КАУФЛАНД - тема 58

• 50 782
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
  • Mostly in my mind
В брошурата не видях да е отразено, но кафе Или е на 50% намалено.

# 421
Знам, че ваучерите за храна са само за хранителни продукти, но от близо две години плащам с купони всичко в Кауфланд, включително и алкохол. Днес на касата ми отказаха да включат в общата сума една бутилка с алкохол. Останах много учудена, но това било от близо месец.
За Ст Загора става въпрос. При вас как е?

# 422
  • Пеликания
Не мисля, че е от месец. На мен миналата година ми отказаха бира с купони, и я платих отделно. Повече не съм пробвала.

# 423
Скоро коментирахме, че пак имат "нова" политика за ваучерите. Само за храна.

# 424
Знам, че ваучерите за храна са само за хранителни продукти, но от близо две години плащам с купони всичко в Кауфланд, включително и алкохол. Днес на касата ми отказаха да включат в общата сума една бутилка с алкохол. Останах много учудена, но това било от близо месец.
За Ст Загора става въпрос. При вас как е?

Така е редно, няма нищо чудно.

# 425
Аз винаги съм знаела , че алкохол не може да се плаща д ваучери.
Доскоро не ползвахме такива, но мъжът ми вече получава и изрично са им казали на работа, че алкохол не се включва в разходите, които се покриват от ваучери

# 426
На самите ваучери пише какво може и какво не може. Прочетете на гърба на ваучера.

# 427
Алкохол и цигари не може, официално. Но е според магазина. В Лидл алкохол може. За цигари не знам, не пуша.

# 428
В Лидл не ми дадоха да платя един ликьор (тип Бейлис) с ваучери,а имах такива от работата на ММ,както и едни спечелени от игра. С тях уж може всичко да се купи,но касиерката беше някаква кисела... 😁 А на мен не ми се разправяше.Та платих ликьора и цигарите отделно. Иначе за тези от работата знам,че не може. Но имаме едно местно магазинче,което приема същите ваучери и може всичко да си купиш. Те после ходят в К и си зареждат промоционални неща с тях. 😂

# 429
  • Пловдив
Панираните кръгчета калмари ок ли са?

# 430
  • в сърцата на децата <3
Преди 2 дни купих И алкохол към сметката, платих си с ваучери и малко доплащане с кеш. Не е имало проблеми.

# 431
  • Карлово
Днес взех масло Президент, намалено на 2,06 за 125гр. Срок до август.
Та ако на някого му трябва масло да обърне внимание.
И бонбони Рафаело в кутия сърце на 2,80, 14 бонбона са вътре.

# 432
за маслото супер- в кой магазин?

# 433
  • Карлово
за маслото супер- в кой магазин?
Предполагам и по вашите филиали ще има, затова информирам да огледате щандовете за масло, понеже не е отделено от другите масла.

# 434
  • София
При нас няма такава цена за масло Президент. Огледах всички, че точно масло ми трябваше.

Общи условия

Активация на акаунт