АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 12)

• 42 270
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Аз имам всичко в общи линии. Ремонта няма да е готов на време, вече съм 99,99% убедена в това. Ще стартираме в хола на мама 🤣 вероятно ще ѝ оставя прането на нея. После, щом мога вече да се оправям сама и да шофира най- вече след операцията смятам да отидем с каката и бебето на село, докато приключи този прословут ремонт. Да видим дали не си правя сметки без кръчмар. 🙂

# 631
  • София
Ох, да мине още месец и се почвам с миене на прозорци, ананас и малини в промишлени количества (не че имаше ефект първия път). Не мога да се понасям вече.

# 632
Ох ние правихме инвитро ноември и  бях с хиперстимулация, много ме болеше корема и не забременях този месец, после декември станаха нещата с втория трансфер, даже двойно щастие (момпе и момиче 💙❤️) та с мойте болки, декември дали сме правили секс два пъти, след теста за бременност пак ме болеше корема, после бях със зверско повръщане по 100 пъти на ден до края на 5ти месец, след това ковид в болница ( поне с ковида ми оправиха и повръщането в болницата), след ковида, яко контракции и вече съм огромна Joy
Та секса е мираж от декември, на мен не ми липсва, защото все ми беше лошо, на мъжа ми му липсва, но го е и страх да не ни направи нещо, така че положението не е добро Joy   иначе и ние се впуснахме в ремонти, тези дни преглеждам дрешки от приятелки, място за тях и аз нямам.....  Скоро мисля да започна да пера бебешките неща, а вие какво мислите за гладенето, като гледам колко много дрехи и ми става лошо, всичките ли трябва да гладя Grin   гледах на сушилнята, има програма baby care, но не съм я пробвала.... Знаете ли тази програма дали дезинфекцира дрешките?

# 633
Аз пък се харесвам. На път за WC минавам покрай огледалото и все си се гледам и си се радвам Wink
Ох, да мине още месец и се почвам с миене на прозорци, ананас и малини в промишлени количества (не че имаше ефект първия път). Не мога да се понасям вече.

# 634
Забравих да питам, какви комплекти за изписване си взехте, с тънка пелена ли са?  На мен нещо не ми харесват готовите и аз ще си съчетая нещо, но може ли да ми кажете какво трябва да има в този комплект?

# 635
Забравих да питам, какви комплекти за изписване си взехте, с тънка пелена ли са?  На мен нещо не ми харесват готовите и аз ще си съчетая нещо, но може ли да ми кажете какво трябва да има в този комплект?
За другите съм вземала боди, чорапи, шапка, комплект ританки+блузка и пелена. Друго не ти трябва. Обаче едното е април, а другото ноември. Мисля да взема боди+панталон, чорапи и тънка пелена. Шапка не му трябва според мен лятото. Бодито и панталона според мен трябва да са къси, или може гащиризонче вместо тях. Обаче знам, че някой болници не изписват с къс ръкав и май първо трябва да разбера моята дали имат претенции. Обаче август месец в голямата жега с дълъг ръкав и гащи ми се струва, че ще е много топло. Още не съм гледала само пелена си харесах, но дали ще е тя докато ида да я вземам не се знае.

# 636
И аз не съм взимала още дрехи за изписването. Тази седмица мисля да се разходя до магазин Косара.
Ще взема ританки, боди с къс и боди с дълъг ръкав, пък в болницата да решават и тънка пелена. Моя позната роди преди 2 седмици, пак бяха жеги и бебетата бяха без шапки на изписването.

# 637
  • София
Според мен ще облекат с каквото сте занесли. Какво значи да имат и претенции за дрехи? Струва ми се странно.
И аз не съм купила още, но мисля ританки с боди рокля и тънка пелена. Имам от Уайкики резервен вариант много сладки панталони с блузка и ако е някакъв кучи студ, ще кажа на таткото да донесе това + боди.

# 638
  • Пловдив
Ние сме готови с детската стая, кошара, количка, дрехи, повивалник и т.н - имаме всичко необходимо.
Остава да си подготвя багажа за болницата и тук-там някоя козметика трябва да си купя.

Аз сменях личната си карта също заради адреса (може би преди 2-3 седмици), но ме питаха в районното искам ли да се снимам (не пожелах).
Но преди 2-3 години пак си сменях ЛК, та предполагам заради това не ми беше задължителна нова снимка.

Утре влизам в 45 дневния си болничен преди раждане..Не остана, дето се вика 🙂 Сега съм ученичка и гледам лекции как да дишам, разпознавам контракции и т.н.

# 639
  • Бургас / Славейков
За изписването и аз се чудя още .Пелена ,боди ,ританки,чорапи и може би нещо с дълъг ръкав,за всеки случай.То в нашата болница там където ги изписват е много задушно и после от вън пред болницата снимки.Вече два пъти докато ходих на консултация гледах изписвания.Предният път размятаха едно кошче роднините се чудеха къде да го сложат повреме на снимките.За секса Ами обикновено аз съм инициативната.ММ много го е страх ,а пък на мен ми се иска.Сега не може пак заради вагинални глобули.Той след два дни отива за 1ден командировка.Ако успея след това да го склоня ,ще е.
чудо.Ох да се похваля утре ще идем да разпишем документите за стажа на каката.Да ми отпадат малко ангажименти.За раждането  на мен ще ми е второ Ами още не ме е много страх ,но този път си мисля че ще ме боли повече.Май прага ми на болка е по нисък.Надявам се всичко да протече бързо и добре.И да е всичко наред с детето.

# 640
За изписването съм взела едно комплектче-боди рокля с дълъг ръкав и панталонки. Не е от типа за изписване. Пелени имам много нови, просто ще взема една от тях. Мисля, че с дълъг ръкав го искат, но ще питам като отида др път. Ще взема за всвки случай и едно ггащеризонче с къс ръкав и шортички (не знам, как се води точно).
Ходих на последната фетална. Всичко е наред. Снимки имам на лицето около 8-9, като на всяка има ръка пред лицето, та с повече въображение може да се сглоби лице. 🤣 Има бузи и устнички, като кака си.
И понеже ви писах, че ще стартирам в хола на мама днес взех и тази мини кошарка, за да изкараме с нея в началото и да има все пак, къде да се разминаваме.

# 641
За изписването съм приготвила ританки, боди с къс ръкав и блузка с дълъг ръкав, харесала съм една пелена, но не съм я купила. Иска ми се да я видя на живо, но нещо ме мързи да ходя до въпросния магазин, не е много близо и трябва с колата и все го отлагам.

Иначе за клипчета за раждане, дишане и кърмене…и аз съм ученичка. Обаче уж ясно, ясно…и след няколко дена нищо не ми е ясно и малко се паникьосвам, че няма да знам какво да правя. Ама нали ще има акушерки..ще дават жокери🤣!

# 642
Момичета,
В коя седмица се взима секрет микробиология?

# 643
И аз снощи сънувах лош сън , на всичкото отгоре се появи някаква кукумявка да кука.
Planingo_хубаво се е получила боята, свежо!
Magic1720твпята колежка българка ли е? Аз не бих я изтърпяла и бих се дистанцирала.
И аз нямам търпение да си легна по корем .
33hopeвсичко ще е наред , още малко остава , продължавай да се пазиш и мисли позитивно!
bolibonи сз все изхвърлям някакви неща и все до вратата се появяват нови 😀
С приготовленията съм на средата.Имам почти всичко купено , но исках да освежим стените в кухнята,което не знам дали ще стане , не съм чистила основно , не съм гладила и не съм отваряла кошарката да се проветрява .Трябва да изпера и коша за кола и чантата.Чудя се за болницата какви кърпи да взема да са по - тънки , да заемат по- малко място.
Секс не правим:( Сегашния ми АГ нищо не е споменавал , но първия АГ, който ме преглежда ми беше забранил и така си остана.
Червенокоса_вещица мн хубаво сте направили, че ще влагате пари в нещо ваше , а не под наем.
Удсрих се и аз вчера два пъти и то по корема , нещо напоследък не мога да си преценя габаритите.
Ходих и аз тия дни да си вадя нова лична карта заради брака и точно си мислех , че най - накрая имах хубава снимка и пак трябва нова да правя.
Дрехи за изписването съм взела боди рокля бяло с леко жълтакава бродерия пеперудка, мръсно бяло клинче,  същите жълтакаво бели чорапки, лента за глава, пеленка бяла със светло зелено на бухалчета и бели ръкавички.Микробиология ще ми вземат в 36та г.с

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 19:09 от Орехче

# 644
И аз преди седмица сменях лични документи заради смяна на фамилията. Предишната лична карта ми беше от 2020, но пак ме снимаха. Иначе пуснах документите бърза поръчка и на третия ден бяха готови. 116 лв ми излезе ЛК и паспорта.
Момичетата, които са ходили на последната фетална, в коя седмица бяхте. Аз съвсем бях забравила, че искам да ида. Вече съм в 28 +6, дали е късно?

Общи условия

Активация на акаунт