КАУФЛАНД - тема 58

• 50 823
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
О, изобщо не мога да сравнявам наличностите в Тракия и на Пещерско шосе!😄 Нашият филиал е най-малкият, който съм посещавала...🙂

# 286
И аз не бях го виждала, но днес специално го търсих. На горните рафтове стои в нашия К/Тракия.
Кутии не видях, но и не съм търсила.
Аз пък харесвам бонбони Черноморец. Но специално този сладолед с нищо не ме впечатли.

# 287
Сладоледите при нас са покъртително опоскани.
Взех от промоционалното прошуто - отвратително мазно и солено е. Хем нямах големи очаквания към производителя Белла, но чак пък такава гняс не си представях.

# 288
Аз пак да попитам за зехтина, испански е, дали си заслужава?
Защото тази седмица има и оферта в Л. на  гръцки зехтин.
Та се чудя от кои да си купя...
Испанският зехтин е лют/тръпчив. Гръцкият е с мек вкус.
Благодаря!
Аз обичам зехтин със силен аромат, лют и тръпчив на вкус, както ти казваш.
Значи испанския е за мен.

# 289
Новата брошура😊

Интересна,за мен,брошура(ще взема банани,лимони,тиквички;може лютеница,сладолед,,Черноморец",ако открия;боровинки,малини,салата,чесън;може би пица;италианското масло,коментирано тук,майка ми много го хареса и ще взема 2-3 броя и ще замразим. Сигурно забравям нещо,но да,ще се харчи🤭 и разбира се ще чета тук и ще се вдъхновявам😁) Хубава седмица!🌻

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 00:34 от lenak

# 290
Благодаря за брошурата! 🤗

Тези дискове за грим дали са хубави? 🤔 По принцип взимам от Лидл, не оставят власинки, добре пресовани са и не смучат много препарат. Харесах си спанак, чесън, риба тон консерви, риби от витрината...и един чипс Чио, че трябва и нещо вредно да се яде, да не дразним Дявола. 😁...И са разхвърляли оферти из цялата седмица, ще трябва да ходя и в понеделник, и в сряда, и в петък...

# 291
Аз пък почти нищо не си харесах от новата брошура. Ще отида само за банани, боровинки и пилешки бутчета. Ако благоволят да заредят сладолед, може и една кутия Черноморец да отнеса.

Тампоните за грим съм ползвала, хубави бяха, плътни и добре пресовани. Доста отдавна беше, дано да нямат промяна в качеството.

# 292
  • Русе
Вземала съм от тези тампони за грим при подобни промоции преди години. Хубави бяха. Но то това е относително. От зелените тампони Ole, които последно бяха пускали по 1 лв бях взела 2 пакета. Единия няма нищо общо с другия. Първите бяха дебели, плътни. Вторите са все едно от кухненска хартия.
От брошурата май само лимони си харесах.

# 293
Да, Ола си смениха опаковката, а с нея и качеството. Пак тях ползвам, не са лоши и сега, но определено преди бяха по-плътни и стегнати.

# 294
  • Mostly in my mind
Най-сетне дойде на реалната си цена та мисля да го пробвам.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 12:31 от Лолита

# 295
  • Стара Загора
Това е тава за печене Spice&Soul след трета употреба. Не е използвана тел или някакво друго агресивно почистващо средство, даже гъба не е използвана, а е забърсано със салфетка. Покритието се отлепя като фолио. Не очаквам кой знае какво качество за тези пари, но все пак не мислех, че ще е за еднокраатна употреба.

Скрит текст:

За тази тава говоря.
Имам още една купена такава, която не е използвана, но мисля, че не пазя хартиената бележка. Бях чела преди време, че не може да се връща с дигиталната бележка, все още ли е така?

# 296
Аз определено ще си попълня запасите от инстантно кафе Давидоф. Цената ми харесва. Малини на тази цена не бих взела за 125 гр. тарелка, но бананите си заслужават. Децата харесаха последния път бозата Бомакс.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 13:32 от 🧡 Clo 🧡

# 297
Аз пак да попитам за зехтина, испански е, дали си заслужава?
Защото тази седмица има и оферта в Л. на  гръцки зехтин.
Та се чудя от кои да си купя...
Испанският зехтин е лют/тръпчив. Гръцкият е с мек вкус.
Аз пък търся зехтин и за кожа и коса да се ползва.
Дали има разлика в ''свойствата''?

# 298
Сиси, отиди и искай връщане. Защо да не може с дигитална бележка? Дано пазиш някакъв документ и за повредената тава, за да върнеш и нея.

# 299
  • СОФИЯ
Пише в приложението. За гаранция или връщане касова бележка на хартиен носител.

Общи условия

Активация на акаунт