КАУФЛАНД - тема 58

• 50 698
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
И аз имам над 200 точки, а до сега само един Скир си купих с тях, нищо друго интересно.
Общо взето тъпня.

# 661
Само при нас ли няма намалението от понеделник до петък-преди седмица щеше да има във вторник лимони,нямаше,после следващата седмица сряда моркови,не бяха намалени и сега днес уж зелените чушки щяха да бъдат намалени,ами не на редовна цена си бяха😡 Вече отказвам да ходя да търся през работните дни намаления,явно са лъжовни(при нас).... И чипс Ruffles си взех,той само на дъното,уж XXL,Веднъж преди съм вземала и не беше толкова малко. За сравнение от Лидл XXL беше пълен до горе,а е 10g по-малко от Ruffles.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 11:36 от xediwad950

# 662
Най-вероятно гледате брошурата за друг филиал, а не за вашия.
Има разминаване в промоциите за различните магазини.

# 663
Моят филиал си е. Проверих и сега и преди 🤷‍♀️

# 664
Относно кайсиите бих ви посъветвала да не купувате, ако не са български. Истинската кайсия е българска от силистренския край. Всичко друго е подобие на кайсия.

# 665
За мен това са някакви зарзали, не кайсии...ама какво разбирам аз......

# 666
Тогава може да не е отразено намалението по етикетите, проверете цената на четец, кантар или направо на касата. Кой ще си играе да сменя цени за един ден Grinning
И пак няма гаранция де, явно и те променят цените докато пазаруваме. Stuck Out Tongue Winking EyeПреди няколко дни взех лимони, на бележката от кантара една цена за килограм, на касата друга, по-висока.
Моят филиал си е. Проверих и сега и преди 🤷‍♀️

# 667
Взех чушки днес по 1,99, ако това е намалената цена

# 668
  • Пловдив
Вчера взех червени чушки, бяха 2,49 или близо до тая цена. Загледах пъпеша, ама то почти 6лв като го претеглих...Head Band

# 669
Тиквички взех вчера, по 0.99. Толкова ли са в брошурата?

# 670
Някой има ли представа дали картата може да се активира само онлайн без да взимам пластика? Днес бях в Кауфланд на Тотлебен, служителките бяха потресаващо неадекватни и нито активирах карта, нито ми отговориха на въпросите. Едната само измъца, че можело да се направи и онлайн и че там си пишело. Обаче аз чета, че първата стъпка е QR кода да се активира на Информация, където и бях...

Опитай от тук
https://moiat.kaufland.bg/login/registratia.html
Не съм го пробвала, но според указанията би трябвало да стане
Не само, че служителите са потресаващо неадекватни, ами и информацията на листовката към картата е невярна

# 671
Нектарини взехме много са сладки

# 672
Най накрая..след 20 опита

# 673
Честито! Поне сладоледът харесва ли ти?😃
Моето колело даже днес беше изчезнало!😆 После се появи. Нямам търпение да изчезне за постоянно, че ми омръзнаха детелинките.🙂
При нас вчера в горните фризери беше като в Замръзналото кралство...🤪

Интересно...подлежат ли на продажба сладоледи в този вид...На живо гледката беше още по-зле...
Взех от протекторите за матраци. Тънък хавлиен  "плат", отдолу е като промазан, слага се като чаршаф с ластик, материята отстрани е доста тънка и изглежда дишаща. Сгънат в опаковката шумоли (защото се докосват слоевете), но разгънат на един слой не чувам да издава звук. Искаше ми се само да е една идея по-плътен, но все пак не е от подплатения тип. А и на тази цена нямаше как да е.
Взех и от тази ХХЛ сметана без лактоза (за първи път я виждам, дано е ок на вкус). Съставът е идентичен със стандартната им сметана 200 мл. Ако има немскоговорящи, може ли да ми кажете на самата кутийка дали е обозначено, че няма лактоза?

Тези сладоледи хубави ли са?

А това е новата цена на изварата Брей:

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 18:16 от dolce miele

# 674
Протектор и аз взех. Не съм го отваряла, че е за квартирата на дъщеря ми в София, но се оказа, че тя има същия на тукашната си спалня. Не шумоли със сигурност.
Това колело е много съмнително. Както и да натискам - дори едва да докосвам, все се върти като бясно и все на детелина спира. Безинтересно ми е вече.

Общи условия

Активация на акаунт