КАУФЛАНД - тема 58

• 50 823
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Това е тава за печене Spice&Soul след трета употреба. Не е използвана тел или някакво друго агресивно почистващо средство, даже гъба не е използвана, а е забърсано със салфетка. Покритието се отлепя като фолио. Не очаквам кой знае какво качество за тези пари, но все пак не мислех, че ще е за еднокраатна употреба.

Скрит текст:

За тази тава говоря.
Имам още една купена такава, която не е използвана, но мисля, че не пазя хартиената бележка. Бях чела преди време, че не може да се връща с дигиталната бележка, все още ли е така?

Преди време бях взела 2 такива тави ,бяха опаковани заедно едната същата като показаната и другата по-плитка. По същия начин се обелиха на второ ползване,реших че е кофти партиза,но явно просто са си смотани

# 301
Имате ли отзиви?

# 302
Лака ползвам, доволна съм. Сега пак си заредих. Само, че е с нов дизайн.

# 303
И аз имам такава тава🤣,но още не съм я ползвала.Заедно със сестра ми си взехме, 7лв май бяха.Тя вече веднъж я е ползвала била добре да видим колко.Тези дни ще пробвам и моята да видя каква ще и е съдбата 😆

# 304
Сиси, отиди и искай връщане. Защо да не може с дигитална бележка? Дано пазиш някакъв документ и за повредената тава, за да върнеш и нея.

Незнайно защо дигиталната бележка не съдържа всички данни, които са необходими за сторно. Писах на Кауфланд за това дано да го вземат под внимание.

# 305
Аз също имах такива тави, бяха 3 бр не пазех хартиената опаковка, но бележката Да и ми върнаха парите дледпчудене. казаха че тяхнама мака има 3 год гаранция

# 306
На листа залепен за тавата ли казваш хартиена опаковка? Моята нямаше никакви опаковки.Нямам и аз хартиена касова бележка и няма да мога да им я върна, а колко е срока за връщане? На 14 май съм ги купила да знам, ако случайно се намери бележката.
А тези на Брио от другата седмица хубави ли са?

# 307
На листа залепен за тавата ли казваш хартиена опаковка? Моята нямаше никакви опаковки.Нямам и аз хартиена касова бележка и няма да мога да им я върна, а колко е срока за връщане? На 14 май съм ги купила да знам, ако случайно се намери бележката.
А тези на Брио от другата седмица хубави ли са?
отиде на място и настоявай сами дават гаранция на техните продукти. да на тавата имаше описание на тях.
Бях ги купила за във ваканционния ни имот и бяха минали повече от 6 мес въпреки че за това време само два пъти бяха ползвани

# 308
Защо не си купите качествени тави от стомана и не забравите за еднодневките? Ползвам на Хром Силистра повече от 20 г. тави и не са мръднали. Скъпото излиза евтино на края. От тези белите на Luminarc също съм много доволна. Преди седмица си взех с купон 24 см диаметър, от две години ползвам и една голяма, 30 см диаметър, купувана е от К.

# 309
Аз такива стоманени като на Хром Силистра не харесвам.Имам една подобна тенджера пак от Кауфланд все я виждам мръсна 😂,а е чиста и не искам такива съдове.
Търся си качествена подобна на тази тава 1-2 години да изкара пак е нещо.
А да сте доволни от тенджери продавани в Кауфланд? Май искам и нова тенджера и се чудя от къде и каква да си взема.

# 310
А как успяваш да ги докараш да изглеждат мръсни? Моите блестят. Обожавам стомана. Имам две стоманени тенджери и от Кауфланд, ползвам ги ежедневно.

# 311
Бях чела някъде, че металните тави, тенджери и тигани при охлаждането си отделяли вредно вещество, затова гледам моите основно да са емайлирани или тефлонови. Всъщност предпочитам тефлоновите, които май също се водят вредни, но са много удобни, защото не залепват.

# 312
Защо не си купите качествени тави от стомана и не забравите за еднодневките? Ползвам на Хром Силистра повече от 20 г. тави и не са мръднали. Скъпото излиза евтино на края. От тези белите на Luminarc също съм много доволна. Преди седмица си взех с купон 24 см диаметър, от две години ползвам и една голяма, 30 см диаметър, купувана е от К.
Аз както казах ги взех за ваканционен имот, в който намеше фурна дори, когато ги купувах. А и трябваше да купя всичко от до и хич не ми се инвистираше в нещо, което незнаех ще ми трябва ли. В крайна сметка ги смених с емайлирани.

# 313
Mia Rulana, до колкото знам точно тефлоновите отделят вредни вещества, особено, ако се наруши покритието. Същото се отнася за медните съдове, даже да са добре калайдисани. В тях се готви и веднага след това трябва да се прехвърли в друг съд яденето. Говоря за тави, не за тенджери, след толкова години, моите също блестят. Ако избирам тенджера, бих взела стоманена, с четирислойно дъно.

# 314
  • Карлово
Лака ползвам, доволна съм. Сега пак си заредих. Само, че е с нов дизайн.
Aз пък не. Имам този за обем, ама никаква фиксация не прави. Ти кой вид използваш?

Общи условия

Активация на акаунт