Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои скорошни новини за раждания?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени новите майки?
Какви са някои от съветите и споделените опит на майките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои скорошни новини за раждания?
Форумът обсъжда раждането на няколко нови майки. София, Бимба и Габи са посрещнали здрави бебета. София е родила момче на име Борис, което тежи 3370 грама и е с дължина 52 см. Бимба е родила дъщеря на име Алесия, която тежи 3500 грама и също е дълга 52 см. Габи посрещна момиче на име София, което тежи 3200 грама и е дълго 51 см. Всички майки са щастливи от здравето на своите бебета и се надяват на бързо възстановяване.
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени новите майки?
Някои нови майки се сблъскват с опасения относно храненето на бебетата си. Една майка е загрижена, че нейното бебе не е акало от изписването, докато друга споделя, че бебето й не е имало изхождане от няколко дни. Освен това има притеснения относно дишането на бебетата, като някои майки съобщават, че техните бебета дишат учестено. Тези проблеми се обсъждат във форумите и други майки предлагат съвети и споделят своя опит.
-
Какви са някои от съветите и споделените опит на майките във форума?
Майките във форума споделят съвети и опит относно храненето на бебетата, притесненията за дишането им, както и относно грижите след раждането. Те се съветват за храненето на бебетата, споделят опит с различни видове капки и хранителни добавки, дават съвети за грижи за пъпчето. Също така майките споделят своите преживявания и се подкрепят взаимно във връзка с притесненията и радостите, които изпитват след раждането на своите деца.
-
Как да се грижа за пъпа на бебето?
-
Каква е препоръчителната доза Инфакол за бебета?

!!!

Имам още един въпрос, ако можете да ми отговорите - приятно ли ви е да идват чужди хора вкъщи, идвали ли са....да речем семейни приятели или съседи. Аз не искам, даже ми е неприятно. Ей, многоооо съм гадна

.От утре ще започна да му давам,дано да има по-голям ефект
Докато чакаме от някъде някой да ни донесе Инфакол приемаме Еспумизан - пием го по 15 капки преди хранене според нашата педи, а прочетох в листовката, че се дават по 25. Вие каква доза давате на вашите малки съкровища?
Във Варна вече 3 дена е много мъгливо.