Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 822
  • 828
  •   1
Отговори
# 495
Момичета ,не ви познавам още по никове,но ви чета всеки ден и искам да пожелая на всички ,които минават през трудности много кураж ,много сила и винаги да си повтаряте ,че и това ще мине и все някога ще дойде очаквания момент ❤

На бременните честито,лека бременност и пухкав финаал 😊

Аз да се отчета,че съм 2 дни преди цикъл. Обаче след последната О имам едни симптоми,които не знам вече внушавам ли си или не.Още след О си ми остана една болка ниско долу в корема и напрегнати гърди,които си ги и имам винаги по това време  ,но не отшумяха този път.Болката в кръста обаче си е реална ,понякога отива и към гърба,нямам апетит и най вече-не ми се пие вино 😄Събота бяхме на сватбата на сестра ми ,но ми прилоша  леко и си тръгнахме рано рано.Може и от емоции да е всичко,разбира се,нп не помня с първата бременност чак толкова ранни симптоми 🙄 Ще си чакаме търпеливо 🙂

# 496
Кактусче ❤️❤️❤️

# 497
  • София
Честит празник на рожденичките! Пожелавам ви всичко, което желаете силно да ви се случи! ❤

На останалите момичета искам да пожелая кураж, търпение и вяра, че няма да е все лошо. ☀

Аз отново съм със закъснение от 2 дни. Преди седмица ви споделих за кафяво зацапване, което беше слабо, но продължи два дни и след него - нищо. Не ми идва, но и тестовете за Б са отрицателни. Вече не знам какво да правя, всеки месец едно и също и когато ида на преглед се установява киста, въпреки всички добавки, с които ме тъпчат. Ще изчакам още няколко дни и се надявам, че е от стреса покрай защитата на дипломната ми работа през юли.

# 498
Честити да са рожденничките 💚 бъдете здрави, щастливи, успешни и вярващи в чудеса 🍀
Кактусче ❤️ Маце ❤️ Шантал ❤️

# 499
Кукличка, успех на защитата и аз имам защита през юли. И аз бях така на този Ц, отрицателен тест и на 3 ден ми дойде след обед.

Момичета аг ми каза да следя О с лентички, схемата секс през ден не проработи. Ще пробваме този месец така ако ли не, се пускам по течението,и когато стане... 🤷‍♀️

Забравих да ви пиша, че тсх не ще да пада под 2....док ми направи схема с л-тирокс 0,25мг на нечетна дата и 50мг на четна.... 🤷‍♀️Защо така не знам... 🤔

# 500
Честитида са рожденничките !
Здрави,  щастливи,  нека им се сбъднат всички желания!
Кактусче , аз за това почти не пиша, че само негативи. Едвам измъквам по нещо хубаво.
Пожелавам на всички само хубави новини ❤️

# 501
  • София
аз независимо на къде се развие моето нещо имам извод от този месец - ползвахме по една цяла опаковка от гелчето и в интерес на истината от доста време се поотпуснахме и не правихме обичайният секс по задължение, а някак успяхме да се насладим на момента

# 502
Шантал, това е много хубаво! Какъв гел ползвахте?

# 503
  • София
Conceive, варианта с отделните тубички

Шантал, това е много хубаво! Какъв гел ползвахте?

# 504
Честити да са рожденничките! Здраве, щастие и много любов..!
Аз се включвам с малък ъпдейт на 10-ти ден закъснение със 2 поредни дни гадене, но по мое мнение си внушавам и ми се гади от самото внушение.. Ще изчакам още няколко дни и ще направя тест..

# 505
  • София
за 10 дена закъснение тестът ще е категоричен! Желая ти успех!

Честити да са рожденничките! Здраве, щастие и много любов..!
Аз се включвам с малък ъпдейт на 10-ти ден закъснение със 2 поредни дни гадене, но по мое мнение си внушавам и ми се гади от самото внушение.. Ще изчакам още няколко дни и ще направя тест..

# 506
Честит празник на рожденичките и от мен. С пожелание за здраве, щастие, любов и много сбъднати моменти с любимите хора. И, разбира се, повече чудеса Heart

# 507
  • София
Кукличка, успех на защитата и аз имам защита през юли. И аз бях така на този Ц, отрицателен тест и на 3 ден ми дойде след обед.

Момичета аг ми каза да следя О с лентички, схемата секс през ден не проработи. Ще пробваме този месец така ако ли не, се пускам по течението,и когато стане... 🤷♀

Забравих да ви пиша, че тсх не ще да пада под 2....док ми направи схема с л-тирокс 0,25мг на нечетна дата и 50мг на четна.... 🤷♀Защо така не знам... 🤔

Успех и на теб, стискам палци. Голям стрес е това.

Моята АГ ми каза да не правя тестове за О, понеже било стрес и не били сигурен вариант, но ако успееш да си я хванеш ще е хубаво да знаеш кои са точните дни.  Може да пробваш и с БТ. Аз лично О с тестове никога не мога да хвана, въпреки че изпълнявам всички инструкции - да е следобед, да не съм пила вода и ходива до wc 2-4часа.

И последно понеже и аз съм на л-тироксин. Лекарите правят тази схема с различните дози, за да нагласят определена доза, в твоя случай 37,5, която няма как да се купи от аптеката.

# 508
kuklichka, проследявали ли сте овулацията с фоликулометрия?
Хубаво е да се види не само дали се образува доминантен фоликул, а и дали се пука. Аз редовно правех кисти и моят АГ се усъмни зс ЛУФ сондром. Хубаво е да се изключи като вероятност това.

# 509
  • София
kuklichka, проследявали ли сте овулацията с фоликулометрия?
Хубаво е да се види не само дали се образува доминантен фоликул, а и дали се пука. Аз редовно правех кисти и моят АГ се усъмни зс ЛУФ сондром. Хубаво е да се изключи като вероятност това.

Не са ме проследявали с фоликулометрия. Моята АГ все повтаря, че съм млада и да се успокоя, но постоянно изникват проблеми, а тя сякаш нищо не предприема. В началото на годината ми пусна изследвания: ОГТТ с три измервания на глюкоза и инсулин, DHEA-S, 17-OH progesteron, тестостерон, андростендион - всичко в норма и от тогава нищо друго, освен че последния месец ми предписа дуфастон и инофолик.

Общи условия

Активация на акаунт