КАУФЛАНД - тема 58

• 50 778
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
Аз наскоро заредих фризера с био маслото на Президент 250 или 200гр., не помня, за 4 и нещо.

# 436
Ще погледна за това масло при нас.

# 437
Я споделете за тези бисквити на 50% Simsek Windy. Заслужават ли си или са трагедия. Всеки ги подминаваше, а ако бяха хубави щяха да са изчерпани вече. На тази цена очаквам боклук, но преди 2 седмици Тутку бисквитите бяха страхотни.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 11:05 от Didity02

# 438
На тяхното ниво са- хрупкави бисквитки слепени с какаов крем- ММ ги харесва с кафето.
Снощи на седмичният пазар само копър и магданоз леко намалени , нямаше 2-3 от набелязаните по промоция продукти 2 за 1, коментираното чисто масло си беше на редовна цена. Продължавам да се запасявам с точки и детелинки☺

# 439
Сигурно сте взели маслото от намаления щанд, там понякога има много симпатични намаления. Преди доста месеци бях взела ирландското Кериголд от 7 на 2 лв оттам Simple Smile .

# 440
  • в сърцата на децата <3
Днес взех масло Президент, намалено на 2,06 за 125гр. Срок до август.
Та ако на някого му трябва масло да обърне внимание.
И бонбони Рафаело в кутия сърце на 2,80, 14 бонбона са вътре.
Предполагам са от червените налепени етикети - те са локално за конкретен магазин и са за определени бройки с изтичащ срок. Много обичам тия намаления, имам страхотни попадения. Зависи от филиала, разбира се - в някои има доста намаления, а в други - изобщо.

Я споделете за тези бисквити на 50% Simsek Windy. Заслужават ли си или са трагедия. Всеки ги подминаваше, а ако бяха хубави щяха да са изчерпани вече. На тази цена очаквам боклук, но преди 2 седмици Тутку бисквитите бяха страхотни.

Не са лоши като за тази цена. Преди време подобни си купувах за работа с кафето, че не обичам да ям по време на работа по-тежки храни и като ми прималее мушвах една бисквитка. Доста засищат.

# 441
Тези бисквити пари да ми дават няма да ги ям. Като талашит са на вкус.

Масло Президент не намерих, но взех Ирландско, за 3 лв./250г. На етикета пишеше 3.49, на касата излезе 3. Не е с червен етикет, на редовния стелаж във витрината беше.
И микс Президент имаше.

# 442
Дева, с изтичащ срок ли е маслото?

# 443
Сега го погледнах, 25.06.22. Сложих го във фризера, нищо му няма.

# 444
  • Карлово
Сигурно сте взели маслото от намаления щанд, там понякога има много симпатични намаления. Преди доста месеци бях взела ирландското Кериголд от 7 на 2 лв оттам Simple Smile .
Не е от там. Писах специално, че е на рафтовете за масло, за да имате предвид да се огледате. Нямат червени етикети. Когато продуктите са на намаления щанд, не е сигурно, че може и в другите филиали да се хване намалена стока, затова не ги споменавам.

Преди друга съфорумка сподели за друго масло пак намалено на обичайните рафтове и затова внимателно ги следя. У нас има човек, който консумира доста масло.

# 445
Втора печалба имам Simple Smile

# 446
И тук ли само джънкове, ейййй.... Ако е по твой вкус, честито.

# 447
  • София

Честито! Утре да пуснеш тото или да си купиш билет за лотарията. Laughing

# 448
Днес ми е ден, и от Лидл имам пуканки Joy

# 449
  • Русе
Днес ми е ден, и от Лидл имам пуканки Joy
пуканки и аз имам. Явно това им е последната скреч карта. А в Кауфланд откога не съм правила сметка за колелото... Тази седмица не съм се отбивала. Като не ни пуснаха намалени лимони... нямам какво друго да купя.

Общи условия

Активация на акаунт