С какво ви дразнят свекървите? – 137

• 34 631
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Хм, за българи ли става въпрос?

И аз питам същото.

# 121
thewishmaster Вие не сте ли правили грешки,грешни избори?  Защо така остро скачате? Нямам пророчески способности за да знам какво ще се случи след ента години..И не рева!.Търся алтернативи за да се справя с проблема към ,който се отнасяте неуважително и високомерно.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 19:28 от *ĤĚŇĂ*

# 122
Оф, има тук няколко безгрешни чисти българки, не им обръщай внимание Hena. Hug
Само си казвам, Господ да ме пази, че не се знае в каква ситуация мога да попадна някой ден, волно или неволно и да ме предпазва от изкушението да съдя хората.  Hands Pray

# 123
  • София
*ĤĚŇĂ*, искаш ли да поправиш грешката си или предпочиташ да продължиш както досега? Защото те едва ли ще се променят.
Къщата може ли да се продаде?

# 124
milenaka грешката няма как да си я поправя! За това в момента търся решение да се справя със  една-единствена ситуация,която разваля спокойствието ми.И това го говорим от два дни.Мислих да заминем,но ММ не прие,защото тъкмо си намери стабилна,добре платена работа и не искаше да рискуваме и те първа да се устроим.
Opossum Благодаря за разбирането и подкрепата 🌹

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 19:41 от *ĤĚŇĂ*

# 125
thewishmaster Вие не сте ли правили грешки,грешни избори?  Защо така остро скачате? Нямам пророчески способности за да знам какво ще се случи след ента години..И не рева!.Търся алтернативи за да се справя с проблема към ,който се отнасяте неуважително и високомерно.
Разбира се, че съм правила грешни избори и съм наясно, че вината за тях е изцяло моя. И не, не мога да изпитам нито уважение, нито съчувствие към човек, който се е наврял в нещо средно между турски сериал, цигански катун и кварталната лудница. Нещо повече, 10 години живее в тази лудница. Защо? Защо вместо да хвърляте пари за жилище в непосредствена близост с тоя катун, не хвърлихте същите пари за живот отделно като самостоятелни индивиди? Ако го бяхте направили с мъжа ти, нямаше да се занимаваш с простотии като тестовете за бременност на етърва ти или с мамосването и таткосването на куцо и сакато. Но вие не сте го направили. Вие сте избрали да останете там. Сори, нямам съчувствие. Уважение - още по-малко.

# 126
  • София
Решението е физическа дистанция и по-малко контакти.
Продайте къщата, работа има и на други места. Манталитетът на тези хора е диагноза. Те няма да се променят. Ако не е мамосването, ще бъде друго. Вие избирате дали това ви устройва.

# 127
Освен мамосването имаш ли други конкретни оплаквания?

# 128
  • Sunshine state
И аз я разбирам напълно жената, макар да не съм в тази ситуация.

# 129
Нямам други проблеми освен това и съм го заявила пред тях.С бащата на ММ се разбирам много добре.Никога не ме притеснявал за каквото и да е.С братята му също нямам проблеми .С тях съм в много добри отношения.Свекито нито ме командори,нито иска нещо от мен,нито пък ми се бърка за каквото и да било.С една дума "не ти ща ни жилото ни меда"
,thewishmaster добре! И къде да бяхме се "навряли" с 9000лв и бебе в ръка,без ничия помощ??

# 130
  • Sunshine state
Моето мнение е, че мъжът ти трябва да говори с тях насаме и да им постави въпроса ребром. Хич да не ти дреме кого ще обвиняват - той им е рода, той да се оправя. Аз така бих действала и с майка ми, примерно. Нямаше да чакам мъжът ми да се оправя сам с нея и не бих имала никакъв проблем да ида да й кажа така и така.

# 131
  • Пловдив
Тогава си възпитавай ТВОИТЕ деца. Първо - да не ходят да играят с другото дете. И второ - да казват мама само на теб. Просто е - свекърва си и етърва си не можеш да промениш, възрастни хора са.

# 132
pupitka сигурно не си чела назад в темата,наистина се изписа доста,но ще повторя,че нямам проблеми да и кажа каквото мисля и не чакам ММ да оправи нещата.
Янтра мисля,че пак бях писала.Дъщеря ми е голяма и разбира.Заради това объркване,дойде и направо ме попита,кой как да нарича.Тя вече си знае,но не искам да объркват малкия,защото тъкмо пораства и се учи.Ще го объркат.Надявам се да взима пример от кака си.

# 133
  • Sunshine state
Разбирам, но мнението ми е, че той трябва да го оправи това. Всеки да си 'озаптява' роднините, дето се вика.

# 134
  • Пловдив
Значи не го пускаш в другия двор. Толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт