КАУФЛАНД - тема 58

• 50 717
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Има ли хубави хавлии за баня в Кауфланд?

# 646
Да докладвам за протекторите.
Хубави са, поне така изглеждат през опаковката. Хавлиени, непромокаеми. Като чаршаф с ластик. Но моят размер липсваше, всъщност имаше само 1 бр. наличен, 140/200.
Утре пак ще се ходи.

# 647
Шумолят ли?

# 648
Утре като ходи пак, да бръкне отдолу Grinning
Аз връщах преди време такъв в К, щото баш си шумкаше шумно вкъщи..

# 649
.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 22:12 от umi zoomi

# 650
Едва ли в темата за Кауфланд Simple Smile

# 651
Някой има ли представа дали картата може да се активира само онлайн без да взимам пластика? Днес бях в Кауфланд на Тотлебен, служителките бяха потресаващо неадекватни и нито активирах карта, нито ми отговориха на въпросите. Едната само измъца, че можело да се направи и онлайн и че там си пишело. Обаче аз чета, че първата стъпка е QR кода да се активира на Информация, където и бях...

# 652
Може да.

# 653
Аз съм само с виртуална карта, нямам реална такава. Сканирам си я на касата чрез телефона и досега не съм имала проблеми. Вчера чрез нея си взех намалени кайсии и хляб. Но като цяло си наблягам на червените етикети, много изгодни неща взимам така. Картата ми е по- скоро за играчка, отколкото за основно пазаруване. Натрупала съм над 200т, но няма за какво да ги използвам. Нищо от предложеното не ми грабва окото, а и дори да си харесам нещо, трябва да доплащам за него.

# 654
При вас намалените кайсии хубави ли са? При нас изглеждат много зелени и изобщо не смея да ги проверявам как са на вкус.

# 655
Някой има ли представа дали картата може да се активира само онлайн без да взимам пластика? Днес бях в Кауфланд на Тотлебен, служителките бяха потресаващо неадекватни и нито активирах карта, нито ми отговориха на въпросите. Едната само измъца, че можело да се направи и онлайн и че там си пишело. Обаче аз чета, че първата стъпка е QR кода да се активира на Информация, където и бях...
Моята карта е само онлайн, не съм и стъпвала на Информация.
Но свалих приложението преди официалното откриване.

# 656
При вас намалените кайсии хубави ли са? При нас изглеждат много зелени и изобщо не смея да ги проверявам как са на вкус.
Аз си правя смуутита с тях и са ми ОК.

# 657
Имат вкус на кайсии, купени през ноември. Т.е никакъв

# 658

Е, как да знам, през опаковката? Grinning

Да похваля праха Есекс. Дойде му реда, тествах го с бяла хавлиена кърпа, изцапана с боя за коса. Справи се идеално!

# 659
Аз съм само с виртуална карта, нямам реална такава. Сканирам си я на касата чрез телефона и досега не съм имала проблеми. Вчера чрез нея си взех намалени кайсии и хляб. Но като цяло си наблягам на червените етикети, много изгодни неща взимам така. Картата ми е по- скоро за играчка, отколкото за основно пазаруване. Натрупала съм над 200т, но няма за какво да ги използвам. Нищо от предложеното не ми грабва окото, а и дори да си харесам нещо, трябва да доплащам за него.
Това все едно аз съм го писала, пазарувам в К. защото ми е най- удобен от гледна точка близост за седмично пазаруване т.е. много торби и килограми. По въпроса за точките не знам дали за спорта или по друга причина , но по случайност миналата седмица три пъти бях в Лидл ( първо за едно ренде, а останалите пъти просто за сладолед, че е близо до парка в който ходим вечер ) и трите пъти с печалба от колелото + тази седмица имам нов купон за -3 лв понеже посочения филиал е затворен за ремонт.

Общи условия

Активация на акаунт