КАУФЛАНД - тема 58

• 50 734
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
В Била по същата причина имаше яйца на 13 ст. Нека вдигат още цените. 🙄

# 526
Аз днес видях христоматия за 5 клас в нашата Билла

Имаше една тотално изнервена клиентка, която направи панаир защо като си сканира Билла картата сока капи немѝ се намалява и как Билла били мошеници. Да ама то това е с купон. Т.е. сканирал си картата, отваряш купона и сканирал и кода на купона. Ама не, тя крещи, обижда, направи опашка. И чак разтрепери касиерката.

# 527
Здравейте! Има ли във веригата този сок, дали някой може да ме ориентира. Или друг сок от нар?

# 528
Каква Билла, Пийк?

Ето сладоледа Черноморец

С червен етикет бил.

# 529
Простете, мислех, че съм в темата за Билла , метро и другите магазини

# 530
Някой да е взимал диня?Сладка ли е?

# 531
Днес отидох за бански. Поради възрастови причини нищо не ми става от миналата година, нито ми стои добре, трябваше ми да купя нещо бързо, на нормални цени и да не обикалям като гламава. Ясно беше че целя размер л и за мой късмет имаше по един комплект от всеки вид/цвят. Единия модел въобще не ми хареса. Първо горницата много прилича на сутиен, второ на долницата отзад в средата има набран шев.  Точно такива модели  не ми стоят добре. Така че се спрях на другия синьо/диня. Вариантът  с морски мотив не е лош като десен. Качествено изпълнен. Толкова ми хареса изделието и цената, че си взех и двата цвята. Чудесно се комбинират един с друг.
Взех и мъжките плувни шорти. Видяха ми се леко умалени. Синковецът носи 54. размер 52-54 нямаше да му станат. Взех по-големия и му е една идея по-широк, но той още  расте. Ще ги носи я за домашни, я нещо друго.

# 532
Очаквайте отварянето на новия филиал с кебапчета и събска музика. Wink Който е на работа ще пазарува довечера като свършат стоките или утре в случай, че заредят.

# 533
Два пъти купувахме и не ни харесаха - блудкави, гумени и безвкусни.

# 534
  • там където има винаги вятър

Ние взехме в неделя цяла. Като за това време на годината - става, сладка е. Къде е чак август за българските дини, но People Two Women Holding Hands много обичат, та заради тях я взехме.

# 535
Здравейте! Има ли във веригата този сок, дали някой може да ме ориентира. Или друг сок от нар?

Специално за теб погледнах сега.
Няма с нар. На Олимпус има само 2 вида големи сокове - портокал и другия пишеше нещо 9 плода(има нар в него).
Само нар ако търсиш - няма.
Намалени са иначе големите от 3.99 на 2.99.

# 536
Много благодаря! Помня, че съм виждала портокаловия, но така се надявах да открия и с нар..

# 537
  • оттам, откъдето започва България
Включвам се само да споделя, че сладолед "Черноморец" не е моят вкус (на ММ е).
Който обича шоколадов сладолед с вкус на портокал - да му е сладко. Simple Smile

# 538
Аз обичам шоколадов сладолед,но Черноморец изобщо не ми хареса.

# 539
Не е лош, но ми е много сладък. Коричките можеше да са повече, за сметка на захарта.

Общи условия

Активация на акаунт