КАУФЛАНД - тема 58

• 50 823
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Тази извара с йогурт става ли?Ако да кой вкус?
Скрит текст:

Хубава е, наподобявава Данон ЙоПро. Захарта и е в повече, доколкото си спомням. За тази си цена е ок, иначе на редовна според мен не си заслужава.

# 331
Някой купувал ли е слушалките или камерата?

Да предупредя. Няма възпроизвеждане по блутут 24 часа на батерии. Безжично възпроизвеждане се има в предвид слагаш карта в слушалките и пускаш музика от нея. Няма батерии с такъв капацитет. Така или иначе сте на 2-3 часа през Блу Тут. Да не си играете да връщате. Проверете дали е написано черно на бяло после да няма драми.

# 332
Долче, правилно ли съм разбрала, че ако пържиш на тиган месо с кокал, слагаш отдолу хартия? Става ли като пържено месото?

# 333
Да, така правя. Ако добавям мазнина, слагам я върху хартията...Но по принцип предпочитам такова месо да го правя печено.🙂

# 334
  • Карлово
Лака ползвам, доволна съм. Сега пак си заредих. Само, че е с нов дизайн.
Aз пък не. Имам този за обем, ама никаква фиксация не прави. Ти кой вид използваш?

Същият, номер 4.

Моята коса е мека и с него се задържа във форма.
Явно не е в лака проблема. Същият имам и не ми върши никаква работа. Само wellaflex е ОК за мен.

# 335
Да предупредя. Няма възпроизвеждане по блутут 24 часа на батерии. Безжично възпроизвеждане се има в предвид слагаш карта в слушалките и пускаш музика от нея. Няма батерии с такъв капацитет. Така или иначе сте на 2-3 часа през Блу Тут. Да не си играете да връщате. Проверете дали е написано черно на бяло после да няма драми.
Какво означава това?  На мен ми трябват най-вече да слушам youtube видеота от лаптопа безжично (без да са свързани с кабели). Досега не съм ползвала такива и си нямам представа. 2-3 часа и после зареждане? ми стига.
Каква карта?
И какво да проверя дали е написано?

Добавям: сега намерих в интернет, модела е Panasonic Extra Bass RB-HF420BE
Скрит текст:
Име на продукта:   PANASONIC стерео безжични слушалки c Bluetooth сини до 50 часа възпроизвеждане на музика
Описание :   Panasonic RB-HF420BE - Headphones with mic - on-ear - Bluetooth - wireless - blue
EAN:   5025232937448
Гаранция на производител :   24 Months Warranty
 General
Product Type:   Headphones - Bluetooth - wireless
Weight:   155 g
Colour:   Blue
Recommended Use:   Portable electronics
Protection:   IPX4
Max Operating Distance:   10 m
 Audio Output
Headphones Form Factor:   On-ear
Foldable:   Yes
Connectivity Technology:   Wireless
Wireless Technology:   Bluetooth
Bluetooth Audio Codec:   SBC
Bluetooth Version:   Bluetooth 5.0
Bluetooth Profiles:   Hands-Free Profile (HFP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
Sound Effects:   XBS, Acoustic Bass Control
Frequency Response:   20 - 20000 Hz
Diaphragm:   30 mm
Magnet Material:   Neodymium
Features:   Voice control
 Microphone
Form Factor:   Built-in
 Remote Control
Controls:   Voice assistant
 Connections
Connector Type:   Bluetooth
USB (power only)
 Miscellaneous
Included Accessories:   USB charging cable (50 cm)
Cable Details:   USB charge cable - detachable - 0.5 m
Compliant Standards:   IEC 60529
 Power
Battery:   Headphone battery rechargeable
Run Time (Up To):   50 hour(s)
Run Time Details:   Continuous playback: up to 50 hours
Recharge Time:   4 hour(s)
Слушалките Panasonic HF420B ви потапят в света на любимата ви музика с до 50 часа непрекъснато възпроизвеждане, комбинирано с мощен, динамичен и кристално чист звук.

Моделът се предлага в тъмносин цвят - един от трите включени в серията. Всеки от тях е подбран така, че да пасне отлично на различните потребителски вкусове и да добави още повече индивидуалност при носенето на слушалките.

Батерията на устройството е с отличен капацитет, който ви освобождава от досадното притеснение дали ще можете да ги ползвате пълноценно в рамките на цели два дни. Функцията за бързо зареждане все пак ви дава допълнителни три часа само с включване за 15 минути в мрежата.

Бъдете готови за мощния звук, излизащ от двата 30 mm говорители на слушалките. Системата Extra Bass (XBS) комбинира акустичния контрол на басите и акустична настройка за подобряване на ниските честоти.

От  Panasonic  са са погрижили и за най-малкия детайл що се отнася до удобството. Слушалките HF520BE прилягат удобно на ушите, като следват формата им и преразпределят напрежението от идващия звук. Те са със сгъваем дизайн, който ви позволява да ги вместите удобно в чанта или раница, когато не ги ползвате.

С бърза настройка на гласовия асистент на телефона си, вие бързо можете да избирате музика, регулирате силата на звука или осъщестявате телефонни разговори без да сваляте слушалките си.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 20:00 от fsyyy

# 336
Ей го казана дето го имам 😂 вярно е на Bravissimo,но е с прозрачен капак и тя вътре има скала
Скрит текст:

# 337
Ами много е хубава. Ако се научиш как да си я поддържаш, ще ти носи много радост. Въпреки че стоманата не е 18/10. И през ум няма да ти мине за някакви компрометирани покрития.

# 338
  • в сърцата на децата <3
От този вид на Хром Силистра имам две - ми шеста година са топ и не дават индикации за изхабяване

Капакът е така измислен, че не изкипява каквото и да готвя. Единствен минус - не стават за индукция. Но моите са керамика, така че ми вършат отлична работа. Няма по нашите магазини тигани, иначе и от тях щях да се заредя. А относно покритията - керамика и камък за сега ги водят безопасни, но отдолу пак е алуминий, та като се компрометира покритието се изхвърля съда. От предлаганите в К - серията с каменно покритие на Брио харесвам.
Някой купувал ли е слушалките или камерата?

Няма при тези или по принцип? Защото дори евтините ми китайчета си издържат без проблем над 8 часа музика от телефона... За конкретно тези нямам наблюдения, но според производителя два дни нямат нужда от зареждане - съответно поне 18 часа би трябвало да изкарат.

# 339
Здравейте!
Извинявам се, ако е коментирано, но някой може ли да сподели мнение за намалената кафемашина от брошурата? Заслужава ли си според вас?

# 340
  • Карлово
Aз пък за чопъра да питам. Как е? Само лук и морков ще се кълца с него.

# 341
Оплаквам се от машинката за мъх. Абсолютно безполезно нещо. Мислех, че е с някакви ножчета, като пише пилинг? Обаче не. Само засмуква миниатюрни власинки, а не маха завалвания, което всъщност ми е нужно да прави. След 3 месеца възможно ли е връщане, или не?

# 342
Дева, как изглежда?

# 343
  • София
Ако платът позволява - внимателно с класическа самобръсначка. Така оправих едни странни ръкави ( като фино плетени ) на скъпо кожено сако, което съвсем не беше за изхвърляне.

# 344
E, има си машинки с ножчета, които се справят перфектно. Не препоръчвам самобръсначка, особено пък на скъпа дреха.

Общи условия

Активация на акаунт