КАУФЛАНД - тема 58

• 50 774
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Полюбопитствах и реших да мерна едно оче на състава онлайн на сладолед фамилия...освен ако няма грешка.. сред стабилизаторите има и такъв от: Преработени водорасли ... Close Euchema по специално. Разни гуми нищо не ми говорят, ама водорасли пък сега, това е нещо ново...

Агар агар се добива от водорасли, вероятно е нещо такова.

# 466
😃 Какво говориш, водораслите са ъпгрейд и много скъпи. Погледни цените на продукти на Аквасорс, примерно. Развесели ме, спокойно хапваш други неща в джънка, как пък точно водораслите те уплашиха. 🤗

# 467
  • София
Крушите Пакхам са много вкусни!
Харесвам червени картофи, но дори намалени по брошура, цената е доста висока. Sad

# 468
А, някой знае ли какво събитие има днес на паркинга на Кауфланд на ул.Скопие? Чува се музика и водещ из квартала.

# 469
А, някой знае ли какво събитие има днес на паркинга на Кауфланд на ул.Скопие? Чува се музика и водещ из квартала.

Днес и утре има изложба на ретро автомобили на паркинга.

# 470
Тези четки хубави ли са? Има няколко вида де.

# 471
Тези четки хубави ли са? Има няколко вида де.
Аз само такива ползвам, защото са меки е не ми дразнят венците. купувам и винаги имам няколко. За чувсвтвителни венци са идеални и много се зарадвах че пускат пак

# 472
Малко фън:
Хубаво име са избрали  Please Burn (Plz Burn)  Joy

# 473
Малко фън:
Хубаво име са избрали  Please Burn (Plz Burn)  Joy

Егати измишльотината, голяма фантазия имате! Марката е PIz BuIn, име на планина в Алпите между Австрия и Швейцария.

Някой наистина ще се върже на майтапа ви.

# 474
Вчера в 21:00 успяхме да намерим две кутии филтри за Брита от лудата събота. Оказва се че били на стенд със стара цена 80 и нещо лв. и затова  никой не е посегнал към тях. Докато на два други КФ в които ходихме, бяха свършили на обяд. До сега не съм виждала толкова повишен интерес към филтрите .

# 475
Диди, много свеж и весел нрав имаш 🤗, дай Боже повече такива хора, а не киселяци и критикари. Както се казва "не е важно да си прав, важно е да си щастлив". 😉

Трябват ми овесени бисквити без захар. Дали има в Кауфланд или към Фантастико ще трябва да тичам.. Имат ли лидлските пуканки аналог в Кауфланд (като състав), някой знае ли?

# 476
Аз Piz Buin си взех есента, че обикновено лятото слънцезащитни късно намаляват, бяха ги намалили на 40 %, след това ги прибраха.

# 477
За Био медът да попитам...
Някой да е взимал, да даде отзвук 😄

# 478
В  момента "горя" на морето.😜 Със слънцезащита на Бевола- фактор 50, 13,49 лв за 250 мл.😃 Засега се справя повече от прилично (*бяла кожа, към 4 часа на плажа и още час и половина- два на басейна, с 3 пъти мазане- половин час преди тръгване към плажа по-обилно, другите 2 пъти по по-малко количество, не се мажа след всяко мокрене). При това, само между 14 и 15 ч не бях на слънце.🙂
Получих купон за Brendy beans бонбоните🤨 за рд вчера (около седмица преди датата)...😬 Ще ги взема, но исках да са другите бонбони в синята кутия...

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 18:47 от dolce miele

# 479
Момичета, в нашия Кауфланд съм била точно два пъти, но сега ще трябва да го посетя, ако ме упътите дали мога да намеря кубчета бульони, като тези от Лидл, които вече не се зареждат там. Дайте предложения, моля.

Общи условия

Активация на акаунт