Отговори
# 465
Цитат
Emiliya

Толгахан Сайъшман, който направи тест драйв с новата си играчка на стойност 350 хиляди евро, беше доста развълнуван.
Луксозните превозни средства в гаража на играча са еквивалентни на състояние от 1,5 милиона TL.

Еми, сигурно е 1.5 милиона евро, защото 1,5 милиона т.л. са 85 хиляди евро или пък 15 милиона т.л.

# 466

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря за инфото,цената ме озадачи по друга причина -
 350 хил евро или 1,5 млн турски лири, сравнено с колата подарък за Амине
за която същите жълтурковци писаха че струва 18/20 млн лири,
това колко Ферарита излизат..Толга дали още го има,
че колите са супер скъпи е факт, но как само си измислят цените..
Angry

# 467
То тия журналисти, които пишат все за парите, които харчат или изкарват актьорите и другите им известни личности, не са журналисти, а калкулатори.

Ето да има какво още да смятат

# 468

Джаки, за колко млн. евро става въпрос и турските журналисти сами не знаят. В бързината да публикуват "сензационни" новини сериозно бъркат евро с турска лира. Ама карай да върви - да пишат суми, каквито си искат.
    Неточности колкото искаш - Толга инвестирал парите си в скъпи коли. Това също не е вярно. Инвестициите му са предимно в недвижими имоти и то в Лос Анджелис, а през последните години и в Турция.
    Вероятно има и доста скъпи автомобили, но с Ферарито е само тази снимка. Не са го засичали репортери по улиците на Истанбул с него.
    Ето и някои от возилата му през годините:

Скрит текст:

# 469

Heart Eyes Уауу,  много коли има в гаража,
коя от коя по-скъпа, добър инвеститор..
време е да се разходи сред фенките
Joy

# 470

Heart Eyes Уауу,  много коли има в гаража,
коя от коя по-скъпа, добър инвеститор..
време е да се разходи сред фенките
Joy
    А смее ли да се разходи сред фенките?! Албанската пиявица му е взела страха - нашичкият е вперил поглед в нея и не вижда настрани.
     Няма фенки, само брадати и проскубани чичковци около него и на определена дата бръснарят Адем го гушка, за да демонстрира как е гелосал перчема. Скукааа...
     Имало е и щастливки през 2015 г.

Скрит текст:

# 471

Joy Тази фенка не е уцелила най-добрия момент
като гледам на какво разстояние е от Толга и
 не той, а тя е с ръце на раменете му..
сигурно албанската пиявица ги е гледала и
 с нетърпение е чакала да се махне
за да се впие в него..
Joy

# 472

Софи, като гледам как се е "носил" по течението наш Толга преди 2015 г. и сегашния примерен и хрисим съпруг ме хващат "лудите".
     И нямам предвид предишните му любови, не ги понасям (предпочитам си албанката), не приемам и изневярата в едно семейство.
     Липсва ми социалната активност на Толгахан, неговите изяви на различни форуми, конференции, награждавания, пътувания, срещи с фенове и т.н. Липсва ми предишния му хъс и настървение да снима, да скача от проект в проект и да радва феновете с различни превъплъщения.
     Липсва ми Толга на екрана, уморих се да гледам красивия съпруг и любящ баща. Искам фотосесии, екшън и нови продукции с негово участие. Искам...

Скрит текст:

# 473

Nature Sunny Nature Sweat Drops

Revolving Hearts

Flowers Bouquet ЕМИ* съгласна съм с всичко написано..
липсва ми образа на г-н Иит,който ме направи фен на Толгахан

Скрит текст:

Notes  Nature Sunny  Nature Sweat Drops

# 474
Здравейте, момичета!

"Никога и за нищо не съжалявай!
Понякога бедите идват за добро, а мечтите не се сбъдват заради нещо по-хубаво..."

С пожелание хубавото да ни споходи днес и усмивките да не слизат от лицата ни!
Споделено и обичливо да ви е!
Приятен уикенд!

# 475
Здравейте!

Днес една съфорума поздрави с много хубава песен. Може да ме сметнете за задръстена, но не я бях чувала, а ми хареса толкова много, че цял ден ще има да си я тананикам. Нося я и на вас, може и вие да си я затананикате днес

# 476

Ето го и Ийт Козан - елегантен, горделив, малко арогантен, но много обичлив и невероятно красив!

# 477
Нещо, което не знаех...

3 юли - Международен ден без найлонови торбички

Обачеее, Джихан знаел, всички покупки в хартиени торбички...

или в малки еко опаковки

# 478

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* разсмя ме с хартиените торбички и еко опаковки,
да се почерпим за Световния ден с питие от еко бутилка и бонбони..
Joy

Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops

# 479

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* разсмя ме с хартиените торбички и еко опаковки,
да се почерпим за Световния ден с питие от еко бутилка и бонбони..
Joy

Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops

Софииии , водя ти Аполона . Кълбото е безпогрешно .  
Остава и маминият да ни зарадва . Ще има нови снимки през седмицата и новини  за любимците .
колко е красииив и небрежно усмихнат. Искам да съм там и да ме гушне Sob

Мерси за бонбонките . Сега си хапвам и вкъщи. Yum

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 17:13 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт