Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 810
  • 828
  •   1
Отговори
# 510
kuklichka, това с младостта е леко несериозно от страна на АГ.
Да, наистина при младите жени проблемите са по-рядко, но при условие, че правите опити и имаш някакви притеснения, трябва да се изключат основните неща.
Пускахте ли LH и FSH заедно с другите хормоми?
На колко години си?

# 511
  • София
Не ми е пускала LH и FSH скоро, последно беше преди да започна да пия Жанин, преди 4 години и бяха LH - 3,45 и FSH - 4,78 на 3ти ден от МЦ.

П.п. туко-що си направих тест за О и е положителен на 31-ви ден от МЦ. Възможно ли е?

# 512

П.п. туко-що си направих тест за О и е положителен на 31-ви ден от МЦ. Възможно ли е?

Колко дни ти е цикъла? Ако имаш под ръка тест за бременност, него направи.
Понякога тестовете за Ову са положителни, когато има Б...

# 513
  • София
Greyspirit  , около 30дни ми е МЦ (плюс, минус ден) и този месец всеки ден правих тестове за О, но все отрицателни. Тази сутрин правих тест за Б и беше отрицателн, може утре да направя още един. А днес теста за О направо ''светна'' - тестовата е по-тъмна от контролната още на 2-рата минута.

# 514
Ову на 30 ден не ми се връзва...

# 515
Скоро четох в темата за хормоните, че при ПКЯ ЛХ-то е високо и това е причината тези лентички да не са достоверни за О. И е напълно възможно да е плюс непосредствено преди началото на цикъла.

# 516
  • София
Скоро четох в темата за хормоните, че при ПКЯ ЛХ-то е високо и това е причината тези лентички да не са достоверни за О. И е напълно възможно да е плюс непосредствено преди началото на цикъла.

И аз съм чела, че при ПКЯ излизат често положителни, но при мен досега не е имало положителна. Чувала съм за случаи, когато тест за О отчита Б, но при мен теста за Б е отрицателен, така че едва ли. За цикъла ще видим до няколко дни.

# 517
Честито на рожденичките! Heart Бъдете здрави и щастливи!

Кактусче - Heart Голямо гуш за теб!

# 518
Днес си взех два теста за Б,но не съм правила сутринта имах големи болки в корема и си помислих ,че може да ми и дойде и отново изчаквам ..😕

# 519
Рали , масово момичетата имат болки като при М и при ранна бременност .
От миналата седмица пишеш в различни теми , не знам как издържаш още да не си направиш тест …

# 520
Направете тест, няма как да ви помогнем иначе. Ако пишете по другите теми, само гадаем.
Днес си взех два теста за Б,но не съм правила сутринта имах големи болки в корема и си помислих ,че може да ми и дойде и отново изчаквам ..😕

# 521
Рали , масово момичетата имат болки като при М и при ранна бременност .
От миналата седмица пишеш в различни теми , не знам как издържаш още да не си направиш тест …

Не искам да е поредният отрицателен резултат и все изчаквам. Просто вече се отчаях 😢

# 522
Момичета, предстои да се върна в Надежда, за да каже док дали да правим директно инвитро или първо лапаро заради запушена тръба. Досега 2-ма доктори изказаха 2 различни мнения по въпроса.
По повод на запушването, ако теорията е че има сраствания и се събират токсини и т.н., няма ли друг начин да се неутрализира това нещо - медикаменти и прочее?

Понеже имам заповед от ЦАР да ви питам - има ли нужда да я нося по-рано или направо на деня на прегледа ми? Той е след около месец.
И за инвитрото, мога ли да избера аз дали да бъде свеж трансфер или ЗЕТ или е док каквото каже? За първи път ще ми е, извинявам се ако въпросът ми е неуместен.

# 523
  • София
Бу тези въпроси или в темата за ин витро или в темата за Надежда, там ще има доста по опитни момичета

Rally_ogn29
или си или не си, няма как да гадаем тук.

# 524
Рали, принципно, ако ти закъснява 10 дни трябва да се търси причина. Дали бременност, дали кисти, дали хормони.
Не съм привърженик на ранното тестване (освен при здравословен проблем) и принципно в жегите и по други поводи до 5 дни закъснение не е изключено. Но 10? 10 дни да не се потърси причина при мен влиза вече в графа "нехайство към здравето".

Бу, не, няма медикаменти за тези неща.
Заповедта се носи в деня, в който започнеш процедурата. Док ще ти обясни доводите си за СЕТ и ЗЕТ, когато се стигне до тях. Но да, пиши направо в темата на Надежда, защото някои неща са специфични за всяка болница и е най-добре да получаваш конкретна информация за процедурата. Намалява чуденето, стреса и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт