АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 12)

• 42 550
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас / Славейков
Днес трябваше с голямата кака да свършим малко работа /да оправим документите за стажа и след училище /тя е 10кл.,но свършихме работата на половина.Докато чакахме влязох в мола и исках да купя няколко чифта ританки,но се оказа че в нито един магазин нямаше.Само за зимата намерих а ми трябват за първите месеци.Имаше панталонки .Все пак не излязох празна ,но ми направи впечатление че не продават.Обиколих Пепко,Уайкики,Кик.В този мол няма hm.

# 481
Bolibon, най - вероятно Bebo са предвидили Варна за накрая 😋 и аз нямам, поръчах ги към 2ч през нощта.
Ние уж сме на море, а времето ще е лошо 😆Шофирах толкова км, за да доведа детето, а то студ. Но поне той не се вълнува, за него беше важно само да си дойдем до апартамента.
С ремонта сме абсолютно на никъде, все още сме на шпакловка и замазка 🤧 кога и как ще стане-никой няма идея...
Ританки и аз търсих в мола вчера-НЯМА 😁

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 18:50 от Medelin13

# 482
Здравейте, как пиете ампулите с желязо, много са ми гадни на вкус. Дайте някакви идеи?

# 483
Ако имаш предвид тотхема, аз ги пиех с 100 грама натурален сок  и после пия още малко чист  сок  за да ми се оправи вкуса в устата.

Здравейте, как пиете ампулите с желязо, много са ми гадни на вкус. Дайте някакви идеи?

# 484
Тормози ме избора на количка. Сега, покрай ремонта на спалнята, вкъщи е някакъв ужас. Прескачам кашони, няма място да се завъртя и се изнервям.
Дали мога да избера количка след раждането или това е много лоша идея? Какво мислите?

# 485
Точно него имам предвид, ще го пробвам със сок. Предписаха ми да го пия след храна.
Ако имаш предвид тотхема, аз ги пиех с 100 грама натурален сок  и после пия още малко чист  сок  за да ми се оправи вкуса в устата.

# 486
Тотемата я пия със сока от 1/2 лимон и двете добавям към студена вода. Изобщо не ми е гадно. Пробвай, може да ти допадне.

# 487
Тормози ме избора на количка. Сега, покрай ремонта на спалнята, вкъщи е някакъв ужас. Прескачам кашони, няма място да се завъртя и се изнервям.
Дали мога да избера количка след раждането или това е много лоша идея? Какво мислите?
Аз си избрах преди раждането и след като ни изписаха отидохме и я взехме. Също така много от магазините предлагат като услуга да я платиш и да ти я пазят на склад за определен период.

# 488
В Хиполанд май имаше ританки, иначе е нормлано да няма, никой не ги купува, не са модерни Simple Smile

# 489
За изписването от болницата ти трябва само кошче за кола. Реално количка ще ти трябва, когато се приберете от болницата и решите да излизате на разходка.

# 490
Аз и двата пъти се прибрах от родилния без кошница за кола. Първия път ММ я забрави. Тогава живеех на 5мин пеша от Окръжна. Втория път и сега сме малко по далече. Втория път решил, че няма да ни трябва. Сега изобщо не се и надявам да вземе. Но както казах ние сме близко до болницата.

# 491
На ръце ли го носиш това бебе??

# 492
На ръце ли го носиш това бебе??
На ръце в колата. Големия сейр беше втория път като почти се бяхме прибрали и ММ зави да се връща обратно, че бил забравил да плати в болницата. Първото, което е нямаше какво да плаща, второто бяхме на една пресечна от вкъщи. Информирах го да ме остави вкъщи където ще да върви да плаща, каквото ще. Сутринта преди да ме изпишат се разправяхме, че няма нищо да плаща. Не знам от къде му хрумна тази щуротия.

# 493
Neva, ако си се насочила към количка 3 в 1, ще ти трябва кошчето за изписването. Както да ти казали има опция да ти я пазят в магазина. Обаче трябва да ти я вземат и изперат. Аз на мм за това не мога да разчитам. Ако раждаш нормално, ще можеш да си се разхождаш от ден 1, секциото е под въпрос, как ще се чувстваш. И без това 1то излизане на бебето е на изписването, повечето вече не чакат 40 дни, а и август месец да седя затворена не си го представям в жегата. Абе, бая фактори са си...

# 494
Bolibon, имали сте късмет, пък и сте били близо. Ако Ви спре полиция, може да ви глоби, че бебето е на ръце. А и има болници, които задължават да има кош за кола при изписването.
Ние сме на 30км от болницата, а и с две бебета, ще е интересно, ако таткото забрави кошчетата за кола. Не че не го очаквам, той ще е много шашнат Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт