КАУФЛАНД - тема 58

• 50 325
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Руските сладоледи сандвич купувам от Берьозка.

Много ни харесаха нектарините.  Трябваше повече да взема.

# 706
Не знам дали има връзка със състоянието на сладоледите, но нашия Кауфланд е уж чисто нов - откриха го преди седмица, а вътре вече мирише все едно нещо е умряло. Някаква ужасна миризма се стеле на входа още, буквално на другия край от меса и хладилници. Иначе ново, подредено, но смрааад.

Това Мл4 ли?
Ако е там и аз усетих. Много неприятно мирише в целия магазин на мърша..

# 707
Снощи ходих, късно. Не стига, че никакви вечерни намаления нямаше, ами половината неща ги забравих. Изобщо не минах през нехранителните, а искам протектор и крушки. Ама след нощна смяна е така, заспала работа. Blush
Някой изобщо хващал ли е вечерни намаления наскоро?
Аз ходих този петък и не намалиха абсолютно нищо дори със стотинка, а пък чушките им например бяха пред разваляне, някои плодове също. Даже нямаше и толкова хора. Един от служителите само подбираше някои съвсем пред разпад бройки и ги слагаше в една касетка, но цените не пипнаха.
Да не са променили нещо политиката и вече да не пускат такива намаления?

# 708
  • Пловдив
Сладоледите на Рафи ок ли са?

# 709
Aз ходя предимно вечер в Кауфланд, много рядко е сутрин. Фризерите бяха замръзнали вечер, може би около 20-21 ч...
Има си вечерни намаления в нашия филиал, но не всичките са чак драстични. Все пак, вчера купих боровинки по 1,69 лв (мисля, че 2,49 лв беше задрасканата цена).

# 710
  • София
Не знам дали има връзка със състоянието на сладоледите, но нашия Кауфланд е уж чисто нов - откриха го преди седмица, а вътре вече мирише все едно нещо е умряло. Някаква ужасна миризма се стеле на входа още, буквално на другия край от меса и хладилници. Иначе ново, подредено, но смрааад.

Това Мл4 ли?
Ако е там и аз усетих. Много неприятно мирише в целия магазин на мърша..
Точно там е, да. Видимо не беше гадно месото (само на вид, зяпах плешка на 2,99 лв/кг но не купих), но миризмата е от входа още. Дано го оправят, гадно си е.

# 711
dolce miele, Боровинките си бяха 1,69лв на промоция в брошурата Simple Smile

Не съм очаквала да продават на безценица, но имаше неща, които определено нямаше да издържат до сутринта и друг път са ги намалявали поне малко. Сега определено си личеше, че предпочитат да ги хвърлят отколкото да ги намалят.
Но аз ходя много рядко вечер, та може и да не съм уцелила ден.

# 712
Има вечерни намаления, но явно си зависи от филиала.
Ето от тази вечер, тъкмо се връщам:

Микса беше намален от 4 лв на 1.80.
Къпините от 5 лв на 0.60 ст.
И някакъв сандвич видях в хладилните витрини веднага след зеленчуците намален от 3.70.

# 713
И при нас нищо смислено като намаления тази вечер. Магданоз нямаше никакъв, а етикета стои - от 1,19 на 0,99. Ами че на пазара е 0,50. 😕 Морковите гадни, а стоят на 1,50. 🤷 Утре отивам до пазара.

Преди известно време и при нас имаше една покъртителна миризма като доближиш витрината с обслужване. Излишно е да казвам, че нищо не купувах от там. Но го оправиха този проблем. Притеснява ме какво става "зад кадър" с храните. 🤔

# 714
В Кауфланд не, но в ЦБА каква смрад е тук - като на стара градска тоалетна. А под щанда с риба е сложен ароматизатор и е съвсем мазало. Там ясно като капне и засъхне на пода мирише.

# 715
  • При елфите ...
Дали има в магазините от тези предложения?!?

# 716
Дали има в магазините от тези предложения?!?

Има нещо подобно при нас.

# 717
Лазанята, която ще е намалена на мен ми хареса. Не е блъскана с подправки и е много вкусна.

# 718
  • оттам, откъдето започва България
Аз скоро не бях купувала бирени пръчици на Бони, но днес взех (нали са с купон). Много ни харесаха и сега пратих ММ да вземе още.

# 719
И на мен много ми харесаха, но и двата пъти след като ядох от тях, ми стана лошо, а са съвсем пресни. Сигурно проблемът е в моя телевизор.

Общи условия

Активация на акаунт