КАУФЛАНД - тема 58

• 50 776
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
Някой май търсеше органайзери за багажник..
Ще има другата седмица+ още неща за колата , както и доста неща за кухнята, за   спалнята, зя градината, за плажа, бански и т.н.много нехранителни стоки има..
Нещо като Гръцка седмица- сирена, зехтин и разни неща 🙂

# 451
Днес ми е ден, и от Лидл имам пуканки Joy
пуканки и аз имам. Явно това им е последната скреч карта. А в Кауфланд откога не съм правила сметка за колелото... Тази седмица не съм се отбивала. Като не ни пуснаха намалени лимони... нямам какво друго да купя.

Колелото няма минимална сума. Необходимо е просто веднъж дневно да пазарувате - може за 50 стотинки, може за 50 лева.

# 452
Днес ми е ден, и от Лидл имам пуканки Joy
пуканки и аз имам. Явно това им е последната скреч карта. А в Кауфланд откога не съм правила сметка за колелото... Тази седмица не съм се отбивала. Като не ни пуснаха намалени лимони... нямам какво друго да купя.
Аз излязох, както си влязох. С празни ръце. Нямаше ягоди, нямаше пица, нямаше яйца "брей" , отказах едни бисквити, че състава им оле мале, не успях да си харесам сладолед.. имаше голяма опашка и си викам абе я обратно в лидл)))

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 23:39 от Didity02

# 453
Новата брошура 😘

За мен май ще е само брашно,лютеница,,Велика" , домати и моркови.Дано да има бройки,че тази седмица голям провал.
Тази седмица отидох във вторник,специално, за лимони и нямаше☹,реших да не си ходя с празни ръце и да взема от пиците,които си бях набелязала,но щях да ходя по-към края на седмицата за тях,и тях ги нямаше 😂. Чесън също нямаше. Абе...🤯
Взех сладолед,,Черноморец"(най-накрая намерих😁. Само няколко бройки имаше,но този път поне имаше). Харесахме го😋 и ще повторим по-нататък. Хубава седмица!💙 Дано брошурата да съдържа интересни,за Вас, промоции и най-важното,да ги има заредени 😘

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 00:30 от lenak

# 454
Другата седмица вече ще използвам точки поне за сладолед, досега нищо не ми харесваше, ама сладоледа винаги върви Laughing Ще взема задължително бирени пръчици и течен сапун - почти на цени от преди инфлацията Smiley

# 455
Аз се пристрастих към бисквити тутку. Нищо друго не признавам. Само за тях мисля. В понеделник ще вляза и ще изляза с 10 пакета и само с това!

# 456
На първо четене нищо не харесах.

# 457
Има разнообразие все нещо ще се купи на седмичния пазар , но 5 точки за 29 г сладолед -не, от Лидл взех 5×60г за 1.40 лв само с приложение. Освен всичко друго  два дни подред все получавам награди, а там ходя както сега- само по повод , че никак не ми е на път.

# 458
Сладоледът не е оферта хич.
29 грама, това са от онези малките за деца. То е една-две хапки.
Чак пък и 5 точки.

# 459
  • Пловдив
Аз търсих нещо за багажник, ама тая постелка как 20×10см???? То колкото две педи Wink

# 460
На първо четене нищо не харесах.

Аз и на второ нищо не мога да сгледам. Евентуално може за ябълки да отида, ама сега съм на вълна череши, докато още ги има. Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 13:15 от Дидичка

# 461
  • София
Ще си купя лятна течност за чистачки, фунии пускат за 0.99лв., ще взема, че ми трябва. Харесва ми органайзер за кола. По-хубав е от Лидълския. Но вече имам от Л.
Постелката за багажник е малка. Лидълската е по-голяма и по-скъпа. Simple Smile Не видях хартия за кола. Ще си взема и препарата за почистване на стъкла. И други дребни неща харесах - всичко от нехранителните стоки.

# 462
Другата седмица ще има намаление на сладолед Familia collection. Опитвали ли сте някой от тях? Няколко пъти се заглеждам в тях и най-вече във розите с бял шоколад
Скрит текст:

# 463
Сладоледът не е оферта хич.
29 грама, това са от онези малките за деца. То е една-две хапки.
Чак пък и 5 точки.
Офертата е за пет сладоледа. Но ако минеш през каса само с един сладолед, купонът изгаря.

# 464
Полюбопитствах и реших да мерна едно оче на състава онлайн на сладолед фамилия...освен ако няма грешка.. сред стабилизаторите има и такъв от: Преработени водорасли ... Close Euchema по специално. Разни гуми нищо не ми говорят, ама водорасли пък сега, това е нещо ново...не мисля да си го причиня, трябва да има по-изчистени сладоледи..

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 16:49 от Didity02

Общи условия

Активация на акаунт