КАУФЛАНД - тема 58

• 50 650
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте забелязвам няколко пъти намален сладолед 30 -50 % различни видове  гледам ги в годност но не посмях да купя според вас защо са намалени:thinking:

За единични бройки са ти отговорили. Ако е цялостно намаление на някой вид сладолед, сигурно разчистват цяла партида.
Толкова знаят и те. Как играеш? Нагледно да обяснят, не общи приказки.

Те би трябвало да знаят. Може би участват всички регистрирани карти до крайния срок.
Може и партида да са разчиствали бяха от един вид завити с фолио ,не рискувах взех от редовните децата ми го хапват.

# 46
Добре. Но тогава откъде дойде информацията, че само новите - след 15.05,  карти/регистрации имат право?
Има разминаване и неяснота.

# 47
На страницата с рекламата за картата го пише с малки букви - всички регистрирали карта от 16.05.....

# 48
Добре. Но тогава откъде дойде информацията, че само новите - след 15.05,  карти/регистрации имат право?
Има разминаване и неяснота.
Попитах на информация поискаха да ми погледнат устройството и регистрацията на Кауфланд кард  обясних че   преди 15.05 я имам и ми отговориха че няма проблем всички участват  за наградата взех си и 3 карти можело на 1 приложение до 5 такива.Да попитам от колко часа започват нощните намаления да се пробвам и аз.

# 49
Има нови купони от днес, не знам дали сте отваряли там.
Течност за чистачки, надуваем басейн и някакви играчки за пясък.

# 50
Аз не разбрах, колата от онази рулетка с многото детелинки ли се очаква да се падне или просто ще теглят имена на случаен принцип?
Пестят от дъвки и вафли, за да раздават автомобили... SmileSmileSmile

# 51
Йеее, чувствам се много специална😆 Най-накрая спечелих Корни за 1 ст. от колелото...😃 След 10+ детелинки, чак се учудих, че не видях поредната детелинка.😅

# 52
Има ли още фрайери по магазините. Отдавна не съм пазарувала, но много искам да си купя фрайер на промоция. Ще напазарувам и ще си взема.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 01:19 от VAVA

# 53
Йеее, чувствам се много специална😆 Най-накрая спечелих Корни за 1 ст. от колелото...😃 След 10+ детелинки, чак се учудих, че не видях поредната детелинка.😅
Честито!!!
И благодаря, че ни върна "надеждата"... SmileSmileSmile

# 54
Ха ха, благодаря!😃 В първия момент си помислих "Къде е детелинката?"...😆 Докато схвана какво се случва. Явно това е идеята на кауфландци...😃
Искам да похваля краставиците, заквасената сметана Брей (имам неприязън към производителя Милки груп, обаче този път ХХЛ опаковката не е никак зле на вкус). Взех още мляко UHT 3,5%, че тъкмо се появи отново. 🙂 Нищо намалено нямаше при плодовете и зеленчуците, беше след 19,30 ч.

# 55
Подарен.Тази вечер за пръв път използвах картата и ми се падна това. Ако някой го иска, нека ми пише.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 10:19 от Yo_Ana19

# 56
  • Русе
Ваучерите в Кауфланд вече важат само за храна. От началото на седмицата не може да се купуват други нехранителни продукти.
В понеделник успешно платих с ваучери един шампоан Шаума, два шампоана Дева и два сапуна Палмолив.

# 57
  • София
Ваучерите в Кауфланд вече важат само за храна. От началото на седмицата не може да се купуват други нехранителни продукти.
В понеделник успешно платих с ваучери един шампоан Шаума, два шампоана Дева и два сапуна Палмолив.

Какво се купува с ваучери зависи не от магазина, а от техния издател.
Описано е на самия ваучер.

# 58
Точно това щях да пиша.
Кауфланд не може и няма право да поставя изисквания какво може и не може да се купува с ваучер.
Отказано ви е вероятно, защото самия ваучер не позволява покупка на нехранителни.
ЪпТомбоу например са универсални ваучери и с тях не може единствено алкохол и цигари да се купуват.
Вчера пък точно от К. съм купила боя за коса и парцали за под с останалите покупки и съм платила с ваучер.

# 59
  • Пловдив

Какво се купува с ваучери зависи не от магазина, а от техния издател.
Описано е на самия ваучер.
Да, така е. Сега прочетох на моя ваучер, че пише само за храна и хранителни продукти в магазини и ресторанти. Но досега ми даваха и нехранителни продукти за тези ваучери. А самата служителка на касата ми каза, че е нова наредба от 27.05. После питах и на информация и там ми казаха същото.

Общи условия

Активация на акаунт