КАУФЛАНД - тема 58

• 50 719
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
  • Mostly in my mind
От днес съм горд собственик на пластика Кауфланд. Отивам трети ден под ред. Открих кълнове от броколи и поне заради тях ще съм редовна.
Аз ги открих преди около 2 месеца и съм страшна доволна. Голяма хамалогия е човек да си ги направи в домашни условия.

# 556
Дайте снимка на тези кълнове от броколи!🙂 И на каква цена са?

# 557
Отидох за пилешко филе за салата но уви няма но поне сладоледа за 1 лв с купон си го имаше

# 558
  • Mostly in my mind
Дайте снимка на тези кълнове от броколи!🙂 И на каква цена са?

50 гр струват 1.50. Ако няма броколи, взимам от алфа и ряпа кълнове, също са хубави. Пак е същата цената. Аз ги ям сутрин върху филия намазана с Филаделфия, поръсена със самардала, домат (яйце, авокадо- каквато имам) и отгоре тях. Simple Smile Мями.
Някои ги слагат на салата, но на мен лично овкусени не ми харесват.

# 559
При нас бяха намалени кълновете на 60 Ст. Те са много полезни в предменопаузата. Говоря за броколи. Другите кълнове сигурно също имат полезни плюсове.

# 560
А аз си мисля, че са полезни за всяка възраст. Една жена ми ги похвали, храни с тях 10-годишен син. Simple Smile Не съм ги пробвала, за вкус нищо не мога да кажа.

# 561
Днес на Кауфланд, Освобождение в Тракия, Пловдив към 7ч. нямаше домати. Само чери. Flushed Искам да похваля техния флейки бекон от витрината. На тиган с масло и чесън става невероятен. Yum
Крем сиренето Арла ми хареса. Намалено е, макар и да не е нещо УАУ.
Нектарините бяха под всякаква критика, иначе се бях запътила най-вече за тях.

# 562
Днес си взех бонбоните за рожден ден (онези от 3,19 лв за 1 ст)...И, естествено! Бонбоните без алкохол от 9,99 лв внезапно са се появили в нашия филиал (синята кутия, преди имаше само от бонбоните в червена кутия, седмици наред)...🤪

# 563
# 564
Благодаря за брошурата..
Сигурно ще Има и друга  нехранителна 🤔

# 565
Днес купих нещо, наречено "руска салата" (от насипните, но вече претеглено и опаковано в кутии). Ужасен вкус...

# 566
При нас такива кутийки най-редовно ги оставят на рафта с -30%, явно много клиенти са на мнение, че не стават.

# 567
# 568
  • Mostly in my mind
А аз си мисля, че са полезни за всяка възраст. Една жена ми ги похвали, храни с тях 10-годишен син. Simple Smile Не съм ги пробвала, за вкус нищо не мога да кажа.
Да, полезни са за всяка възраст. Има доста статии, може да се прочете какви неща съдържат. Аз за пръв път чувам за предменопаузата. Но аз ги научих, специално броколите,  от Силвена Роу.

# 569
Чудя се на простора за таван

Общи условия

Активация на акаунт