КАУФЛАНД - тема 58

• 50 823
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, какво мислите за прахосмукачката робот? Никъде не откривам информация кой модел на Xiaomi е, за да потърся ревю.

# 316
Имам я същата , преди време бяха пуснали 2 бр 1 по плитка  и 1 по дълбока,  взех ги изглеждаха добре но и при мен се обелиха така ....

Това е тава за печене Spice&Soul след трета употреба. Не е използвана тел или някакво друго агресивно почистващо средство, даже гъба не е използвана, а е забърсано със салфетка. Покритието се отлепя като фолио. Не очаквам кой знае какво качество за тези пари, но все пак не мислех, че ще е за еднокраатна употреба.

Скрит текст:

За тази тава говоря.
Имам още една купена такава, която не е използвана, но мисля, че не пазя хартиената бележка. Бях чела преди време, че не може да се връща с дигиталната бележка, все още ли е така?

# 317
Здравейте, какво мислите за прахосмукачката робот? Никъде не откривам информация кой модел на Xiaomi е, за да потърся ревю.
Пуснах търсене по изображение. Излиза тази и на същата цена. Аз повече техника от хранителен хипермаркет не купувам.

https://ofisitebg.com/product/robot-prahosmukachka-xiaomi-mi-rob … lite-eu-bhr5217eu

Даже в Ардес излезе с 10 лв. по-евтина.
С батерия 2500mAh и номинална мощност 35W не бих я купила.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 09:43 от 🧡 Clo 🧡

# 318
Mia Rulana, до колкото знам точно тефлоновите отделят вредни вещества, особено, ако се наруши покритието. Същото се отнася за медните съдове, даже да са добре калайдисани. В тях се готви и веднага след това трябва да се прехвърли в друг съд яденето.
Точно така съм чувала и аз, само че не конкретно за медните, а за всички метални съдове. За тефлоновите също, но както казах са ми много удобни. Преди години си бях купила една тефлонова тенджера от Кауфланд- сива, с прозрачен капак и термоустойчиви дръжки. Страхотна е, но вече е за подмяна. Искам същата и няма.

# 319
Всякакъв тефлон е изхвърлен от домакинството ни. Сигурно не е случайно, че редица модели са направо спрени от производство, хората се научиха. Има тема във форума, да не правя спам тук.

# 320
Соул, като имаш време, метни на лични с какво да заменя тефлоновите тигани? Марка, модел, ако имаш идея. С тиганите ми е драма, защото другите ми залепват.
Показаните на хром Силистра не ми харесват, все едно гледам тигани от соца, поне да бяха сменили малко формата.

# 321
Леми, на икеа можеш да видиш тиганите и съдовете. Аз също всичко съм заменила с неръждавейка и спрях с разходите и нервите покрай тефлона.

# 322
Тази извара с йогурт става ли?Ако да кой вкус?
Скрит текст:

# 323
  • София
тефлона от дете знам че е вреден... учудвам се.
А олющения още повече.

# 324
  • Mostly in my mind
Всякакъв тефлон е изхвърлен от домакинството ни. Сигурно не е случайно, че редица модели са направо спрени от производство, хората се научиха. Има тема във форума, да не правя спам тук.
имам няколко, но когато съм ги купувала изрично съм гледала да не съдържа канцерогенната съставка.

# 325
  • София
Сложих си Апп-а, картите пак ли се издават с попълване на онзи таблет...?
На баща ми са му дали карта с код, но трябва да се сканира...има и номер. Въпроса е от моите карти ли да му дам или ?  Ще се трупат ли дивидентите от неговата карта или да вадя аз през моята рег-я?

# 326
Лака ползвам, доволна съм. Сега пак си заредих. Само, че е с нов дизайн.
Aз пък не. Имам този за обем, ама никаква фиксация не прави. Ти кой вид използваш?

Същият, номер 4.

Моята коса е мека и с него се задържа във форма.

# 327
А как успяваш да ги докараш да изглеждат мръсни? Моите блестят. Обожавам стомана. Имам две стоманени тенджери и от Кауфланд, ползвам ги ежедневно.
От самата вода все ми стоят на петна отвън,а и загаря при мен.
Ей такава голяма имам май
Скрит текст:
довечера ще погледна марката.

# 328
Някой купувал ли е слушалките или камерата?

# 329
Bravissimo май не са точно топ. 😉🙂 От еърфрайърите им имаше доста върнати...както и други техни неща съм виждала да се ппдмятат при намаленията...
Бих купила от стоманените тенджери на Кауфланд (но не са в постоянен асортимент)- имаха вътре скала за обем, капакът беше прозрачен и мисля, че от двете страни имаше едри и по-ситни дупки за отцеждане, дъното беше дебело...Даже бяха намалени, когато ги гледах, но тогава нямахме нужда от нова тенджера...
Моите тигани всичките са незалепващи, като нови си изглеждат, използвам със силиконови прибори, мия с гъба за незалепващи покрития и няма от какво да се драскат. Под месо с кокал слагам хартия за печене или пека...Само че на нито един мой тиган не пише точно "Тефлон" и по описание всичките са без вредните съставки...Много отдавна премахнахме всичко с надпис "Тефлон" (аз лично този надпис го свързвам и с ниско качество- поне от моя опит). Изобщо...всичко, което като го драснеш с нокът, оставя следа, го премахнахме много отдавна.
Ние сме доволни от лака за коса. И от Кауфланд, и от Лидъл сме купували с фиксация 3, 4 и 5. Даже с 5 майка ми казва, че косата и' става по-твърда...Аз рядко слагам лак за коса, не обичам да си слагам нищо по косата (и особено по скалпа), но при нужда слагам и ми върши работа. Обаче аз слагам лак на вързана коса, за да не стърчи и да не се разрошва при вятър. Не го използвам за обем (имам си достатъчно и не искам повече, даже понякога ми пречи😄). За фиксацията съм доволна.
А как използвате пяната за коса? На влажна или суха коса? Само по дължините или и в корените?

Общи условия

Активация на акаунт