Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 821
  • 828
  •   1
Отговори
# 120
Хаосче, стиснати палци! Heart Както и за останалите момичета, които имат трудности и очакват новини в момента..

Ии скоро всички в групата да се похвалим!

# 121
  • Ст Загора
Момишета , аз май ви напускам , хайде временно ! В момента не бебеправим , и дори не знам дали ми се забременява скоро . Може би пак ще пиша скоро ...
Успех на всички от мен дано скоро видИте 2 черти !

# 122
Днес се разбра, че моята бременност няма да я бъде... Очаквах го, подготвях се психически, приех го, колкото и да ми е мъчно. Утре ще ходя да ме изчистят. И сега, наред с всичко, съм в ужас от мисълта, че ще ме приспят. Никога не ми се е случвало и много ме е страх...

# 123
bellflower Кураж мила! Няма страшно от упойката,след това си дай необходимото време да го приемеш, и тогава на ново. Знам какво ти е, макар че моят беше медикаментозен още ми е мъчно. Горе главата, по плачи си. После намести короната и продължи смело напред. ❤️💞

# 124
Бел съжалявам за развоя!Прегръдки ❤️

# 125
  • София
Днес се разбра, че моята бременност няма да я бъде... Очаквах го, подготвях се психически, приех го, колкото и да ми е мъчно. Утре ще ходя да ме изчистят. И сега, наред с всичко, съм в ужас от мисълта, че ще ме приспят. Никога не ми се е случвало и много ме е страх...

Белче много съжалявам. Не се притеснявай, бързо и леко минава няма да усетиш нищо. Прегръдки, насреща съм ако имаш въпроси.

# 126

Бел, много съжалявам за това, през което минаваш. Разбирам страха ти от приспиването. Макар да ми се е случвало, все така ме ужасява. Но всичко ще бъде наред, ще мине е това. А за после... Не зная какво да ти кажа, освен да си дадеш време и да го преживееш така, както ти диктува сърцето. Силно вярвам, че емоциите не бива да се задържат, за да можем по-лесно да се справим с тях и да излезем по-силни от дадената ситуация. Имаш много прегръдки и разбиране от мен Heart

# 127
#Bellflower   страшно много съжалявам мила. Няма как да ти кажа да бъдеш силна, защото вероятно е съкрушително, излей мъката си, след това с нови сили към мечтата ни 💛 Прегръдки, с теб сме.

# 128
Благодаря ви за подкрепата! Наистина ми помагате в тази толкова трудна за мен вечер.

# 129
Bellflower, кураж. Не мога да кажа нищо повече от това, което другите са казали. Надявам се щом се възстановиш отново да пишеш тук с добри новини.  

nasito8988, дайте си почивка, стигнете до това да сте на една страница със съпруга ти, намерете си добър екип от репродуктивни специалисти, ако трябва и в София, направете план за действие, бъдете постоянни,  погрижете се за себе си психически и здравословно. До колкото разбирам съпруга ти трябва да се опита да свали малко килограми, а ти да си дадеш време да преодолееш минали разочарования. Направете го. На мен ми прави впечатление когато пишеш че се разкъсваш между съветите и нещата, които се пишат тук и това което съпругът и семейството ти може би искат и очакват. Не ти е лесно, но ако нещо ще се случи трябва и двамата да застанете в битката и да я доведете до край. Сама няма да успееш, но аз се надявам да пишеш отново тук и до ни споделиш стъпките, които сте направили и малките си победи по пътя към мечтата скоро!

# 130
Bellflower, всичко ще е наред. Довери се на лекарите, после си почини, събери се и с нови сили,когато го почувстваш. Вярвам,че всяка една от нас тук някой ден ще гушка своето щастие.

Стиснати палци на останалите момичета за добър разовой 🍀

# 131
Bell, много съжалявам за случилото се! Бъди силна, всички тук сме с теб! Прегръщам те! ❤️

# 132
Здравейте момичета, записвам се и аз в темата. Днес бях при АГ-то, всичко е наред имаме доминантен фоликул, нормална лигавица, до 2-3 чакаме ову, нормални хормонални изследвания, АМХ в норма, да видим този месец дали ще “хване”😆Мм и той е с нормозооспермия. Стискайте палчета, че по последни данни той беше с понижен тестостерон, но след редица изследвания му изписаха кломи@ен цитрат и сега сме обнадеждени🤞🏻👼🏻

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 23:14 от Анонимен

# 133
  • София
Bell, силно гуш!
Не се притеснявай от приспиването. Като се събудиш ще си леко замаяна и може да те обхване чувство на смях първите няколко минути докато се осъзнаеш.

Много много съжалявам 😔

# 134
Бел, много съжалявам да чуя за случилото се, с теб сме, мила! Мен ме приспаха за коремна операция преди 2 години и не е нищо особено. Малко ми драскаше гърлото от тръбата за интубация само, но това минава бързо. И мен ме беше страх, но всъщност всичко минава без да усетиш и после като се събудиш всичко е готово. Аз се разревах като се събудих, сигурно от шубе. Няма страшно. Ние тук сме се събрали силна група и както виждаш сме единни. Можеш да разчиташ на нас! Ако имаш нужда да си поговориш с някого съм насреща, пиши ми на лично! Прегръдки и чакам да пишеш скоро как е минало!😘🤗🥰💖

Наси, дай си почивка, опитай при подновяването на опитите да поговориш с мъжа ти и да сте на една страница и да гледате в една посока. Това е изключително важно! 🤗💖😘🤞

На всички останали в процедури и чакащи ову - стискам силно палчета! 🤞🤞🤞💖💖💖

Общи условия

Активация на акаунт