Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 702
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 005
Отидох до офиса на Лео експрес да си взема чашите на Шуменско и те обсъждаха как една Дама с магазин от първата пратка чаши има 12 комплекта за получаване... И от София мел си спечелила всякакви уреди и стекове брашно... Така че някои играем с не изравнени сили и с голям късмет печелим, когато спечелим..
е как така нали в повечето игри не може да се спечели повече от един вид награда, дано и искат всички бележки и кодове от брашното. Аз имам 60 кода  регистрирани и ги и пазя и никога нищо не съм печелила от тя
Не трябва да се пазят кодовете от брашното!

# 1 006
Колко ли брашно е разпечатала,регистрирала кода и залепила пак за да спечели толкова награди..
Често завиждам на касиерките по магазините за безкрайния достъп до касови бележки ще взема да се преквалифицирам на стари години Thinking

# 1 007
# 1 008
  • Сливен
Опаковките на Софиямел, не се пазят!
И аз днес взех от офис, една част от спечелените до момента награди.

# 1 009
  • София
Отидох до офиса на Лео експрес да си взема чашите на Шуменско и те обсъждаха как една Дама с магазин от първата пратка чаши има 12 комплекта за получаване... И от София мел си спечелила всякакви уреди и стекове брашно... Така че някои играем с не изравнени сили и с голям късмет печелим, когато спечелим..

Тази дама сигурно е с магазин, на чиито касови бележки пише "хранителни стоки" и на всяка бележка удря печат и си пише каквото си иска. Така всяка бележка за покупка на бисквити, локум и вафли, без значение от марката, се удря печат и се пише "продукти Милка". И така се правят десетки регистрации. Нали разбирате, че никой, по никакъв начин не може да провери дали наистина са закупени продукти Милка. Затова по села и паланки собственици на магазини и техни приятели печелят десетки награди, без реално да има покупка.

# 1 010
Колко ли брашно е разпечатала,регистрирала кода и залепила пак за да спечели толкова награди..
Често завиждам на касиерките по магазините за безкрайния достъп до касови бележки ще взема да се преквалифицирам на стари години Thinking
сигурно  и за това вече два пъти намирам буби в браншо на София мел , може да е от отваряно брашно

# 1 011
Опаковката на брашното не го предпазва от буби, а начина на съхранение. Това е просто една хартиена опаковка, не вакум опаковка. Ние и в чували сме си купували. Важно е как се съхранява и да не е на влажно място. Свекър ми го затваряше в бидон с капак, за да го запази.
За бележки и игри, някои хора обират от кошчетата. Виждала съм, и да- знам че е заради игри. И съм чувала и са ми казвали. Аз до това, заради игра, няма да стигна.
Чак днес загрях, че игра има в Кауфланд на продуктите на Кока-Кола. Имам закупени по 2 продукта, но бележките ми участват и за продукти на Хайнц. Като видях какво е барбекюто, аз имам спечелено от една игра такова преносимо малко. Не съм го ползвала още. Май ще заложа на кетчупа за участие, че фурничката там е около 200 лв. Иначе за чиния се отказах да трия карта, че ако спечеля ще ми вземат бележката, а чиниите не ми допадат нещо. Поне показаните тук.

# 1 012
Няма кой да ти вземе бележката,само слагат печат платено или я снимат.
Опаковката на брашното не го предпазва от буби, а начина на съхранение. Това е просто една хартиена опаковка, не вакум опаковка. Ние и в чували сме си купували. Важно е как се съхранява и да не е на влажно място. Свекър ми го затваряше в бидон с капак, за да го запази.
За бележки и игри, някои хора обират от кошчетата. Виждала съм, и да- знам че е заради игри. И съм чувала и са ми казвали. Аз до това, заради игра, няма да стигна.
Чак днес загрях, че игра има в Кауфланд на продуктите на Кока-Кола. Имам закупени по 2 продукта, но бележките ми участват и за продукти на Хайнц. Като видях какво е барбекюто, аз имам спечелено от една игра такова преносимо малко. Не съм го ползвала още. Май ще заложа на кетчупа за участие, че фурничката там е около 200 лв. Иначе за чиния се отказах да трия карта, че ако спечеля ще ми вземат бележката, а чиниите не ми допадат нещо. Поне показаните тук.

# 1 013
  • София, Дружба 2
Мереленда, не ти взимат бележката в Кауфланд. Снимат си я, слагат един печат, че си участвала и ти я връщат. Можеш да търкаш спокойно и в същото време да си я регистрираш и в хейнц. В кауфланд аз участвах с 4 бележки, като с 3 търках и не спечелих чиния, а с четвъртата не ми позволиха да търкам карта защото нали не си спазиха сроковете и играта започна на 06.06., а първата ми бележка беше от 01.06., както беше обявено първоначално. От КК и Кауфланд съм назад яко. Simple Smile
В игри на милка спрях да участвам откакто видях хора с по 4 еднакви ваучера, нищо, че в условията пише по 1 на човек от вид. В софия мел също. Да чакат тези, които печелят по 100 пъти да им купуват брашното и шоколадите. Не са само те на пазара.

# 1 014
Питах на информация в кварталния Кауфланд, където дават картите. Жената ми каза, че ако спечеля чиния ще ми вземе бележката. Това е. В спорове с нея за една чиния не ми се влизаше.

# 1 015
За доста хора печеленето на награди е издигнато в култ. Не се спират пред нищо и са доста изобретателни. С години се качват десетки спечелени неща в групите за размяна и искат кон за кокошка. На мен това ми е унизително, предполагам и за повечето от вас.
https://www.facebook.com/DominosBulgaria/photos/a.19734501362015 … 5244825522205391/ една инициатива на пици Доминос, за 150 куфара, ако някой се интересува.

# 1 016
Има ли игра на Somersby, която да не е за Лидл?

# 1 017
Има ли игра на Somersby, която да не е за Лидл?

Онзи ден споделих.
В определени обекти има скреч карти.
Купуваш 3 бр Somersby ,дават ти да триеш, наградите са отварачка (аз я спечелих от раз), хладилна чанта или още една бутилка!

# 1 018
  • Б
За играта на шуменско, ако си спечелил чаши  може ли да продължиш да  играеш  за останалите награди или пък за чаши ? Има ли вариант да спечелиш два комплекта чаши?

# 1 019
  • Под Слънцето
Можеш! Действай! По 5 пъти можеш даже.

Общи условия

Активация на акаунт