КАУФЛАНД - тема 58

• 50 705
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
Опитвали ли сте този сладолед K favorites premium и най-вече ме интересува вкуса ,,Cookie dough"
Скрит текст:

# 571
Някой да знае епилатора, който другата седмица е на промоция дали е на ток или е с батерии?

# 572
Тия бели тигани на Брио не са хубави(поне за мен).Моя след 2-3 ползвания започна да лепне,а съм пържила само яйца ☹

# 573
Аз съм доволна от керамичния уок тиган на Брио, като нов ми е, НО аз много пазя съдовете (не използвам котлона на най-високите степени, използвам само силиконови прибори с покритията, мия с гъба за деликатни покрития, котлонът ни е стъклокерамичен, съхранявам тигана с предпазител). При всички положения, ако трябваше да избирам, когато го купувах, щях да избера от другите серии на Брио. 😀 Тиганът за палачинки и някои други с бялото покритие ми изглеждат някак по-неустойчови от уока с бяло покритие...🙂

# 574
  • оттам, откъдето започва България
Грил-тиганът на Брио, който в момента е в брошурата, не го препоръчвам.
Може и при мен да е проблемът, но много залепва месото по него, съответно после трудно се мие. Моят вече е тръгнал към коша за боклук.

Кашкавал "Елена" от витрина, на промоция тази седмица, на нас ни хареса.

# 575
Не лоша хранителна брошура.
Кренвиршите и наденицата вече на една цена за килограм...

# 576
Кренвиршите и наденицата вече на една цена за килограм...

И на промоция са по - скъпи от свинско месо на промоция.

# 577
Взехме вчера металните бутилки на Бенетон на цена 14,00 лв. Чудесно съотношение на цена и качество. Много ми харесаха и като изделие и като цветове. Купихме и двата цвята за синковеца, да си носи вода в училище.

# 578
Аз искам да питам PeacockLove....тази ли беше прахосмукачката, която хвалеше..вертикалната имам предвид.

За тиганите....нелепнещ има в Пепко, нищо не лепне. Покритието не знам какво е, но за мен е вълшебен.

# 579
Тета, тази е прахосмукачката, да. Но има и недоволни от нея.

# 580
Запомнила съм само положителни мнения за нея...

# 581
А кой по точно е нелепнещия тиган 😆

# 582
Софи, ако става въпрос за Пепко, на Питър Кук тиганите са незалепващи.🙂
Тета, и недоволни има, но може би зависи и какво очакваш. Килими няма как да почисти примерно...

# 583
Аз искам да питам PeacockLove....тази ли беше прахосмукачката, която хвалеше..вертикалната имам предвид.
Тази е, да. Много си я ползвам аз. И децата вече чистят с нея Wink
Я сподели за тигана от пепко

# 584
Тета, имаше и недоволни от "прахометлата", но за бързо леко почистване е добра( аз, т.е. майка ми, която е трудно подвижна и с проблеми в ръцете-тремор, сме от доволните). Вземи, пробвай и ако трябва ще я върнеш( все още в К. май няма проблем с това).

Общи условия

Активация на акаунт