КАУФЛАНД - тема 58

• 50 670
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Хм има air fryer на делимано, чудя се дали би бил добър?

Вкъщи си събираме един огромен буркан жълти стотинки и понеже знам че в Кауфланд е машината за монети, мислех направо като ги занеса да си взема някакъв уред. Има събрани поне сто лева от последното броене, вие какво бихте препоръчали да взема?

# 691
Гледах ги вчера, но нещо не ми вдъхнаха доверие. Утре, ако има, ще ги опитам, щом ги хвалиш, Миа.
На мен много ми харесват. Когато имах проблем с гласа хапвах всеки ден по един.

# 692
След пазар в люлинския Кауфланд , трети ден съм с ангина. Температурната разлика е шокова от нормалната част на магазина и хладилните витрини с млека, колбаси и т.н. Не разбрах защо алкохолът също е с хладилни температури. Перилни препарати, шампоани са срещу алкохола и е ненормално студено. На касата отидох замръзнала. На малки деца може да им докарат пневмония тези шокови температури

# 693
Разклонителите в Кауфланд (тези с над 3 гнезда) как са?

И има ли ги в постоянния асортимент?

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 11:59 от fsyyy

# 694
Миа, този ли е?

Самият сладолед е хубав, като едновремешния сметанов, но е неудобен за хващане. Омеква и се разтича. Че аз в движение го ям. Simple Smile Но това е минус за всички сладоледи тип сандвич.

# 695
Ще взема да отнеса една тоалетна хартия другата седмица. Харесах си още чесън, сиврия и джинджифил, може и малко миди да купя.
Ще пробвам също кашкавала на Арла. Крем сиренето им е хубаво, дано и кашкавалът да ми допадне.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 18:15 от Дидичка

# 696
Този да. Аз го харесвам. А и цената му е добра. Мислела съм си да си взема едно кашонче за вкъщи, но доде го занеса и ще се разтопи.

# 697
Този да. Аз го харесвам. А и цената му е добра. Мислела съм си да си взема едно кашонче за вкъщи, но доде го занеса и ще се разтопи.

След това може да го сложиш във фризера и ще се оправи.

# 698
Не всички се оправят във фризера, ако са били вече разтопени до (над) някаква степен...Някои стават с консистенция "на точки", много неприятни...
Сладолед Триколоре от Лидъл (сега май е Дон Джелати) даже в хладилника (майка ми след разтопяване го беше оставила в хладилната част, а не във фризера) си беше стегнал до консистенция на сладолед. 😄

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 18:21 от dolce miele

# 699
Преди години, когато Т-маркет влязоха на нашия пазар, за икономия на ток, при затваряне на магазина, изключваха всички фризери и хладилни витрини. Точно така им изглеждаха сладоледите тогава. Да не би, заради скъпия ток и К. да са взели такова решение? Много зле говори това за веригата, ако е така.

# 700
Аз си помислих за спиране на ток (по независещи от К. обстоятелства) или пък да са почиствали горния фризер...Да им отнеме чааак толкова време, докато заредят сладоледите- едва ли. И на мен ми е чудно каква е всъщност причината...дали пък фризерите не са в режим на работа с изключване през определен период...Доколкото знам, в Кауфланд има специална система за отопление и охлаждане.

# 701
Къде стои при вас този лук? Обиколих целия филиал и не го намерих
Скрит текст:
Вчера в магазина на Кукуряк в София беше на централната алея  трети или четвърти регал /лице с промо продукти. ( срещу промо перилни приблизително).

# 702
  • София
Не знам дали има връзка със състоянието на сладоледите, но нашия Кауфланд е уж чисто нов - откриха го преди седмица, а вътре вече мирише все едно нещо е умряло. Някаква ужасна миризма се стеле на входа още, буквално на другия край от меса и хладилници. Иначе ново, подредено, но смрааад.

# 703
  • оттам, откъдето започва България
Слава на Бога, у наш Кауфланд такава смрадня няма (усещала съм такава само в Била).

# 704
Абе то лесно се познава. Ако отидете сутрин и във фризерите е омекнала стоката... Макар и за една нощ, при такива външни температури, ще става мазало.

Общи условия

Активация на акаунт