КАУФЛАНД - тема 58

• 50 742
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Браво.
Аз за нашия ще чакам чак септември Grinning
И аз.😃

# 496
Някой купи ли си вече прахосмукачката робот на Xiaomi? Пишете мнения като я пробвате, моля Simple Smile

# 497
Еха за празника на града какво ми дали якоо

Като ги видите тези сладоледи да знаете, че ви се подиграват. Вече 3 пъти ги пускат на промоция, но зареждат по 3-4 бройки на филиал и после цяла седмица нищо.

# 498
Виното поне има ли го? И аз съм чак септември.

# 499
Ще проверя тия дни когато съм без мъника че на спокойствие да ги търся 😆

# 500
От колелото-преди седмица и тия дни.Общо 3 неща досега на 2 карти (моя и мм).Но пък съм чувала на някои да им се падат кухненски ролки,веро.. предпочитам такива неща и аз,ама няма Grinning

# 501
Честито, радвай се и на това..
Аз всяка седмица пазарувам по 2 пъти, но досега абсолютно нищо...
Освен детелинки,  разбира се 😄

# 502
След 100хил детелини днес ми се падна Corny за 1ст.
Много глупаво това тяхното колело, не е като лидълското да пуска по-често оферти.

# 503
Аз имах веро още в началото и повече НИЩО Joy

От колелото-преди седмица и тия дни.Общо 3 неща досега на 2 карти (моя и мм).Но пък съм чувала на някои да им се падат кухненски ролки,веро.. предпочитам такива неща и аз,ама няма Grinning

# 504
Имам една гнусна идея с тези детелини, но не ми се споделя да не я запушат. Като всеки нов продукт си има бъгове. Който се сети да ги ползва. Жалка картинка са с тези смешни награди.

# 505
  • Mostly in my mind
Много глупаво това тяхното колело, не е като лидълското да пуска по-често оферти.
Пуска рядко, ама са по 1 ст. Wink Лидълските често са отбиване на номер, 20-30%.

# 506
И пак е по-добре.😉 Лидълските пускат и 50% намаление, и 1+1 безплатно и т.н.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 22:51 от dolce miele

# 507
  • София
Много ми харесва стойката / поставката за мобилен телефон за кола. Ще видя дали държи добре вакума. Иначе е супер!

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 20:47 от Amiamo

# 508
Чак интересно ми стана каква е тази идея Joy
Имам една гнусна идея с тези детелини, но не ми се споделя да не я запушат. Като всеки нов продукт си има бъгове. Който се сети да ги ползва. Жалка картинка са с тези смешни награди.

# 509
Пуска рядко, ама са по 1 ст. Wink Лидълските често са отбиване на номер, 20-30%.

Лидълските от по 1ст по-често ми се падат отколкото каквото и да е от кауфланд. Както и да е, не съм мотивирана да я сканирам на каса освен ако не променя цена на момента.

Общи условия

Активация на акаунт