този хубавец се е скрил в миша дупка или на самотен остров

Цеце и аз след всяка снимка на Амине се убеждавам, че е в Кападокия. В грънчарската работилница и изложбената зала също съм била, но в момента не ми се търсят снимки от там. Браво на брата на Амине, снимал я е сама, че ако беше Месут нямаше да видим нашата бременна красавица, а само неговата физиономия.
    А маминия хубавец мога да го оправдая само ако се появи с "гръм и трясък" и съобщи дълго чаканата новина, че снима нова продукция. В противен случай ще му се разсърдя Joy и ще го наказвам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 494
Еми, мисля, че Толга по- скоро почива.

Прегледах профила на брата на Амине с надежда, че ще има още нейни снимки, но уви няма. Затова пък има много интересни клипчета в сторито си, особено на грънчаря...

Ето профила му https://www.instagram.com/sahangulse/ ако някой иска да разгледа сторито

Общи условия

Активация на акаунт