Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 932
  • 828
  •   1
Отговори
# 450
Shantall, стискам палци за успешно развитие!
Маце, силата да е с теб, МА да е лек, без допълнения и екстри, да реши въпроса, без да те тормози излишно! И леко възстановяване физическо, психическо и емоционално! 🍀🍀🍀

# 451
Ех Маце.... 🥺🥺🥺Прегръщам те... ❤️

# 452
  • София
Маце, нека всичко мине леко!

# 453
Update: изследвах прогестерон по назначение на док. Днес излезе резултатът:

Доколкото знам, това е единственият който е супер да повишен. Как мислите Confused

# 454
Това реф стойности за лутеална фаза ли са ??? Изглеждат ми повече като за фоликуларна... в повечето лаборатории са посочени стойности за 3те фази на цикъла и са доста различни.

# 455
Предполагам като за фоликуларна, но надолу моят резултат е в границите на норма за лутеална фаза и 1ви триместър.

# 456
Това реф стойности за лутеална фаза ли са ??? Изглеждат ми повече като за фоликуларна... в повечето лаборатории са посочени стойности за 3те фази на цикъла и са доста различни.

обърнете внимание на мерните единици - nmol/l
като гледате референтните стойности

Жени:

Фоликуларна фаза: 0.6-4.7 nmol/L
    Овулация: 2.4 – 9.4 nmol/L
    Лутеална фаза: 5.3 – 86 nmol/L
    Менопауза: 0.3 – 2,5 nmol/L

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 08:48 от Одри ♡

# 457
Идвам да помрънкам малко. Днес ми е 5ти ден след трансфер на две 3-дневни ембриончета. От вчера започнаха болки в яйчниците. Имах леко зацапване. Но шпа не помага. Днес същата работа - дискомфорт в яйчниците и зацапване. Гърдите ми са леко по-чувствителни, нищо кой знае какво. Подух се. Знам, че ранните признаци на бременност и тези на цикъла са едни и същи, но до моята си дата на цикъла остават 3 дни и настроението ми го няма никакво. Не знам как ще издържа да дочакам датата на теста, но тази неяснота в момента какво се случва е много тежка.

# 458
Стоун пожелавам ти + тест ❤️, за признаците знам какво ти е😕🤗

# 459
Идвам да помрънкам малко. Днес ми е 5ти ден след трансфер на две 3-дневни ембриончета. От вчера започнаха болки в яйчниците. Имах леко зацапване. Но шпа не помага. Днес същата работа - дискомфорт в яйчниците и зацапване. Гърдите ми са леко по-чувствителни, нищо кой знае какво. Подух се. Знам, че ранните признаци на бременност и тези на цикъла са едни и същи, но до моята си дата на цикъла остават 3 дни и настроението ми го няма никакво. Не знам как ще издържа да дочакам датата на теста, но тази неяснота в момента какво се случва е много тежка.

Стоунче, бъди спокойна. Всичко ще се подреди, стискам големи палци да се похвалиш съвсем скоро. Не се взирай в симптоми, при всеки е суупер различно❤

# 460
  • София
Stone, от цялото си сърце ти пожелавам тези симптоми да са на една много сладка, лека и безпроблемна  бременност!

# 461
Стоун, силно стиснати палци и от мен. Нека тези симптоми да са от бременност, да се похвалиш след няколко дни с положителен тест! 🍀Да се отчета и аз, четвъртък бях на лекар, започваме стимулация. Дадоха ми Декапептил и на 4-ти съм на преглед. Изключително се притеснявам че АМХ ми е 0.7. Според доктора стимулацията няма да го изчерпи допълнително, но той и така не е много! И така надявам се всичко да премине леко и да ви се похваля и аз с положителен тест! 😊

# 462
Стоун, запази спокойствие,  мисли положително,  вярвам, че ще имаш успех!
Сън 29, отърси се от притесненията, постарай се да имаш хубави мисли ! Нека всички мине леко и с успешен финал!
Мацето, Шантал, ❤️

# 463
Аз днеска нетрпеливо направих тест Престо, доста рано, на 7 дни след ову и то следобед. Не знам какво очаквах, но пусто нетърпение…

# 464
  • София
аз честно казано незнам как ще изкарам до прегледа в петък.... изрових си изследванията от първата бременност - там също съм започнала с ниско чхг, все си давам някакви надежди, че има шанс да се развие - все пак макар кървенето се видя сак и жълто тяло и чхг-то растеше, макар и по-бавно... изкушавам се да пусна пак контрола на чхг в друга лаборатория през 48 часа - подозирам, че ММ ще ме изяде обаче....

Общи условия

Активация на акаунт