КАУФЛАНД - тема 58

• 50 705
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Някои матраци са си с калъф с цип. Не с дамаска. Калъфйт се сваля и пере. Както някои дивани са с калъфи които се махат, с цип.
Ето такъв калъф

Снимката е примерна...

# 631
Чаршафите без ластик не се "пързалят" по матрака когато има протектор.

# 632
Качествените протектори не са с найлон, а с гумено покритие, което не шуми.
Да, точно такива са и моите. Не шумят, а горната част е памучна. Пазят ми матрака. Особено лятото са си идеални.
Калъф на матрак не знам какво е. Blush
От къде ги взимате тези по-качествени протектори?

# 633
Ето състава на протекторите за матраци:

# 634
Мони, такъв протектор имах на бебешкото легло преди много години. Не си спомням от къде е купен.

# 635
Някой с отзиви за еър фрайъра от брошурата?

Имаме го и сме много доволни, поне аз!

# 636
Някой с отзиви за еър фрайъра от брошурата?

Гълтам много ток и е основно за печене. Предпочитам мултиварка. Специално този е с малък обем и малка мощност. За приготвяне на храна за един максимум двама става. За 3-4 човека ще трябва да загубите много време. За бързо приготвяне на няколко неща или за количества за 3-4 човека на един път се ориентирайте към друг клас уреди.

# 637
Скрит текст:
Имате ли отзиви за тези

И аз се интересувам, ако има някой, който е пробвал тази ютия на Philips.

Днес взех една тенджера на Brio от промоционалните, но четейки, че тази серия не е от хубавите, почвам да се замислям дали да не я върна. Преди месец може би имаха пак промоция на една друга серия, кафеникаво-бежови на точки отвътре и от тенджерите и тиганите съм супер доволна, не залепват въобще.
Бях взимала и тенджера от Pepco (гледам се коментираха), но на първото ползване залепна и се унищожи. Вярно беше само 8-10 лв., но си се наложи да я изхвърля, тъй като се надра и почна да залепва всичко.

# 638
Ютията е малко тежичка. Предишната на Филипс, която пенсионирах след 20 годишна работа беше значително по-лека. Когато се напълни с вода е по-осезаемо. Но пък добре глади. За тези пари бива.

# 639
  • оттам, откъдето започва България
Малко са прекалили с максималната цена на ютията
И аз я загледах, но се зачудих на коя да заложа - на тази, или на Силвър крест на Лидл. Thinking

# 640
Кауфландски номера. Стари при това..Wink

# 641
Същото като с прахосмукачката робот от миналата седмица.

# 642
Някой купи ли протектор, да каже дали си заслужава?

# 643
Снощи ходих, късно. Не стига, че никакви вечерни намаления нямаше, ами половината неща ги забравих. Изобщо не минах през нехранителните, а искам протектор и крушки. Ама след нощна смяна е така, заспала работа. Blush

# 644
Аз пък прелетях за джиджавката за чистене на прозорци, ма тя много калпава нещо, чупещите функции нещо затегнати, не се врътка както трябва, голяма мъка с две думи...ядосах се.

Общи условия

Активация на акаунт