АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 12)

• 42 275
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Аз си поръчах тази - https://www.sinsay.com/bg/bg/nosnica-mum-4462k-09m

Даже имаше намаление миналата седмица и излизаше 13-14 лв. Доста ми допадна. Чудя се дали да не взема още една, че да са две за болницата.

Снощи за първи път имах емоционален изблик и се разревах като си легнах, защото бяхме на семейна вечеря и майка ми изкоментира едно от имената, които по принцип харесвам (без да знае), че е едва ли не е супер тъпо. А и ММ не мога да убедя, защото и той не харесва особено умалителното и много се напрегнах като и майка ми го каза .. не че искам да се съобразявам с нея, ама все едно ми убиха желанието. Нещо много ме стресира това име напоследък, чувствам го като най-голямото и важно решение в живота ми Grin просто защото не може да се промени после. И колкото повече чета имена и мисля, толкова повече нищо не ми харесва ...
Точно такова е горнището на лятната пижама, която използвах за кърмене. За болницата съм сметнала, че трябва да предвидя 3бр нощници, като идеята е, че по всяка вероятност поне едната ще трябва да се изпере и пак да се върне при мен.
А име дори още не сме обсъждали. Хич не ми се и мисли как ще изберем, ама ще ми се наложи.

# 76
  • Бургас / Славейков
Анчо, пожелавам ти бъдещото бебе да е точно обратното на каката.Да е спокойно и ти да си спокойна.По принцип имам и кръвно ,но също така ни каза че плацентата ми е почнала да старее.И може би , защото съм с тромбофилия и всеки ден бия инджекции.То термина ни е на 11.08.сега го даваше към 8.08.
Sultrybutterfly нормално е да се ядосаш.А колко кг си забременяла ако не е тайна , че искат да качиш 15?
Матрак купих с кокос и латекс от Хиполенд - твърд ми се вижда ама нали бебетата на такива трябвало да спят.
Королева, благодаря за новата тема! Може да ми смениш термина за 7ми август.От две теми гледам , че датата е свободна , а и това ми пише в последните 3 амб.листа Simple Smile та дано ми е на късмет!
Аз нищо не купих също от Бебо - имам еднократни подложки от преди това ама само един пакет.Май и клечките за уши са ми на същата фирма.
Благородно завиждам на  някои от вас ,че няма или не са пропуснали морето Simple Smile
Неизвестна , може би е редно да се пазиш малко повече щом имаш притеснения Sad
Pupelinaизвинявай ако съм пропуснала , ама защо може да родиш.по - рано, кръвно ли вдигаш?
 exberry и аз гледах снимки тия дни и си викам "хаха аз съм си мислела , че имам корем , а сравнение ъс сега съм била като преяла" Simple Smile

# 77
  • Велико Търново
То като не я пробвам не мога да преценя дали няма да ми е къса, че си имам баджачета и не искам да ги показвам много на показ 😃

# 78
Аз днес бях на изследвания, уж тръгнах по хладно в 7 и 30, то докато се прибера стана 9 часа (не се дишаше вече..).
В събота сме решили да ходим до Хиполенд за легло и почваме от другата седмица (ММ де) да боядисва, че трябва да правим и разместване. Човека осъзна че времето вече наближи (с моя помощ разбира се 😃). Питах го ако тръгне нещо да става докато е на работа Ко прайм. И той вика, а колко е то ще се прибера (той работи на 50 км от нас), а после до болницата имаме още час и половина. След няколко дена ми вика, абе аз май ще говоря с шефа да почна само от вкъщи да работя 😃😃 (понеже са 50/50 от вкъщи и от офиса), та така стигна и до извода че трябва да почва да боядисва 😃.
Според мен не остана, то началото на другия месец влизам в 9, а и като съм първескиня и някакси повече ме е страх дали ще разбера кога да тръгнем...
Тези нощници за бременни са толкова скъпи, че ми свиди да дам 100 лв за 2-3 нощници, ама ще продължавам да търся нещо по- евтинко.

Допълвам се, имам една тениска дето все става на петна и си викам леко да капне вода и става коричка, а то да се окаже че вече като легна на една страна и си притисна гърдите и почват да пускат по малко коластра, та ще търся и подплънки поне да имам под ръка.

Здравей, аз си взех два броя нощници от щанда за бременни от LCW, и не са скъпи около 20лв.беше едната.Не обичам да нося нощница, като си легна и то виж се е надигнало нагоре😃😃Безтова ще ми трябва само за родилното и после ще  седи у шкафа.

# 79
  • Бургас / Славейков
Така съм написала предният си  отговор ,че нищо не се разбира.Та Орехче с кръвно съм да и плацентата ми стареела.Със спането съм зле ,както винаги.Будя се към 4разхождам се.Дори обикалям и къщи все нещо ми се причува.Изписаха ми желязо ,2часа преди или след магнерота се пиеше че забравих.BlushЧакам си уреоплазмата да излезе.Дано няма проблеми че ми омръзна от хапчета.Взех да се оглеждам за комплект за изписване,но май няма да купувам готов ,че много излишни неща има.Продължавам да се оглеждам за кошара ,тъй като купихме ,но е много голяма.В краен случай ще я ползваме .Даже сак си купих и , каквото бях накупила го подредих вече.за болницата.Чакам си последния болничен и на 27.06 ще ми издават 45дневния така каза доктора.Нещо много скоро ми дойде август.Още като че ли не съм съвсем настроена.Вече съм 70кг.Не съм свикнала с габаритите си и все нещо чупя и събарям.

# 80
  • Велико Търново
Веднъж ги разглеждах и ми харесаха, но понеже беше твърде рано и оставих за по- късно. Последно като ходих преди около седмица- две, тези които гледах ги нямаше и на тяхно място бяха някакви ужасни .. но ще ходя пак, дано да са докарали. Благодаря Blush

Аз днес бях на изследвания, уж тръгнах по хладно в 7 и 30, то докато се прибера стана 9 часа (не се дишаше вече..).
В събота сме решили да ходим до Хиполенд за легло и почваме от другата седмица (ММ де) да боядисва, че трябва да правим и разместване. Човека осъзна че времето вече наближи (с моя помощ разбира се 😃). Питах го ако тръгне нещо да става докато е на работа Ко прайм. И той вика, а колко е то ще се прибера (той работи на 50 км от нас), а после до болницата имаме още час и половина. След няколко дена ми вика, абе аз май ще говоря с шефа да почна само от вкъщи да работя 😃😃 (понеже са 50/50 от вкъщи и от офиса), та така стигна и до извода че трябва да почва да боядисва 😃.
Според мен не остана, то началото на другия месец влизам в 9, а и като съм първескиня и някакси повече ме е страх дали ще разбера кога да тръгнем...
Тези нощници за бременни са толкова скъпи, че ми свиди да дам 100 лв за 2-3 нощници, ама ще продължавам да търся нещо по- евтинко.

Допълвам се, имам една тениска дето все става на петна и си викам леко да капне вода и става коричка, а то да се окаже че вече като легна на една страна и си притисна гърдите и почват да пускат по малко коластра, та ще търся и подплънки поне да имам под ръка.

Здравей, аз си взех два броя нощници от щанда за бременни от LCW, и не са скъпи около 20лв.беше едната.Не обичам да нося нощница, като си легна и то виж се е надигнало нагоре😃😃Безтова ще ми трябва само за родилното и после ще  седи у шкафа.

# 81
Говорете ми за жеги, чак преди малко се прибрах..... искам едно кампари със сок грейфрут и да се телепортирам на Кубо ( варненско плажно заведение...)
 Вчера на изследвания, днес да си просих направление за хематолог ( сега желязото ми отива в долна граница, Б12 се е покачило над долната след 1 м прием. Една идея ПКК се  пооправила не е като миналият месец), утре съм в най-големите жеги на АГ по ЗК .... направо ги изтормозих тия деца.

Искам да нося поли и рокли вече, но ми се протъркват краката до кръв. Взех едни  чорапи  със силиконови ленти, горе ще ги режа да видя дали ще стане номера. Хич ме няма по интернет пазаруването  Sad ., а така и не намерих във физически магазин.

Да питам варненките сещате ли се за платове детски от къде мога да купя? Решила съм да си ушия чаршафчетата аз.
P.S  втората кошара мисля да е различна, не държа да са еднакви, а и тази май бе последна в Хиполенд  Гранд МОЛ.
Следващата може би ще е с отварящо се дъно/прозорче  от долу, че тази няма, а държах да е с падаща преграда първата.

Bolibon, много съм отвеяна. Обаче то моята приятелка ме подведе, която ме заведе в магазинчето като спомена баба Тонка....и аз въобще не се усетих.
На  ул. Дрин е магазинчето, ако идваш пеша от Владислав ( че е еднопосочна)  е в ляво, срещу него на отсрещният тротоар има табела "КАФЕНЕ" , че се загледах за да обясня на ММ , ако се наложи да ми купува още

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 14:56 от Joy Joy

# 82
Joy Joy до завод Дружба има един магазин за платове и дамаски, там има много детски платове. Мисля, че е на ул. Царевец или е продължението на тази улица. Аз преди около 2м ходих от там да купувам кожа за претапицирани на стол и се хванах за главата колко платове има, а преди 7г се убих да търся един точно определен плат и там не проверих, а живеех на близо.
И аз и утре съм по жегите. В 12.45ч е часа на баткото за Манту, близко е ама пак е жега, после мисля да го замъкна до Пепко и на връщане да мина през очната му, да видим дали ще има свободен час или поне да му запиша час. Жеги са си вече, то това беше и една от причините да си остана вкъщи.
Качих се преди малко на кантара и пак съм 86кг, а бях станала 86,500кг, а дето се вика съм в средата на 7м. А като знам, че в жегите намалявам и количеството храна чак започвам да се притеснявам.

# 83
Bolibon, нали прочете, че и за улицата съм те подвела Wink , на Дрин е .
Благодаря, дано работят в събота да ме заведе мъжо до там.
И аз днес се качвам на кантара  и шок даже съм смъкнала от миналата седмица 400гр, че се тегля всеки четвъртък сменям седмицата  днес почвам 31-ва .

# 84
Аз всеки месец качвах едва по 1кг, но последния съм качила почти 4кг Wink Вече съм +6, но в гръб никак не ми личи, че съм бременна. Само на коремче качвам, което си е нормално. Бебките са 2 и си качват също доста добре Wink общо са 2400г, което едно бебе ще го достигне след 4-5 седмици Wink

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 16:11 от M_lady

# 85
Нощници за кърмене/бременни и сутиени за кърмене не мога да си намеря. Във физически магазин бельо съм пробвала само в H&M и никак не ми е удобно. Или ми стяга, или чашките са много големи. Разширил ми се е гръдния кош и на обиколки ми идват тесни. Взех си еластични бюстиета с подплънки, поне никъде не ми стягат.
Всъщност гърдите като се напълнят с кърма стават ли още по-големи от сегашния им размер? Ако е така, ще си взема една идея по-голям сутиен и ще се надявам да го напълня 😁!
През януари такива хубави нощници имаше в LCW за около 20лв, а напоследък като ходя все няма.

# 86
Да, гърдите ти още ще пораснат преди да родиш и после като се напълнят пак.

# 87
  • София
След три-четири седмици ще почнат намаленията и ще обхванат и нощниците със сигурност. На мен хич не са ми удобни, никога не съм носила, имам една от баткото и ще купя още една за болницата.
Гърдите бая нарастват с влизането в девети месец и после със слизането на кърмата. И докато сме на тая тема, имате ли коластра? При мен тия дни се засили, през час-два ми се мокри тениската, защото в тия жеги вкъщи свалих бюстиетата.

# 88
Аз нямам нищо. Дори леко си стиснах зърната, но не...

# 89
Нямам, но и предните два пъти нямах.

Общи условия

Активация на акаунт